TORSDAG


Idag har det fina vädret återvänt, skööönt! Blev ju lagom avundsjuk på er därhemma när jag skypade med familjen igår och dem satt ute på terassen och solade med klarblå himmel och allt. Så ja , ville bara meddela att det fina vädret kommer tillbaka hit det också ;)
Efter att kidsen blev upphämtade av skolbussen så gick jag och handlade och sedan hem och kikade lite Greys innan jag drog iväg till gymmet. 40 minuter crosstrainer och sen en timmes body pump, nu jäklar! Efter passet blev det lite lätt lunch och så ännu mera Greys. Vid 3 åkte jag och hämtade O från skolan, M följde med en klasskompis hem på playdate, tydligen skulle hela hennes klass med till den här kompisen, smågalet. Åkte och hämtade henne vid 5.30 och hon hade haft det superskoj. Vi åt middag allesammans ute på terassen, paj av nå slag med böner och lite taco känsla, plus en stor ceasar sallad till, riktigt gott. Nu har mina värdföräldrar lite datenight, så jag passar barnen men dem ska gå och sova alldeles snart så det är lugna puckar, dem kikar serier över datorn för tillfället.

Glömde ju att blogga igår, hade min allra sista klass här i staterna för att få ihop med timmarna. Nu har jag allt jag behöver, är jag nästan helt säker på iaf, ska räkna imorgon för att se så det stämmer alltsammans. Måste även ringa till North College så jag får mina certifikat på att jag tagit de klasser jag gjort och fått timmarna. På sista klassen igår så målade vi av en naken man. Ja ni läste rätt. Stackarn fick stå och sitta i olika ställningar nästan hela lektionen (3 timmar). Tidigare under eftermiddagen så hade jag även hämtat ut födelsedagspresenterna till Emma och Hanna som äntligen kommit. Försa mig när jag skulle ge dem paketet, "vill ni öppna tröjorna nu eller?" Smart tjej..  Hur som helst så blev tröjorna bra och mina favvisar blev nöjda.



Har knåpat ihop en packlista till Vancouver också, lika bra så man inte glömmer något i farten. Viktigast är ju pengar, pass och DS papper. Men det är allt under kontroll, är så himla taggad!!!! Ska kila upp och skära upp ett äpple och lite jordgubbar och sen kika.. trumvirvel.. Greys Anatomy. Hörs mer imorgon, natti natt!

9 months in America!


Har dagen tillära spenderat hela 9 månader i detta enorma land, crazy shit vad tiden går fort. Känns verkligen som jag inte hänger med, ligger efter i tiden eller nå för i mitt huvud har jag fortfarande bara varit här 4 månader eller någe. Jag längtar hem, det gör jag, och saknar jättemycket därhemma som inte alls är detsamma här. Svensk mat, vänner, familj, fredagsmys i ett vardagsrum med gott&gott, att äta frukost och läsa E-kuriren. Ser fram emot att få komma hem, men på samma gång har jag en sån ångest och sorg över att tvingas lämna allt som jag byggt upp här i Seattle. Mitt liv här och en nyformad vardag samt goa vänner och värfamilj (dem kommer jag självklart hålla kontakten med men ändå..)  Seattle kommer alltid att vara mitt andra hem!

Har nyligen skypat med Lisa, urusel uppkoppling idag, vet inte om vädret här kan ha någon inverkan. Hur som så lyckades vi hålla några konversationer utan att det hackade upp sig iaf, härligt! Så nu sitter jag vid datorn och kikar Greys Anatomy, insåg nyss att avsnittet behöver stå och buffra lite så ska nog gå ner och göra mig iordning så jag har det klart, sitter i myskläder som alltid efter att jag kommit hem från gymmet ;) Goaste som finns!  Ikväll blir det Starbucks mys med några tjejor inne i downtown. Var ett bra tag sen vi sågs allihopa inne i stan, och speciellt på starbucks. Hörs mer senare, tjenamors!


Hemresedatum till Sverige önskat



Då har det varit dött här några dagar så ska försöka minnas vad som hänt sen sist. Jag jobbade fredag kväll så satt och kikade Greys hela kvällen lång. På lördagen var jag ledig hela dagen så då åkte jag, Hanna, Mickis och Emma-Stig ut till Snoqualmie Falls, ett stort vattenfall. Det finns även en vandringsled som ska gå där i omgivningen men den var tyvärr stängd, men eftersom vi var redo för en liten hajk så kikade vi upp på kartan och tog oss till ett annat ställe och vandrade Tiger trail istället. Grejen var bara den att där vi vände för att gå ner till bilen igen, så började den riktiga leden, haha. Men vi tyckte vi hade fått nog med promenad så vi var nöjda och glada med dagens insats ;)



På kvällen så lagade vi mat hemma hos Hanna, hennes värdfamilj var borta över helgen så vi hade huset för oss själva. Vi lagade så himla god mat så smaklökarna dansade av förtjusning. Lyssna på detta : klyftpotatis, lax med teryaki marinad, broccoli, stor grönsallad med allt som kan tänkas, samt bea-sås och hollandesås. Såserna gjorde susen!! Så himmelskt gott. Sen kikade vi även en film som jag inte minns namnet på, den var väl ingen höjdare. Återförenades med Ben&Jerrys som jag inte ätit på jag vet inte hur länge. Dock så var min absoluta favorit Halfbaked slut, köpte en annan och den var väl helt ok, inte i samma liga som halfbaked dårå..

Söndag så jobbade jag på förmiddagen och sen hade vi au pair möte, bowling i West Seattle.


Efter bowlingen så åkte vi in till stan, gjorde en snabb visit in på Forever21 och som alltid så är det omöjligt att inte shoppa i den butiken. Hittade ett jättefint sidenlinne i korall/orange som ska bäras i Vancouver nu i helgen, blir kalasbra! Hanna och jag tog sen bussen vidare ut till Emma och Mickis i Mt. Baker för lite filmmys och snack. Tog tåget in till downtown sen på kvällen och flummade i stan några minuter innan vår buss kom, matchade tiderna perfekt så vi slapp vänta så länge. Såg minst 7 människor som sprang till bussen, lite komiskt.

Sen idag är det ju då måndag och en ny vecka är här. Helgen är bokad med Vancouver för sista gången, bara tanken på att det kommer vara den sista under detta år får mig tårögd. Men, vi är alla som ska dit ruskigt peppade för en partyhelg och det känns ända ner i tårna att detta, detta kommer bli awsome!
Skypade med Matilda tidigare ikväll också för att göra en mycket viktig sak, nämligen önska mitt flygdatum hem till Sverige. Jisses jisses jisses! Det var med en stor klump i magen och med gråten i halsen (typ) som jag tröck på submit knappen och därmed skickade in min önskan. Den 17e september har jag önskat, så håller verkligen tummarna för att jag får den dagen också. Har nämligen hela resemånaden bokad och klar. Galet alltihop :D Fattar inte alls att detta händer! Resemånaden är liksom bara ca 3 månader bort, 3 ynka månader. Den kommer i alla fall se ut som följande:
22-30 augusti  Miami med Hanna, Emma och Matilda.
30-4 september  New York
4-7  Las Vegas & Grand Canyon tour
7-13  San Francisco & tur ut till Alcatraz
13-17  Seattle, för att avsluta denna underbara resa där den började!

Så nu kommer det ta mellan 4-6 veckor innan jag får reda på om jag får den dagen som jag önskat eller ej, återkommer med besked! Nu är klockan mer än vad den borde vara så det är dags för mig att sova. Hörs mer imorgon! Godnatt USA, godmorgon Sverige.

Thursday 17.05.12.


Har nyligen setat och skypat med mamma och pappa samt farmor och farfar från husvagnen. Så himla himla underbart att få se och prata med dem igen! Hujeda mig vad jag saknar er därhemma

Solen håller än så länge i sig i Seattle och förhoppningsvis är den kvar efter mitt Body pump pass 12-1 för då ska jag sätta mig ute i solen och äta morots-pannkakor med keso. Förövrigt så besökte jag postkontoret uppe på avenyn imorse för att kolla hur mycket det skulle kosta mig att skeppa hem kläder. För hur jag än gör (lutar mot att jag avslutar i Seattle några dagar för att säga hejdå till alla) så kommer det bästa bli att skeppa hem kläder istället för att behöva köpa en ny resväska samt släpa med och betala extra för på planet hem.. Dem sa att det skulle kosta ungefär 100 dollar för 30 lb (pounds). Och 50 lb är ungefär 23 kg så alltså omkring 200 dollar. Ingen liten slant kanske, men för att få hem alla saker till Sverige och slippa släpa så är det så värt det! Hoppas på att kunna klara mig på en stor väska samt en mindre plus carryon. Det borde lösa sig. Antar att det är hög tid att börja se över vad jag ska skeppa hem, så som stickade tjocktröjor, något par skor, locktång osv osv. Ska även ta en sista sväng ut till Premium Outlets innan jag skeppar hem så jag kan köpa nya träningsskor på Nike samt kanske ännu ett par converse, det är ju trots allt halva prisert.. ;)

Nu ska jag kila iväg till gymmet och låta musklerna slita, hörs och syns!

En tand, flera tänder!

.. Kom på att jag inte alls nämde vad som hände denna eftermiddag efter att jag hämtat upp kidsen på skolan. M hade tid bokad hos tandläkaren för båda barnen ska få tandställning, eller ja inte riktig tandställning utan en sån där som sitter bara i gommen (jobbigt nog dock..) I alla fall, vi kom ut dit vid 4 tiden och O skulle tydligen få sin idag, så även M. Att titta på när O låg där och kved för att det gjorde ont att sätta i den där metall-skenan eller vad man ska kalla den, fick mig nästan tårögd. Minns själv hur skraj jag var för att gå till tandläkaren när jag var liten, och att mamma inte hade något val än att följa med in i rummet och sitta på den där stolen.
Deras tandläkaren frågade mig efteråt om jag haft tandställning, nej sa jag och fick till svar att jag skulle känna mig tacksam för att ha så naturligt bra tänder. Insåg verkligen hur glad jag är att jag sluppit allt som har med tandproblem och tandställning att göra, att det enda problem jag haft är tandsten och något enstaka hål.
När vi åkte från mottagningen så pratades det i bilen om hur mycket som inte skulle kunna gå att äta nu med "tandställningen i". O var mest besviken över alla delikatesser som han inte skulle kunna äta nu, uppriktigt talat förstörd. Sötis. Dem hade jättesvårt att äta middagen eftersom det fastnade och värkte, ååh älskade värdbarn vad jag lider med dem just nu. Men det kommer ju bli bättre, bara att försöka få dem att inse att dem kommer vara glada att dem hade tandställning när dem var barn istället för i tonåren..


Tuesday 15.05.12.


Tisdag idag då vilket som vanligt innebar gymmet på morgonen, utbytte nummer med Mc. Steamy och gick sedan upp till cardio rummet och körde så svetten rann. Sen gick jag hem och duschade samt lagade iordning en riktig lunch, för på den senaste tiden så har det mestadels blivit äggsmörgås/havregrynsgröt eller liknande till lunch, vilket inte är särskilt bra. Så från och med nu ska jag verkligen bli bättre med att göra iordning riktig lunch, spelar ingen roll att det är riktigt o-amerikanskt att äta "varm" eller ja mer matig lunch, jag måste om min kropp ska må som bäst. Så idag gjorde jag iordning en proteinrik turkey-burger (väldigt smaklös och inte speciellt god, inge mer sån i fortsättningen..) sen en stor ceasar sallad toppad med morötter, + en skål med äpple och en med mandlar. Gottigott gott! Kikade ett avsnitt greys också och älskade Seattle liiiite mer än innan! ;)



Vid 12 så skypade jag med mamma, pappa och Rickard. Pratade i 1,5 timme om allt möjligt, dem satt ute på altanen och hade det mys i kvällssolen. Jag bad även mamma ta en tur med bärbara datorn in i köket och ge mig en grand tour i kylskåpet. Ni som inte varit borta hemifrån Sverige i nästan ett år förstår nog inte hur mycket man faktiskt saknar de svenska produkterna. Typ arla mjölk, keso samt kesella. Men det jag saknar allra mest just nu är LEVERPASTEJ! Förstå en hårdsmörgås eller karlssons fyrkant med någon tunn ostskiva, leverpastej, samt skivad röd paprika. Tårarna var ärligt talat framme när mamma öppnade kylskåpet och jag med detsamma fick syn på den så välkända förpackningen i dörren, jodå det var leverpastej. Samt Yoggi yoghurt och massa annat gott. Dennis-kov t.ex. Ååååååååh vad jag ska göra en matlista tills den veckan jag kommer hem, då ska det ätas Svenska delikatesser för att ta igen USAåret. haha, kommer få stora magsmärtor, men det kommer vara värt det! ;)
Hur som, det var underbart att få prata med dem allihopa, saknar dem verkligen så grymt mycket! Älskar er ♥



Nu är klockan 10 på kvällen och jag ska ta och stänga ner här, läsa några sidor ur Elsas hemlighet och sen faktiskt ta och sova. Behöver ta igen lite förlorad sömn, ska bli skönt att känna sig någotsånär utvilad imorgon när klockan ringer vid tjugo i 7. Ta hand om er så hörs vi, kram!

14.05.2012.




Blev härlig läsning ute på terassen & så även grillade hamburgare till middag med min fina värdfamilj. Förlåt att jag rabblar det om och om igen men jag kan verkligen inte inse att jag snart ska lämna detta. Min nya vardag och mitt nya liv här i Seattle. Vackra Seattle! Att träffa de nya au pairerna som kommer titt som tätt får en själv att känna sig så rutinerad. Men innerst inne känner jag mig fortfarande som nykomlingen, som knappt hittade ner till Kerry Park när jag kom eller ja, hittade ingenstans haha. Men nu, Seattle är verkligen mitt andra hem. Tanken på att lämna detta bakom sig om mindre än 100 dagar känns ofattbart och så himla ledsamt, vill bara gråta hela natten, buhu. MEN, jag lämnar inte för all framtid, jag kommer absolut att komma och hälsa på. Kärlek!

Soliga superduperbästiga Seattle!


Tjenamors! Idag har det varit den varmaste dagen hittills i Seattle sen vintern, sååå himla skönt. Har gått i shorts och linne hela dagen och även nu fastän klockan är 7 på kvällen så är det varmt ute. Sommar värme! :D De senaste dagarna så har jag jobbat som vanligt, var ledig i helgen förutom lördag kväll då jag gick med M och hennes kompis på basketmatch, och inte vilken basketmatch som helst utan USA´s damlandslag som mötte Kina. Coooolt var det och USA vann med 100-57, way to go! De senaste dagarna har det även varit mycket snack om resemånaden, väskproblem samt resedatum hem. Allt är inte riktigt hundra procent än vilket datum jag kommer hem för det beror på hur länge jag vill stanna i NYC och om jag vill ha en sista vecka eller iaf några dagar här i Seattle där allt började. Men denna vecka, senast absolut senast nästa vecka, ska jag boka mitt flyg hem till Sverige så det gäller att planera allt in i minsta detalj. 

Idag, måndag, så hade jag mitt spinningpass på morgonen. Hade ett litet snack med Mc. Steamy (Mc. Tjusig som dem översätter det i Greys) innan passet började och det kom på tal att jag lämnar Seattle i augusti för att resa tillbaka hem till Sverige. Så han tyckte vi skulle ha någon chill-dag med fotboll/brännboll/grillning osv. Låter checkt så det ska vi försöka ordna, med the swedish maffia & flera såklart ;)
Efter gymmet så åkte jag, Hanna och nya Emma (hon kom i fredags och bor också här på Queen Anne) ut till Alki Beach och gassade i solen en stund. Sååån livsnjutning! Här kommer lite blandad kompott med bilder.












Nu ska jag rensa upp lite på rummet och invänta att min värdfamilj kommer hem så ska vi grilla hamburgare ute på grillen, troligtvis även sitta ute på terassen och äta, underbart!

Time to request flight home %!


Idag kom mailet med stort M, nämligen att det är dags för mig att önska mitt flyg hem. Sitter och läser igenom mailet om och om igen men kan inte inse att det faktiskt händer nu, innan den 1a Juni MÅSTE jag ha valt mitt resedatum tillbaka hem till Sverige. Hur svårt är inte detta på en skala?! Att sisådär 4 månader innan bestämma vilken dag man ska åka hem. Jag ska träffa Emma på fredag och planera samt börja boka resemånaden i alla fall, och så antingen nästa vecka eller veckan efter önska flygdag hem för då har jag förhoppningsvis koll på läget och hur länge jag kommer resa osv, (ska börja spara mer nu så jag verkligen kan utnyttja HELA resemånaden, inte alla som får denna möjlighet att resa runt i USA på visum).
När jag slutade jobba ikväll så sprang jag över till Hanna. Vi satt och kikade flygsidor & hostel sidor i flera timmar, räknade hit och dit och försökte få ihop det med dagar och nätter samt destinationer. Det ser lovande ut!

Nu ska jag nog stänga ner datorn här och läsa lite innan jag somnar. Puss & kram!

Sunny Sunday 06.05.2012.


Gick inte att uppdatera detta inlägg igårkväll när jag kom hem från Emma så det får komma nu istället. Hade en helt underbar söndag som kommer i bildform (samt punktform) här.

- Löprunda på morgonen
- Mariners baseball match med Hanna, Nina, Emma och Elin
- Mat på Hard Rock Café
- Soligt väder!
- Både klappat och haft en livs levande fet boa-orm runt halsen












Idag (måndag) så skiner solen än en gång i Seattle och det ska den göra hela veckan. Jag har under morgonen/förmiddagen varit på mitt tuffaste spinningpass ever samt legat ute på terassen i solen och små slumrat lite, samt även skypat med Anna. Underbar start på denna vecka vill säga. Nu ska jag åka iväg och hämta kidsen, shorts och linne åker på! ;)  Hörs sen, xoxo



Saturday 05.05.2012.


Lördag kväll nu ovh jag sitter uppkurad i sängen med kuddar och kikar Greys Anatomy. Är helt fast! Hur som, Hanna och jag sov hela 10 timmar natten som var, sååå himla skönt och behövligt. Vid tolvtiden åkte jag in till downtown för att införskaffa lite nytt i garderoben vilket var ett bra tag sen, behövde speciellt ett par byxor och någon överdel, och tänk att jag hittade bäggedera + lite till..



Lite senare kom även Amanda och Elin in till stan så vi kikade runt lite tills jag åkte hem vid 4 tiden. Skulle börjar jobba vid 5-isch och så jobba hela kvällen lång för mina värdföräldrar skulle iväg på middag samt en teater pjäs. Men kvällen var smidig och smärtfri. M och jag gick till parken vid 6 för att kika på O´s baseball träning. Vid sjutiden åt vi middag och sen fich dem en timme framför dator/tv innan det var dags för efterrätt och så läggdags. Jag gjorde iordning en fruktsallad med mandlar innan jag gick ner till mig och satte på ett avsnitt av Greys.

De senaste dagarna har jag verkligen börjat insett hur mycket av min USA tid som gått. Jag får som små panik/sorgsna moments  då jag inser hur svårt & jobbigt det kommer bli att säga hejdå till mitt liv här. Till personerna jag lärt känna men framförallt till min värdfamilj och Seattle. Borde verkligen inte tänka för mycket på den korta tiden jag har kvar här i denna underbara stad, men det är svårt att inte göra det. Det var svårt att lämna min vardag, vänner och familj hemma i Sverige, men jag visste samtidigt att allt detta skulle jag få tillbaka när jag kom hem igen. Att lämna min värdfamilj, vänner och SEATTLE kommer bli bland det svåraste någonsinn. Att höra M säga med tårar i ögonen att hon inte vill att jag ska åka, det är tungt.  Jag kommer aldrig att kunna få tillbaka just detta jag upplever nu. ALDRIG. Jag kommer kunna resa hit så småningom och hälsa på, absolut, men det kommer inte vara samma sak. Au pair möjligheten är verkligen underbar. Så glad att jag gjorde detta. Och jag ska verkligen göra mitt allra bästa nu de månaderna jag har kvar, att ta vara på varje stund och bara leva. Jag har det underbart här, och Seattle, Seattle är fasiken så underbart!! ♥

Friday 04.05.2012.


Blev gymmet imorse tillsammans med Hanna, härligt som alltid och speciellt när vi kom till styrke delen och flippade ur totalt. David "Davve" Beckham, var det stora samtalsämnet då vi inte kunde komma fram till hur mycket han fyllde igår. 37 år visade det sig, alltid bra fakta sådär haha ;)

Innan jag åkte till USA så tänkte jag väldigt mycket över vad jag ville genomföra under mitt år, vilka drömmar och mål jag hade och skrev även ner lite av dessa grejer på en lista. Ett av alla mina mål var (och är fortfarande) att springa ett halvmarathon. Det längsta jag har sprungit tidigare är 1 mil, så ett halvmarathon kommer självklart bli en stor utmaning & kräva en liten ändring i mitt nuvarande "tränings schema". Men jag vill så himla gärna genomföra ett, skulle verkligen känna mig grym om jag gjorde det! Så nu har jag suttit och letat runt lite på nätet efter olika lopp omkring i Seattle, hittat ett eller två som skulle fungera men ska leta runt lite mer. En annan sak som jag tänkt på länge men aldrig kommit till skott med, är att göra egna "energy bars", eftersom dem man köper ofta innehåller onödigt mycket tillsatt socker. Hittade bra recept i en tidning på gymmet så jag "lånade" med den hem.



Nu ska jag ta och fixa iordning mig tror jag, eller kolla på ett avsnitt av Greys Anatomy som jag bestämt mig för att börja kolla från start med sässong 1. Happy känslan som kom när dem i början av avsnittet filmar från Merediths hus samt från Kerry Park och över Seattle´s vyer och Space Needle, såååå coolt!
Ikväll ska jag, Hanna och Elin på bio, vi ska se "Think Like a Man" som verkar hur kul som helst. Superfredag!  xoxo

Saved by the rain %


Hade en väldigt skön & slapp eftermiddag som egentligen skulle ha varit liiiiite mer stressig. O skulle ha haft en baseball match och M skulle ha simmat samt ha fotbollsträning. Men i och med att det regnat HELA dagen så blev både baseballmatchen och fotbollsträningen inställda. Så istället blev det simning för bägge. GÖTT! Medans dem simmade så gick jag och köptde frukt på TJ tills kvällen. Sen tillbaka och hämta upp kidsen, hem och leka lite sen lagade jag middag och vid nio var jag off. Hanna kom över och vi kikade på Unga läkare och mumsade frukt. Sen kollade vi även på Morgan och Ola-Conny från Gekås Ullared, som åker runt till olika destinationer i 2 månader. Detta avsnitt (det första) befann dem sig i London. Höll på att dö av garv åt deras tappra engelska.. Inte lätt alla lägen, jag vet, men aa jisses amalia! ;)

Nu är det bedtime så det bara sjunger om det, imorgon bitti blir det gymmet återigen. Kommer känna av dagens träning rätt skapligt tror jag, 20 min jogg på löpband och så bodypump pass på det, kommer kännas fint i musklerna imorgon. Ba att kämpa på! Ta hand om er & godnatt från Seattle. XO

Thursday 03.05.2012.


Tjenis!  Imorse möttes mina nyvakna ögon av ett regnigt Seattle, suck. Känns extra tungt för jag vet att det är soligt och fint därhemma i Eskilstuna, pratade nämligen med familjen och senare även Josse igår och dem hade varit ute och solat under dagen. Avundsjuk, jo men lite grann kanske. Min bränna från Hawaii känns som bortblåst, jag behöver verkligen lite sol & värme nu, hoppas att helgen uppfyller mina önskningar!

Häromdagen hade vi besök av denna filur, ända upp till första trappsteget på vår veranda..

Där på andra sidan fönsterrutan stod vi alla tre, jag, O och M. O tyckte lite synd om den i och med att våra bägge grindar till tomten var stängda, och att den kanske inte skulle komma ut. Han tyckte då vi skulle gå ut och öppna ena grinden. NOOOOOO WAAY! Skrek jag, haha, livrädd. Tvättbjörnar är ju bra klättrare, även denna för vips så klättrade den över vårt höga trä staket in på grannens tomt. ;)

Igårkväll hade vi vår ritkurs, vår femte klass och jag har varit på 2 av dem. Inte riktigt min stil att missa så många, men det har helt enkelt blivit så eftersom jag var i LA med familjen, sen var det Hawaii och onsdagen efter det var det Coldplay konsert. Men jag pratade med läraren igår och det skulle lösa sig ändå med mina timmar och sådär sa han, känns tryggt! Så efter denna ritklass, som jag har 3 återstående gånger av, så är jag klar med alla mina credits/timmar, och får min flygbiljett hem betalad av Cultural Care, YES så gött!!

Nudå, torsdag förmiddag och jag har precis målat naglarna. Ska packa ihop väskan och dra iväg till gymmet. Lite löpning på bandet och sen Body Pump står på schemat. Därefter är det dags för en liten makeover, håret ska nämligen kapas lite, tror och hoppas att det kommer bli bra. Sen rullar eftermiddagen på, M ska simma och O har baseball match ikväll. Sen när jag lagt kidsen så kommer Hanna över för lite film mys, även fruktsallad för min del med mandlar, såå sugen!  xoxo



HANNA 20 ÅR!




Idag, tisdag den 1a Maj är det ingen mindre än min käraste granne Hanna´s 20 årsdag! Hurra hurra hurra!
Känns som häromveckan då vi sågs för första gången, och nu, sisådär 1 år senare så kan jag inte förstå hur min vardag fungerade utan dig. Stort grattis Hannis, hoppas du får en helt underbar dag! ♥

Monday 30.04.12.


Valborgsmässoafton i Sverige idag då, inte illa. Känner väl inte egentligen att det är något jag missar, förutom en röd dag och att umgås med ens kära vänner. Men själva Valborgsfirandet var så mycket roligare när man var en liten pys. Åkte ner till Orrlidens (fotbollsklubb) grusplan och kikade den stora brasan, spelade på choklad hjul och körde fiskedamm, det var tider det ;)  På senare år har det mer förvandlats till något slags "fest-krav", som bara känns lite små löjligt. Minns så väl en Valborg för några år sen då Lisa och jag strejkade allt som hade med firande att göra. Köpte hem godis och dippade även grönsaker samt kollade på nyaste Beck filmen. Det var en härlig kväll det. Saknar dig tösen! ♥

Idag, måndag, så har dagen varit rättså vanlig. Körde spinning imorse, skypade sen med Hanna i NYC och Malin hemma i Etuna. Härliga samtal med härliga tjejor! Sen var det dags att hämta kidsen på skolan, men istället för att ta dem direkt till simningen så hämtade min värdpappa upp dem för att dem hade tid hos tandläkaren och sen körde han dem till simningen. Så det jag "jobbade" på eftermiddagen var att köra till barnens skola med deras simväskor för att möta upp min värdpappa. Ganska chill eftermiddag.. Passade på att gå och boka klipptid, så på torsdag kl 1.45 ryker lite på längden. Funderade även ett tag på ta tillbaka pannluggen, men har efter mycket övervägande klokt insett att jag kommer ångra mig precis som förra gången. Så ingen pannlugg denna gång!
Nu har jag nyligen käkat middag med familjen, blev grillad kyckling-tacos, supergott!!! Så fick jag även en present från när dem var i Arizona över barnens springbreak, då jag var i Hawaii.


En take-away-termos/mugg samt ett par jättefina örhängen som kommer matcha min ring från London. Glad tjej!

Nu smsade nyss Hanna så ska försöka få med henne på en kortprommis till Kerry Park. Känner att jag behöver ha lite frisk luft och några friska vindar, innan det blir dags för OC och fruktsallad hemma hos Hanna. Hörs och synes, xo!