FREDAG 27.07.12.


Blev en skönis dag idag också, menat att jag skulle skjutsat killarna till deras sista dag på soccer camp men istället så skjutsade O´s kompis pappa igen. Så jag spenderade min lediga tid på gymmet, körde cardio maskiner och så Pilates. Sen var det snabbt hem som tusan och duscha, Pilates passet slutade 11.40 och 12 behövde jag åka och hämta hem killarna. Jag hann i alla fall och var där i tid, klappar mig själv lite på axeln ;)
Sen så hade O playdate hemma hos hans kompis så jag åkte hem och åt lunch, kollade lite Greys och sen vid 3 så åkte jag ut och hämtade barnens matteuppgifter och sen hämtade jag O på vägen hem. Vid 4 så var det "speleftermiddag" i en av leksaksaffärerna uppe på avenyn, massa kids som samlas för att spela Magic (ni vet, spelkort och grejjer, typ Pokemon) tillsammans, så det var han ivrig på att få göra. Han sprang upp dit före mig och så kilade jag in på postkontoret i samma veva. Kikade lite om det var möjligt att skeppa hem alla saker i en resväska istället för en stor kartong, och det sa dem skulle fungera jättebra. Superskönt för grejen är den att min lilla resväska är precis på gränsen för stor till att klassas som ett handbagage, och det känns inte som att jag vill ta risken att ta med det runt och sen få betala det som en extra väska ifall dem säger att den är för stor. Så glada nyheter där. Ska se till att skeppa hem nästa vecka, trodde jag skulle hinna denna, men ska försöka sålla ut lite en gång till. Dem går ju på vikt med hem skeppningen och vill inte att det ska gå på en förmögenhet. Fixar sig nog.

Nu ska jag göra mig iordning för kl 6 så slutar Hanna och då åker vi & hämtar upp Emma i Mt Baker och sen vidare till Bellevue för att äta på restaurang. Fira in fredagen och helgen litegranna. Ha det fint så hörs vi, puss & kram
 

Special day with O, 26.07.12.


Den här dagen har varit bland dem bästa på länge, ljuuuuvligt! Började med det bästa som så att O´s kompis pappa körde bägge grabbarna ut till deras soccer camp i Magnusson Park, catjing!  Så jag kilade hem och skypade med först Anna, sen Lisa och sen M&M samt mamma och pappa. Underbara skype stunder allihop, saknar folket därhemma nu, alldeles för mycket! I alla fall, sen så hämtade jag hem grabbarna och skjutsade hem kompisen. O och jag käkade lite lunch här hemma innan vi packade väskorna och drog ut till Green Lake och hyrde tramp båt. Åkte runt, stannade i mitten av sjön och simmade ett tag, åkte sedan över till andra sidan så O fick sin efterlängtade glass. Strålande solsken med blå himmel och några enstaka moln. Helt underbar dag!

Kom väl hem från Green Lake lite efter klockan 5, så då tog jag en dusch och sen vid kl 6 ungefär så gick jag och O upp till avenyn för en god middag på The 5 Spot. Har helt enkelt varit en helt underbar dag, så himla skönt att bara ha en av kidsen ibland, få lite egentid och kunna lägga all uppmärksamhet på denne. O och jag hade verkligen en superdag, det har jag fått bekräftat med säkerligen 7+ high fives under dagens lopp.

Vid halv nio så kom min värdpappa hem så då mötte jag upp Hanna och vi gick förbi Kerry Park, tog lite foton och sen vidare till Menchies. Älskade Frozen Yoghurt, kommer sakna det nå grymt!!


Sunny Seattle / powerwalk


Skapligt skön dag idag rå, efter att jag kom hem med grabbarna så gav jag dem lite lunch sen så spelade dem lite tv spel ett tag, trötta på solen i och med att dem varit på camp i 3 timmar ute i värmen. Jag passade då på att städa köket lite grann, kika min mail och sådära innan jag gick ut och satte mig i solen. Sååååå himla underbart!!! Killarna spelade lite magic kort och höll sig sysselsatta tills kompisens mamma kom och hämtade dem strax efter kl 4. Då stack jag iväg och handlade och var väl hemma vid 5 ca. Satte mig en stund till ute i solen tills kl 6 då jag snörade på löparskorna och tog mig iväg på en 70 minuters powerwalk ner till Gas Works Park. Där var det faktiskt ganska mycket folk som tagit med picknick och satt i solen och gottade sig. Någon flög drake och någon annan låg och läste en bok i skuggan. Borde spendera lite tid där i helgen, typ söndag om det blir fint väder. Så himla härlig plats, precis vid Lake Union och med vy över hela downtown, space needle och alla båtar som åker omkring.
 
 
Kom sen hem vid halv åtta tiden, duschade och åt sen middag. Gick igenom morgondagen med min värdpappa och det kommer bli en kanondag tillsammans med O. Det ska bli ännu finare imorgon också så det ser strålande ut! Berättar mer om allt skoj imorgon, som förhoppningsvis blir som vi tänkt oss.
Innan jag går och lägger mig (skaplig tid för en gångs skull) så ska jag rensa ur garderoben en sista gång. Haha, det där lät som att det skulle ta flera timmar men min garderon är verkligen inte så smockad längre, har sållat bort ganska bra. Samt bestämt vad som ska skickas hem. Ska fixa det sista ikväll tänkte jag så jag förhoppningsvis kan skeppa hem det som ska skeppas hem imorgon. Ha det gött så hörs vi, pöss!
 

Passion ice tea @ Starbucks



Befinner mig just nu på Starbucks ute i Magnusson Park området. Kidsen har soccer camp härute så jag tänkte att jag lika gärna kan leta upp ett Starbucks istället för att köra fram o tillbaka den långa biten ut hit. Köpte mig nyss en Passion ice tea och hade med mig lite mandlar i väskan så det sitter jag o knaprar på. I hörlurarna spelas Miss Li, fin fint! Om en halvtimme ska jag skypa med Anna och efter det med Josse, alldeles för länge sen så det ska bli jätte roligt. Solen skiner för fullt ute så när jag hämtat upp killarna igen vid 12.30 så bär det av hemåt för att spendera dagen utomhus! Hörs mer ikväll, ciao amigos!

Chilling @ Madison Park


Då var även denna tisdag över, har gått skapligt fort idag. Efter att jag hämtat O och hans kompis från deras soccer camp så åt dem lite lunch härhemma och sen bestämde dem sig för att ha ett Lemonade stand (alltså göra och sedan sälja lemonad). Så O sprang till TJ och köpte koncentrat samt citroner och sen började vi göra iordning allt.
Han och hans kompis satt sen utanför TJ och sålde, var verkligen en perfekt dag för att sälja lemonad idag för det har varit varmt och skönt. Hur som, efter det så rullade eftermiddagen på med att O hade saxofon lektion och sen slutade jag vid kvart i 6. Drog ut på en joggingrunda och sen vid 7 så mötte jag upp Hanna, vi hämtade upp Elin och sen en fransk kille som Hanna träffat som är här och reser, jätte trevlig. Vi alla åkte ut till Madison Park där vi mötte upp Nina, blev en starbucks innan vi begav oss ner till beachen och satt på filt och bara njöt av kvällen.
 
Nu börjar mina ögon sakta stängas av sig själva så det är dags att stänga ner här och säga godnatt. Hörs mer imorgon, ta hand om er!
 

Tuesday 24.07.12.


Har precis blivit klar med morgonrutinerna, gett kidsen frukost och sett till att dem gjort sina matte uppgifter. Min värdmamma och M åkte precis iväg med taxin för att spendera veckan nere i Oregon, jobbrelaterat plus lite semester. Så just nu är det bara jag och O hemma, om en halvtimme ungefär ska jag skjutsa iväg honom och en kompis till ett fotbollscamp som håller på till 12.30. På den tiden hoppas jag hinna skypa lite samt kanske kanske hinna iväg till gymmet, annars får jag ta det ikväll.
Det ser äntligen ut som det fina vädret är tillbaka här, sägs bli fint hela veckan så ser verkligen fram emot det! Förövrigt så rensade jag ur garderoben samt högen som jag ska skeppa hem ännu en gång, kunde minska ner antalet plagg lite iaf. Galet vad mycket grejjer det blir när man lägger ut allt framför sig liksom, kommer bli min stora räddning att få skeppa hem kläder/saker. Att slippa släpa omkring på det på resemånaden.
 
Hörs mer senare, take care!
 

Det är helgerna vi lever för #


Hej på er, jag lever och mår som fina fisken. Ännu en underbar helg har passerat och jag tänkte skriva lite om hur den såg ut.
Fredag när jag slutat jobba så åkte jag och Hanna hem till Emma där vi blev upphämtade av Garret så åkte vi allihop ut till Bellevue där det blev bonfire med härligt sällskap. Var väl kvar där till elva snåret ungefär innan vi fick skjuts hem till Emma och hade sleepover.


Lördag morgon
åt vi en god frukost framför teven och sen började både Mickis och Emma jobba vid elva så då begav sig Hanna och jag hem till Queenan igen. Vi slöade lite på min terass i solen, kände verkligen att jag var tvungen att ta vara på den fina solen som äntligen visade sig efter x antal dagar mindre fint väder. Vid 3 så började vi göra oss iordning i klang till toppen musik på spotify. Sen vid halv 5 så mötte vi upp nya Elin på Safeway o handlade lite bea sås inför kvällens stor middag hos Nina. Efter en lång bussresa, en timme senare, så var vi framme hos Nina och taggade för en ljuvlig middag och fint sällskap. Amanda och Anna kom strax därefter och vi alla satte igång med maten. Klyftpotatis, kött (var precis som lövbiff), beasås och en stor och jättegod sallad! Vi sa alla att det kändes precis som hemma i Sverige, där satt vi ute på Nina´s terass/altan och hade det så härligt. Kändes precis som man var hemma i Sverige, bara att när man skulle gå ut till framsidan av huset så skulle man inse att man fortfarande va i USA. Vi satt därute och åt massa mat och efter maten dök snacksen upp, i form av chips, popcorn och choklad. Det var så smidigt för dem hade en stor värmelampa som hängde i taket över terassen så vi satt därute till midnatt och spelade musik, gamla klassiker haha. Vilka minnen ;) Tack tjejor för en helt underbar kväll!
 
 
Söndag morgon  så vaknade vi upp (jag, Hanna, Elin och Nina) åt frukost ute på terassen och bara hängde. Några skypade och sen gjorde vi iordning lunch innan vi vid tre tiden åkte ut till Renton för att gå på bio. Därute har dem nämligen en biograf som visar biofilmer som slutat visats på biograferna inne i stan. Men dem hade massa filmer därute som jag inte hunnit se, för självklart har man varken pengar eller tid att gå på alla nya filmer som kommer ute inne på stans biografer. Så, det bästa med denna biograf var att det endast kostade 3 dollar för att se filmen, som i vårt fall dagen till ära blev "21 Jump Street". Riktigt bra film, så har ni inte sett den, GÅ OCH GÖR DET! Sen att vi endast betalade 21 kronor var ju en extra bonus ;)
Efter filmen så åkte vi förbi det kända varuhuset Walmart. Det är som en mix av ÖB/Gekås om man kan jämföra det med något hemma i Sverige. Där köpte vi lite nödvändigheter, jag fyndade t.ex. solkräm och tandborste. Var hemma i huset igen vid 8 tiden så då drog jag ut på en löprunda, duschade och så käkade jag lite havregrynsgröt, så mumsigt. Nu ska jag alldeles snart gå och sova, ladda inför morgondagen som kommer bli total kaos. Nejdå det kommer gå bra, men det blir mycket tider att hålla reda på för både M och O ska skjutsas och hämtas hit och dit från olika camp hela dagen.. Sommarlov var det ja ?  Kan än en gång se tillbaka på min barndom och bara känna, åh vad lycklig jag är att jag hade det så bra som jag hade. Fotbollsskolan som drog igång hela sommarlovet första veckan och så lunch hemma hos M&M efteråt med kusinerna. Härliga tider.

Nehe ni, nog om det, nu ska jag sova! Godnatt USA & godmorgon kära Sverige
 

Efter regn kommer solsken


Efter ovädret så kikar självklart solen fram, åh underbara väder ibland alltså haha. När jag slutade vid fem så passade jag på att kika ett avsnitt Greys och sen mötte jag upp Hanna när hon slutade kl 6. Vi promenerade ner till den Grekiska restaurangen på Lower Queen Anne, gjorde vi rätt i för ojj vad gott det var! Feta ost, pitabröd, lamm och grejjer. Mummsfillibabba! Sen, hurtiga som vi är, så gick vi ner till downtown istället för att ta bussen. Klappar oss själva på axeln lite lätt. Vi gick till det första Starbucks nere vid Pike place market och köpte varsinn frappe och satte oss sedan i parken. Underhöll oss med att titta på när en liten pojke sprang omkring och blev jagad av sin lilla hundvalp på 9 veckor. Såg ut som en liten björn, så himla lurvig och söt. Så skönt att bara hänga i parken därnere, sitta och kika på folk, de vackra vyerna samt bara småprata eller sjunga eller vad man nu vill haha. För vår del blev det en del småsång, får alltid en på bättre humör.
 
 
Nu ska jag ta och antingen läsa lite, kika ett avsnitt Greys eller faktiskt gå och sova. Min långlediga helg är förresten härmed påbörjad, UNDERBART!!! Ska spendera obegränsad tid på gymmet imorgon bitti (sova ut först) och sen äta en sen frukost bestående av havregrynsgröt sedan ta tag i dagen som förhoppningsvis ska bli jättevarm och skön. Lutar mot att åka till beachen eller nå. Imorgon kväll ska jag hem till en tysk tjej som har avskeds BBQ, även hon au pair vars år kommit till ett slut. Tiden flyger förbi. Nåväl, vi hörs mer imorgon.
XOXO

Thunderstorm in Seattle?


Hade precis lämnat av M på hennes camp när jag får ett text av Hanna atT det åskade nå grymt uppe på Queen Anne. Precis i samma stund sticker O ut huvudet från bilen och skriker "this does not sound good, thuuuuuuunder!!". Jag hade inte hört något alls eftersom jag varit inne och lämnat M, men när vi sedan kliver ur bilen hemma så bryter ovädret lös! Herre jisses vilken åska, har ALDRIG tidigare ilytte liv upplevt nå liknande. Kändes som åskan var precis över Queen Anne för huset bokstavligen skakade när åskan slog till. Blixten har jag också sett så allt sker liksom här. H J Ä L P ! Inte föratt jag jätte rädd , tycker helt klartödet är obehagligt men kan inte visa det för då skrämmer jag upp O. 
 
Ännu verkar det ge med sig i alla fall, har inte åskat på ett tag nu och regnet har lugnat sig. Ska käka en apelsin och sen göra lunch till O.  Talk to you later!

Taconight in Medina, 12.07.12.


Jobbdagen gick himlans fort idag, gymmade under min lediga timme imorse och skypade sen en stund med mamma, pappa och lillebror. Skönt att få ventilera ur sig lite om allt möjligt, planera lite inför när jag kommer hem osv osv. Vid 12 sen så åkte jag och hämtade M från hennes camp, sen hade hon en playdate med en kompis hos oss. Vi åt lite lunch, gick till parken, åt snacks och ja sen var det i stort sett dags att hämta hem O från hans basketcamp. Gjorde det och när vi kom hem igen så var min värdpappa hemma, redan strax efter kl 4. Passade på att ta reda på lite tvätt som jag helt glömt under dagen då jag istället prioriterat att vara ute i solen, självfallet right. Hur som, sen vid kl 6 så hämtade jag upp Elin och vi styrde bilen mot Linn i Medina. Kvällens planer var egentligen att ses nere i downtown på en fika i parken eller nå, men det blev istället taco kväll hos Linn. Tackar man inte nej till, var hur trevligt som helst. Vi tog ett dopp i vattnet innan vi alla (Amanda och Anna kom också, samt så var en brittisk vän till Linn med, Hannah) gick upp till huset och började med matlagningen. Gott blev det, tacos gör då en aldrig besviken ;)  Vid halv elva drog vi oss hemmåt, släppte av Elin och var väl hemma här strax innan halv tolv.Jätte härlig kväll, men nu är jag ruskigt trött så ska ta och krypa ner under täcket och sova gott. Supertaggad inför denna långhelg, jobbar till kl 5PM imorgon och sen är jag ledig ända tills tisdag kl 2PM. Har en del inplanerat för helgen så det ser väldigt lovande ut. Ta hand om er , later alligators!
 

True city love, 11.07.12.


Idag har varit en mixad känslosam dag. Hela morgonen och förmiddagen gick som smort, skjutsade iväg kidsen till deras camp och spenderade sedan 1,5 timme på gymmet innan jag kilade hem och duschade snabbt innan jag skypade med först Hanna och sen Lisa. Underbart att få prata med er bägge, saknar er massvis! Sen var det i alla fall dags att hämta hem Martha från hennes clay camp, släär nippte av henne hos en kompis på vägen hem för lite playdate. Så jag åkte sen hem och bredde ut mig på terassen i det gassande solskenet. Har varit riktigt varmt idag, till och med mammorna vid poolen sa att det var extra varmt. Det har liksom inte varit sån där fläktande värme, utan mer kvav stillastående. Varit skönt med solsken i alla fall så jag klagar inte ;)
Sen kom eftermiddagen och kvällen, egentligen är det ju en småsak men det blir så mycket större när man bor hos en värdfamilj / på jobbet. Kan avslöja att det handlar om mat, haha, jag vet, löjligt tänker säkert ni som läser nu och befinner er på svensk mark. Men ni som är au pairer eller har bott hos en främmande familj som inte alls har samma matvanor som man själv är van vid, förstår nog hur frustrerande det ibland kan vara. Vill inte gå in mer på det, det är väl egentligen inget att brusa upp för. Men just idag har jag en sån där känsla av att jag bara vill ha svensk mat nu, ha tillbaka mina matvanor och veta att jag alltid inkluderas i middagar. Är helt seriös när jag säger att jag tror jag kommer gråta när jag får smaka svensk mat igen, typ mammas lasagne, morfars köttbullar, mormors äppelkompott, farmors grytor eller pappas grillade kött med klyftpotatis och beasås, vitlöksbröd och en stor sallad. Buhu, nästan så tårarna tränger fram nu bara av tanken. Herre gud.

Hur som, efter middag och allt så skypade jag med Camilla i Aussie-land. Skänt att få höra ifrån henne igen. Sen mötte jag upp Hanna och vi promenerade ner till Seattle Center och satte oss vid den stora fontänen. Blev uppraggade av ett knattegäng på ca 17 vårar & tog charmiga biler (och mindre charmiga..)
 
 
Godnatt, hörs mer imorgon!

Solskenet håller i sig


Hej på er, ja som rubriken lyder så håller det fina vädret i sig och till helgen ska det bli supervarmt och klar sol!! Hört att det är svensk sommar hemma i Sverige (regn..) suck. Hoppas det klarnar upp sig, tycker synd om er alla som har semester och får regnväder. Syftar på kära mamma & pappa därhemma. Nåväl, här går det ingen nöd på mig, jag njuter av solskenet och den tid jag har kvar här i denna vackra stad.
Jag vet inte om jag redan nämnt det men den här veckan så har O basket camp tills på torsdag, och det håller på mellan 9-4PM. Under tiden så har M claycamp (keramik/lera) mellan 9-12.30. Passade på att avverka lite tid på gymmet under den här tiden innan det var dags att hämta hem M och hennes kompis som går samma camp. Vi gjorde lunch när vi kom hem och sen gick vi upp till Noahs på avenyn och köpte bagels för frysning. Så bra att ha ligga i frysen för det går alltid åt. Sedan spelade vi lite basket ute i gränden innan vi avnjöt lite glass med hallon ute på terassen i solen. Spelade lite kort och lyssnade på musik och sen kom O hem från sitt camp (fick skjuts av en kompis hem). Sen kom mina värdföräldrar hem redan vid kl 4 så jag satt bara och läste lite svenska tidningar och lyssnade P3 på terassen innan det var dags att sätta igång med middagen. Kött, sallad och majskolv. Så himla gott! Jag tog sedan reda på all disk (vuxenpoäng på det) och nu ska jag snart kila över till Hanna för att sedan åka ut till Emma & Mickis. Blir la att kika en film eller så, bara mysa.
Hörs mer imorgon!

By the way, kan inte önska mer att det vore helg nu för gissa vad , jo jag är nämligen ledig från fredag kl 5.30PM till tisdag efter lunch!!! :D Bägge kidsen är iväg på sleepover camp. [email protected]

McDreamy & McSteamy


Har varit en finfin helg i Seattle, solen har stekt och det har varit klarblå himmel i stort sett hela helgen, gillas starkt! Igår hängde vi ute i Greenlake hela dagen, så himla skönt. Dock så lyckades jag bränna vaderna litegrann, samt svanken rätt väl och ansiktet. Även fastän jag smörjde in mig med solskyddsfaktor innan, aja, det övergår till en fin brun färg så småning om ;)
 
Idag tog Hanna o jag en liten sovmorgon till halv tio tiden, jag stack sen iväg till gymmet och catchade upp med Hanna igen när jag var klar. Skypade med la familia och sedan blev det brunch med Hanna ute på terassen med äggsmörgås, yoghurt & flingor, jordgubbar och mandlar. Mumsigt värre! Ingen av oss hade sedan ork att ta tag o göra något så vi packade ihop lite Veckorevyn tidningar samt en stor filt och gick ner till parken under Kerry Park och satte oss i skuggan. Så himla skönt! Läste reportage och småpratade om allt & inget. Sen, helt kaboom plötsligt, så ser jag två bekannta figurer lite längre bort. Nämligen McDreamy & McSteamy från gymmet. hahaha, kunde inte hålla mig för skratt. Båda på samma ställe, utanför gymmet, i samma park där vi var. Komiskt vare sig det låter som det eller inte.
 
 
Senare så började Hanna jobba och jag gick hem till mig. Gjorde iordning en jättegod pasta sallad och satte mig ute på terassen med datorn och kikade Greys, det var finfint. Sen ringde Nina och sa att hon skulle käka nere på Lower Queen Anne så jag promenerade ner och mötte upp henne. Vid niotiden så hämtade vi upp Hanna och avslutade kvällen på godaste Menchies. Har varit en jättebra helg och jag ser ljust på kommande vecka. Later alligators
 

4th of July!


4th of July, det vill säga Amerikas nationaldag, var helt grymt bäst awesome!!!!!! Redan från dagens start till kvällens slut. Började med gymmet innan jag mötte upp Hanna för att ta bussen in till stan där vi mötte upp hennes två kompisar från Australien (som hon träffade när hon var i Cancun, Mexico). Dem reser USA runt i stort sett och spenderade denna vecka i Seattle, så självklart visade vi dem runt lite. Vi promenerade genom Pike Place Market och till tuggummiväggen. Sen i och med att vädret var strålande fint så bestämde vi oss för att åka upp i Space Needle, perfekt val av dag för det. Roligaste var när vi skulle printa ut våran bild, för det är nämligen så att dem tar ett foto på sällskapet man kommer i precis när man kommer upp, så får man ett kvitto som man sedan skannar nere i entrén för att få det gratis till ens mail. Grejen var bara att vi, på något konstigt vis, lyckats få fel kvitto så när vi skannar det så dyker det upp en äldre man på skärmen. Skrattade rumpan av mig haha. Tog fina bilder däruppe och sedan mötte vi upp Anna och hängde lite på Starbucks därnere vid Seattle Center innan vi gick till supermarket för att köpa lite inför kvällen, flaggor o lite sånt.
 
Kvällen spenderades sedan i parken här uppe på Queen Anne, lite nedanför Kerry Park. Helt underbart väder och sällskap. Sedan kom även Amanda och hennes syster samt Mickis & Emma. Vi blev ett härligt litet sällskap som vid nio tiden sen kom på att vi nog bör dra oss till parken med vy över Lake Union där fyrverkerierna fyras av såfort mörkret fallit. Efter en, längre och roligare promenad än väntat, så nådde vi parken som var smockad med folk. Kändes som nyårsafton med alla fyrverkerier, verkligen långt ifrån hur vi firar sveriges nationaldag. Det var mäktigt att vara med om, charmiga USA.
 
 
 Älskade Seattle vad jag kommer sakna det här!
 

Glacier National Park, MT


Veckan i Montana var helt underbar, enbart relaxing och umgås med trevliga människor. Det bjöds på fint väder så pass så en härlig solbränna formade sig. Den dagen det var regn och gråväder åkte vi in till Whitefish (staden där vi var och åkte skidor i vintras). Vi träffade alla släktingar och kusiner till min värdpappa, som jag var tvungen att säga hejdå till mot veckans slut, gråtkalas. Kommer verkligen sakna dem! Vad gjorde vi mer, jo vi grilade smorés och har ätit goda middagar i stugan som förövrigt låg precis vid sjön som omgavs av berg samt vacker natur. Satt ute på den stora terassen mot sjön nästan varje kväll och läste i kvällssolen. Våra grannar från Queen Anne var med oss däruppe nästan hela veckan så det var jättekul, sonen i den familjen hade med sig sin akustiska gitarr och spelade coldplay låtar framför den öppna brasan, jorå, då lekte livet! Var som jag nämnde förut helt utan nätverk till telefon eller internet. Internet saknade jag väl inte alltför mycket, var ganska skönt att inte känna "pressen" på att facebooka eller blogga eller vad som. Att vara utan telefon service var svårare, att inte kunna ringa eller smsa mina superpinglor back in Seattle var tufft många gånger. Men passade på att smsa/ringa när vi var inne i Whitefish så det löste sig la litegrann ;) 
Bilresan var förövrigt den längsta jag gjort, ca 11 timmar tog det enkel resa.. Visst då stannade vi och åt lite också, men ändå. Bilresan dit var definitivt bättre än bilresan hem, för då var ivern på att få komma hem till rummet och alla härhemma alldeles för stor och att då befinna sig i en varm bil trängandes med kidsen i baksätet var inge poppis. Kom hem vid två tiden så då hjälpte jag till att packa ur och allt sen sprang jag (bokstavligt talat) till gymmet för en riktig workout. Efterlängtat som satan. Nog för att jag tog x antal ljuvliga jogg turer samt promenader i Glacier, men det är inte riktigt samma sak som att köra gärnet på gymmets cardio maskiner. Hur som, var en helt fantastisk vecka och jag kan inte vara nog tacksam att jag får följa med på alla resor och utflykter. Har ni vägarna förbi Montana så åk till Glacier National Park, så himla vackert! Och ett till tips, som min värdpappa sa att han gör varje gång han passerar gränsen mellan Idaho till Montana, är att veva ner bilrutan och andas in den friska MT lukten. Här följer lite bilder från resan.  
 
 

"Life on a stick"

Hej på er! Jag lever, hade en helt underbar vecka i Glacier National Park med min värdfamilj och firade igår 4th of July (USAs nationaldag) med härliga människor och hade en helt galet grym dag & kväll!! Mer info samt bilder kommer in senare såfort jag fixat ordning. Behöver fixa om virusprogram på datorn för det går snart ut så när det är fixat kan ni vänta er två stora inlägg med tonvis av bilder. Hörs sen!