I kind of love my job!


Stadium i mitt hjärta! haha nej men ärligt - jag är så himla lycklig över att jobba där, alla goa och glada arbetskamrater och alla snälla kunder. Jag kan inte vara mer glad. Idag jobbade jag där mellan 09.50-18.00. Och just att jag inte slutade klockan 19 gjorde dagen perfekt. Ännu mer perfekt var att Anna-Karin bjöd på jordgubbstårta och Jenny hade bakat kardemumma kaka. Det satt jag och smaskade på min femton minuters rast, så himla gott! När jag slutat vid sextiden så kom brorsan in till stadium och så shoppade vi till honom. Tröjor, shorts och keps bland annat. Blev chockad över de plagg han faktiskt plockade åt sig och tyckte var snygga. För jag tyckte likadant!

Nu ikväll så har det varit lugnt, har spelat lite tennis och packat lite grann. Inte så mycket man behöver ha med sig för en natt, men ändå så lyckas jag få väskan full.. Har nyss strukit midsommarkläderna, och funderar nu på att sätta mig vid tv:n och kika på Sex and the city. Har verkligen fallit pladask för serien, love it! Eller så kanske det vore bäst om jag går upp och lägger mig. Blir till att gå upp före tuppen imorgon, för att tvätta håret och annat smått och gott. Sen mina vänner, så ska JAG KÖRA BIL till fagersta!! Läste i dagens tidning att det kommer hållas poliskontroller längs vägarna. Bland annat E20 som jag antar att vi kommer köra på. Hoppas bara jag inte blir inkallad till kanten, fast varför skulle dom det? Vi håller tummarna allright?


Hursomhelst så ska jag släcka ner här nu. Så därmed vill jag önska er alla en trevlig midsommar :D

SIMMA LUGNT,

 

 


I wanna be a billionaire so fucking bad




Nog för att orginal låten är grym, men vad är då den akustiska versionen? Man smälter typ, den är så underbar!!


Midsommarplaner!


För en del innebär midsommar "röjfest", för en del innebär det mysigt grillande med härligt folk och för vissa andra innebär det att umgås med släkt och familj. Själv ska jag fira min midsommar med släkt och familj i husvagnen på Eskilns camping. Pappa är ledig imorgon så han och Rickard åker väl upp redan imorgon, medans jag och mamma som båda jobbar imorgon, åker upp på fredagsmorgonen. Men vi kommer göra ett stopp på vägen minsann, vi ska nämligen stanna till vid jordgubbslandet (Hällby bär) och plocka med oss färska jordgubbar. Hur gott kommer inte det bli?  lovely! Och ett annat stort plus, om det blir som planerat, är att jag ska få övningsköra hela vägen till campingen ;)  superduper verkligen.

Jag kommer även att få träffa mitt lilla kusinbarn däruppe, Leo som han heter. Älskar bebisar, så farligt söta! Sen kommer det självklart bjudas på gudomligt god mat, dryck, efterrätter, etc etc. Ska även bli kul att träffa farmor och farfar, har inte träffat dom sen april när jag fyllde..  Underbara farmor och farfar. Så ja, jag tycker nog jag gör rätt i att följa med upp till husvagnen. Mornarna där är perfekta iochmed att det finns ett motionsspår runt en sjö, spåret är 2,5 km. Så två varv runt och sedan ett dopp i ett lugnt vatten är något jag ser fram emot!


Nej nu ska jag ta mig i kragen och plocka fram teoriböckerna.
hej så länge


it´s getting hot hot hot


Värmen fortsätter att imponera, gillas starkt! Fick skjuts ut av pappa till jordgubbslandet imorse, med cykeln bakpå bilen så jag kunde cykla hem sen. Jobbade fyra timmar mellan 06.30-10.30, idag så fick jag halma i stort sett alla timmarna. Plockade lite jordgubbar till tanten och försäljningen i slutet, och självklart smakade jag en del. Dom är verkligen oförståeligt goda! Att jämföra dessa jordgubbar, direkt från plantorna, med de jordgubbar som man köper är som att jämföra en katt och en hund.. Okej ganska dåligt exempel, hmm. Men iaf, jordgubbarna på Hällby bär är VÄLDIGT goda.

Vid tolvtiden så var jag hemma och nyduschad, väldigt skönt efter en 35 minuter lång och mycket svettig cykeltur. Åt lite mat och fick sedan skjuts av mamma ut till Anna. Vi gick direkt ner till badet och placerade oss på våra handdukar i solen. Lite senare kom Ellen och Fia också, sällskapet var på topp vill säga :D  Vi badade, solade, åt melon och solade ännu mera. Den svenska solen är okej ändå, fast det tycker väl inte Anna som åker till Grekland på lördag. Jag är inte det minsta avundsjuk, eller är jag?


 

Tack för några bra timmmar i solen flickor!

 

 


Jordgubbslandet klockan 06.30 imorgon bitti!


I och med att det bara blir varmare och varmare om dagarna så får vi möjligheten att komma tidigare på morgonen och jobba istället för att jobba under de varmaste timmarna på dagen. Så imorgon bitti skjutsar pappa ut mig så jag är där och jobbklar halv sju. Det betyder att vi åker hemifrån ungefär klockan 06, och det betyder att jag behöver ställa klockan på halv sex. Vilket i sin tur betyder att jag nog väldigt väldigt väldigt mycket skulle behöva sova nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi förmodligen imorgon!
GODNATT


saturday sunday monday tuesday


Var ett tag sen sist mina vänner, men det har jag som sagt förvarnat om! Dock så blir jag väldigt väldigt glad över att se att det faktiskt är några stycken som läser min blogg. Den gångna helgen innehöll mycket jobb på stadium, både lördagen och söndagen. Lördagskvällen blev en grillkväll med roliga människor och söndagen vart det jobb som sagt. Jag stormtrivs på Stadium och är så otroligt glad över att ha jobb där! Ler bara jag tänker på det.

I måndags, det vill säga igår, så jobbade jag först i jordgubbslandet några timmar. Sen mötte jag upp Lisa inne i stan och vi gick till polisen och fixade nya pass. Blir man någonsinn nöjd med ID kort och passfoton? I don´t think so!! Gick fram till disken och drar för det där draperiet som man ska. Uppger lite uppgifter till kvinnan bakom disken och ställer mig sedan beredd för att fotas. Kvinnan ba: Du måste se neutral ut. Jag ba okej, fastän jag inte direkt hajjade vad hon menade med neutral. Så jag log ett leende, vilket jag tydligen inte fick göra. Man fick varken le eller göra något märkbart. Bara stå där och kolla med ögonen in i kameran. Och hur blev bilden då? HA HA HA, herre min skapare vad jag kommer få skämmas för det där fotot..

Men i alla fall nog om det, när jag kom hem från stan så kom Moa hit. Vi spelade tennis, slappade, kollade klipp på youtube och såklart - gjorde chokladbollssmet :D 




Idag jobbade jag några timmar i jordgubbslandet, åkte in till Engströms på körlektion och var sedan med Malin Q, älskade barndomsvän! Vi solade, åt glass med smälta hallon och umgicks. Sen blev det monopol spel för hela slanten haha. I alla fall för malins slantar för hon ruinerade mig.. Fast den första omgången vann jag big time! Dock tog hon sin revansch den andra omgången. Men det var okej. Vid sjutiden promenerade vi ner till orrliden för att titta när Max och skogstorps herrar fick stryk av Viljan med 4-1. Malin och jag var omringade av flugor hela matchen, antingen luktade vi jätteilla eller så var flugorna cp.

puss och kram

Det är dags för fredagsmyyyyyyyys


Fredag och min allra goaste vän lisa kommer snart hit. Och med sig har hon New Moon, yes yes yes! Jag har snart läst ut boken som förövrigt är riktigt grym. Sen ska jag se filmen och sen den nya filmen Eclipse, och sen läsa boken! Känner redan nu att dessa böcker kommer läsas om och om igen.  Hursomhelst, när lisa kommer ska vi kanske spela lite tennis. Jag är ganska duktig på tennis faktiskt, det är superkul  ;)  Eller kanske bär det av upp till tv-soffan, kan nog hända det också.,

Ha en fortsatt trevlig kväll, och njut av den svenska "okej" - sommaren!

SIMMA LUGNT!


jag har varit vaken i 12 timmar


Morsning korsning kära läsare!
Idag har det återigen blivit jobb i jordgubbslandet, mellan 9-13. Tyvär så var inte Ellen med så tiden gick väääldigt långsamt. Tänk att det går så mycket fortare när man är två eller flera och har någon att prata med. Men som sagt, tolv timmar vaken. Egentligen längre, för inatt var det svinvarmt på mitt rum så jag vaknade vid halv tre och slängde av täcket. Hemskt när det är sådär! Gick ned och drack tre glad ProViva mango och återvände sedan till sängen. Klockan 06.45 ringde väckarklockan, då ville hunden ut på promenad. Sen vid halv nio tog jag moppen ut till Hällby bär och började rensa ogräs vid nio. Väl hemma vid halv två tiden, lerig och äcklig, så tog jag en dusch och åt sedan pannkaka och keso :D  Vid fyratiden tog jag bussen själv in till stan för att köpa en jeans skjorta på gina. Den kostade mig fyra timmar i jordgubbslandet (som ellen brukar räkna). Men det var det värt!

 

Just ja; idag i jordgubbslandet när jag satt och rensade och bara såg grönt så såg jag plötsligt något rött. En mogen jordgubbe! Tanten har sagt att vi får äta en och annan när vi sitter och rensar, så det var precis vad jag gjorde. Med leriga handskar tog jag den i min hand och stoppade i mun. Det var nog den godaste jordgubben jag ätit! Lovar och svär på hedersord. Inget, absolut inget kan slå jordgubbar direkt från plantorna. Ska tvinga med mamma dit på självplockning sen, lätt!


hemma efter en heldag i soliga sundbyholm


HEJ OCH HÅ vilken dag det här har varit, och än är den inte över! Ellen och jag har ett delmoment kvar, eller något sånt. Det blev nämligen ingen löparrunda därborta. Att ligga på deras båt och sola var något som vi båda tyckte var grymt mer frestande än en joggingtur. Så därför ska vi springa ikväll, Ellen kommer hit till skogstorp så ska vi ta en runda. Guldstjärna till oss bruden! Men i alla fall så har dagen varit jätte härlig. Solen har strålat UV-strålar hela dagen, vilket vi gillat.
Plus att idag, den 17 juni så tog vi båda vårat första dopp för året. Det var skönt ska ni veta. Den enda nackdelen med dagen var att jag spräckte mitt godisförbudslöfte, jag åt choklad.. Kunde verkligen inte hålla mig ifrån. Det var som om marabou chokladbiten skrek mitt namn när jag klev över tröskeln till kiosken. Och vad gör man inte i det läget om inte köper den och äter med glädje. Det var gott i alla fall, och det känns som jag nog var värd den :D


inuti ellens familjs båt, jag har en fjong i håret haha




 


Nu borde jag ta och ringa Vivianne från jordgubbslandet och kolla om jag kan komma förbi och jobba 4 timmar imorgon. Mer klirr i kassan vilket gillas starkt ;)  Då skulle jag ju kunna köpa bikiniöverdelen på bikbok som är så väldigt fräsch. Yesbox ,  hörs mer sen!


Good morning sunshine


Hur underbart är det inte att vakna av att solens strålar sipprar in genom gardinerna? Perfekt väder för Ellens och min dagsutflykt till sundbyholm. Hör på nu, enligt planerna så ska vi cykla till sundbyholm (badplatsen och stranden där, mums) väl framme ska vi lägga våra väskor i deras båt, dra på löparkläder och jogga en sväng. Därefter sola och bada :D Sen cykla hem förstås., blir lite svårt att ta sig hem annars. Så ja, jag ska snart börja göra iordning lite gotti att ha med mig, bland annat: nyponsoppa, vattenmelon, smörgås med pålägg, och ProViva mango. Låter väl som goda grejjer right?

Funderar på vad jag ska cykla i för kläder bara. Om jag ska ta shorts eller löparbrallorna. Det visar sig när klockan blir halv elva och jag sätter mig på cykeln och trampar iväg.

Ha en bra dag ni häromkring, det ska i alla fall Ellen och jag ha ;)

SIMMA LUGNT!


no way!


Första sidan i kuriren? Kunde dom inte placerat bilden på ellen och mig inne i tidningen, och inte så förbaskat stor! Usch. Aja, det är som det är hhaha.

 

Nu ska jag ta moppen ut till mitt "sommarjobb" på Hällby bär och rensa ogräs. Vi hörs väl.

 

SIMMA LUGNT!


just so you people know: I´m alive!


Förlåt förlåt förlåt för urkass update, men jag skyller ifrån mig på att det faktiskt är sommar och att man har lite annat för sig. Men jag lovar att försöka skriva av mig här lite då och då, korta som långa inlägg. Idag har det iallafall varit en lång dag med start redan klockan 7.00. Klockan åtta cyklade jag in till tunavallen för att möta ellen och sedan bar det av till jordgubbslandet i hällby där vi jobbade (rensade ogräs). Inte för att man kan påstå att det är roligt att rensa ogräs bland jordgubbarna. Men detta var nog ett undantag. Ellen och jag satt på varsinn sida och rensade, pratade och blev fotograferade. Hör och häpna. Eskilstuna kuriren kom ut till gården för att göra ett litet repotage om plockningen och jordgubbarna etc. Så kom en pratglad fotograf ner till oss där vi satt och rensade. Han frågade lite frågor och tog x antal kort, typ närbilder bara kändes det som. Hemskt. Förmodligen syns Ellen och jag i "kurren" imorgon, slitandes med ogräs i mängder. Nog om det, jag var hemma igen vid halv tre så då åt jag lite, duschade och tog sen en powernap på någon timme. Det behövdes!

Nu har jag nyss kikat på Top Model finalen, inte för att jag har följt serien men finalen är alltid rolig att se. Just ja, i lördags blev det utgång på O´learys. Hemma hos Fia Nilsson innan och sedan in mot city. Grym kväll/natt! Ville inte gå hem när klockan passerade halv två, men för att slippa kö vid garderoben så blev jag övertalad av hanna och lisa att bege oss mot utgången. Men som sagt, det var väldigt väldigt roligt! Dans, dricka, prat med smålänningar, dans med afrikans man.. It goes on and on and on :D   a w e s o m e

Johanna, jag, lisa, ellen och hanna

Jag, sofia och jonna

Anna och jag

Lisa, jag och ellen


Lite bilder från kvällen, dock lite suddiga. Det är hannas kameras fel, hehe.


Nej ni, nu ska jag gå och läsa i teori boken, plugga plugga plugga! 

SIMMA LUNGT!


svar på kommentar


- Var det mycket folk på engström på morgonen?

svar: Det var väldigt mycket folk där på morgonen. Jag kom vid halv tio tiden och då var endast TVÅ datorer lediga. Det gäller att komma tidigt för att ha chans, :)

 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa rummet. Eller är det kanske smartast att städa rummet först? Får se hur jag gör. Sen bär det av in till staden för äventyr. Chingeling så länge


my au pair application




Häromveckan så fick jag ett mail om att man nu kan göra sin au pair ansökan online, istället för att fylla i typ 1000 sidor för hand. I mailet så stod det även att jag inom kort skulle få ännu ett mail med mina inloggningsuppgifter och länken till sidan. Men något sånt mail fick jag inte. Så jag mailade till CC (cultural care) och sa som det var, och vips så fick jag ett mail i inkorgen. YES. Klickade mig vidare genom länken och fyllde i inloggningsuppgifter och så vidare. Så nu mina damer och herrar, så har jag börjat på min ansökan som au pair! Det är olika steg som man ska ta sig igenom, typ som kategorier. Om mig, mitt hälsotillstånd, om att resa till usa, vad jag har för förväntningar etc. Jag har redan fyllt i bas kategorierna, och har därmed gjort 41% av ansökan (det står längst upp på sidan hur mycket man har gjort). Blev helt chockad, för det är ju nästan hälften. Känns jättebra. Men de kategorier som kvarstår är de svåraste, där krävs det mycket engagemang och att jag formulerar mig på rätt sätt. Och allt på bra engelska såklart!  Vet att det inte är förrän nästa sommar som jag vill ge mig iväg, men det känns bra att börja nu och ha god tid på sig. Blir så jäkla glad inombords när jag tänker på USA och att åka iväg som au pair. Vilken livserfarenhet och upplevelse! Jag läser ju au pair bloggar varje dag, och varje gång blir jag lika avundsjuk hehe. Jag vill vara i deras sits. Gosh vad jag längtar :D




Nu ska jag kila upp på rummet och fortsätta läsa New Moon, börjar jag bli besatt?
godnatt så länge



klockan är snart halv nio och jag är supertrött


Joggingturen gick jättebra och hela 40 minuter sprang jag (med stopp i ca 30 sek för vad stretch) Men förövrigt så flöt det på sådär härligt och jag fick varken "kluck" mage eller tunga ben. Dock fick jag återigen ont vid insidan av foten, vid fotknölen nästan. Har ingen aning vad det kan vara för något, men när jag är ute och springer så får jag ont efter ett tag. Möjligen så är det för att jag springer innåt med mina hälar, men hur lätt är det att ändra på det? Sitter och masserar på det nu, så förhoppningsvis så går det över tills på torsdag då ellen och jag ska springa ;)

Som rubriken lyder så känner jag mig väldigt trött. Både igår morse och idag så har jag ställt klockan på 7.45 för att gå ut med hunden, så det har inte blivit några sovmornar här inte. Men imorgon tar inte jag hunden, för då ska jag åka ner till Engströms för att plugga teori. Tänkte ta moppen ner dit och sitta i några timmar. Sofia kommer ner och gör mig sällskap också, det gillas!  Sen mot eftermiddagen så blir det Ullas Bollcirkus ute på Skogsängen med kungsörbrudarna Fia och Jossan.  Så det är vad morgondagen har att erbjuda.

Nu ska jag dricka lite ProViva blodapelsin, man blir törstig av att sitta vid datorn..


körkortsteorin dödar mig långsamt


nej okej inte riktigt, men det är i alla fall plågsamt jobbigt. Men jag vill så jäkla gärna ta körkort innan sommaren är slut, så ska jag lyckas med det behöver jag plugga och köra en hel del! Jag hade planerat att åka in till Engströms idag för att plugga på datorerna. Kommer ner dit strax efter halv tre, och hade väl inte direkt förväntat mig att det skulle vara fullsatt vid varenda dator. Går ni inte i skolan? fan. Så nej, det var bara att åka hem igen. Inte tänker jag sitta där och vänta på en ledig dator. Jag bokade i alla fall en dubbelkörlektion tisdag den 22:a juni. Så mitt besök var inte helt i onödan ändå.

Kom hem vid halv fyra tiden, satte mig direkt med teoriböckerna och läste. Slog ihop böckerna nyligen för nu ska jag ut och jogga. Så en och en halv timmes teori plugg idag, bravo emelie!

Nej, nu ska jag ta och jogga en sväng innan ovädret brakar loss, ser ut som det ska börja regna vilken minut som helst nu..

OVER AND OUT


fredagskvällen då sommarlovet startade!




Jaha, det här var de enda bilderna som jag lyckats få tag på från fredagens avslutningsfest. Det var hursomhelst väldigt roliga timmar som spenderades hos Anna ute i Borsökna. Vi var nästan hela klassen där, vilket var riktigt roligt! Extra roligt var även att vår lärare (och bäste mentor) Helena tog sig tid för att fira med oss. Efter att vi grillat, som de flesta gjorde (jag åt kycklingsallad från Skogstorps Pizzerian, grymt god!), så hade Anna tagit fram ett par jätteroliga lekar som vi lekte. Bland annat skjuta pil på en bild som föreställde vår rektor på skolan, skämt å sido (till och med Helena tyckte det var roligt) och sen den berömda "Irlänsk julafton" eller vad den nu kallas, när man ska snurra runt en pinne (i vårt fall en krycka) snurra snurra snurra och sedan springa i mål.. Där sprack det för mig haha. Efter sju inte fullt så stabila varv tog jag mig krypandes i mål. Tur att mina övriga team-mates var snabba och kvicka ;)

- Tack allihopa för en grym skolavslutning och start på sommarlovet, Alvida is the shit!




FREDAG OCH SOMMARLOV


Idag är det en fantastisk dag på många vis. Det är fredag, vi har fått sommarlov, vädret är bäst och ikväll ska alvida fira fest!  "Baby we can do it, we can do it all night" 
(något säger mig att denna vers kommer höras på långa vägar i borsökna, hihi)



Hörs mer imorgon för nu ska jag gå och fixa det sista!  :D


k v ä l l s p y s s e l



                       

Målade nyss naglar plus tånaglar vita (och ja, jag vet att det har kommit utanför i kanterna, men det går inte att få bort..)  Det är  O K E J

Idag är det 0 dagar kvar i skolan, för imorgon är det skolavslutning vilket betyder sommarlov! Helt sjukt att tvåan redan passerat och att vi faktiskt bara har ett år kvar på John Bauer gymnasiet. Alla nya vänner som man skaffat, eskilstunabor och kungsörare! Gillar min klass nå grymt, Alvida är bäst! 


Nu ska jag stänga ner här och gå till sängs. Hörs imorgon amigos,  godnatt

 

 


Dagens träning - jogging + styrka


Sitter här i löparkläderna och taggar inför en joggingtur med lillebror i skogen. Eller inte riktigt i skogen, men delvis. Kepsen och skorna åker på snart, sen bär det av!  Det är nu det kommer visa sig om jag druckit för lite eller en lagom mängd vatten under dagen ;)  Brukar alltid vara så att jag druckit för lite, men idag känns det som att jag fyllt på med vatten stup i kvarten, allt för att slippa vätskebrist..
När jag kommer hem ska jag köra lite styrka (rygg, mage) och sen ta en kall dusch.

hej så länge


man vet aldrig vad som väntar i brevlådan


Varit ute med hunden en sväng, inte alls långt med tanke på denna värme. Hennes tunga hänger utanför munnen redan efter några meter, stackare. Men det var inte vad jag skulle skriva om, utan när jag gått klart den lilla rundan och skulle ta in posten (som jag normalt sätt alltid brukar glömma) upptäcker jag ett stort paket där i brevlådan. En H&M påse som någon tejpat rättså flitigt och sedan addreserat till mig.. Trodde det var min byxdress som jag beställde från H&M häromveckan, men så var inte fallet. Sliter upp påsen och ser en bekannt skokartong.
MINA LJUSBLÅA CONVERSE HAR KOMMIT! Jag älskar dom, shit vad dessa ska användas.





s o l s k e n


Solen är underbar. Jag har det underbart ute i solstolen. Hunden gillar inte värmen så hon ligger inne. När man dricker iskallt vatten så ilar det i tänderna. Jag har ställt mitt vatten i kylen så det ska vara iskallt, just the way I like it! (bortsett från ilningarna i tänderna dårå..)



Nu drar jag ut i solen igen, chic tidningen är ett troget sällskap
Puss och kram

 

 


Dagen innan sommarlov!


Hej alla muntergökar!

Ni flesta sitter väl säkert i ett kvavt klassrum för tillfället och räknar matte/skriver kemiprov eller dylikt. Men inte jag, och vi övriga i Alvida klassen. Vi har slutat för dagen :D  Hade bara lite betygsnack med helena och tess imorse. Och jag är väldigt nöjd med mig själv, kunde inte hoppats på bättre betyg. Känns verkligen skönt att få bekräftat att alla de sena kvällar som jag suttit och skrivit klart uppsatser eller annat, givit resultat. Imorgon får vi sommarlov och börjar inte förrän måndag den 23:e augusti. Under tiden ska jag verkligen ha sommarlov, herre jesus vad detta är efterlängtat!

Innan jag begav mig hemåt så stannade jag till på monki en snabbis, vilket kanske var lite dumt av mig med tanke på att jag måste spara pengarna till london i augusti. Men in gick jag iallafall, och vad får jag se? Jo att dom har MASSA rea, 50% och 75%. Ett leende la sig på läpparna och jag började leta runt lite.. Går ut ur affären med en påse innehållandes tre linnen (ett turkost, ett "rosa" och ett vitt oversize med tryck) alla väldigt behagliga, och för ynka 255 kr. Det var så värt besöket. Hoppas bara att få lite medlidande av mamma när jag säger att jag inte har så många linnen och verkligen behövde dessa. Dock känns det smått tveksamt..


Nu ska jag ta något och äta och återigen ta mig en plats i solen!  I just love this weather

CIAO


Två dagar kvar i skolan, sen sommarlov!


Hey you guys!

Allt står bra till med mig, har ju varit soligt hela dagen så finns inte direkt något att klaga över! Ett stort plus är också att dagarna blir väldigt korta såhär innan avslutningen, i och med att vi redan är klara med alla kurser (om man inte har några restuppgifter förstås) men det har inte jag, så idag var jag hemma vid halv tolv :D  Vi höll till i Vilsta på morgonen, vi på HIP-programmet, och lekte lite. Spelade volleyboll, fotboll, doppboll och lite sånt. Helt OK. När jag kom hem där vid halvtolv tiden så var jag ganska hungrig, försökte klura ut vad jag var sugen på men utan resultat. Öppnade kylen för att få inspiration och vad står där om inte en hel skål med färdigrensade/sköljda jordgubbar!! Och på hyllan över stod en burk med keso och en matlåda med pannkakor. Ni kan nog gissa vad jag åt till lunch?  ;)




Efter att ha ätit upp allt på tallriken, återtog jag min plats ute på altanen i solen. Blev lite keso över från måltiden, så då blandade jag i lite hallonsylt och mumsade medans solen gassade, lovely!


Nu ska jag göra något som jag borde göra mycket oftare, plugga teori..  Det suger verkligen musten ur mig att öppna dessa böcker och ta sig igenom kapitel efter kapitel. Men det är väl bara att ge sig fan på att det ska gå, körkort vill jag ju ha! Har som mål att ta det innan sommaren är slut, we´ll see about that!

tack för mig, hej så länge!