GLAD MIDSOMMAR


Vill önska alla er fina läsare, vänner och familj en riktigt glad midsommar, hoppas vädret höll sig soligt och att mycket midsommarmat har ätits och skratt förgyllt dagen samt umgänge med nära & kära.

Sen vill jag även säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till älskade Palle P! Ååh vad jag önskar att du befann dig i Seattle, ses i Gbg i sommar istället!


Idag åker jag ju som sagt iväg till Glacier National Park, Montana med min värdfamilj och är borta i en vecka, kommer hem nästa helg. Det kommer inte finnas någon internetuppkoppling och knappt telefon teckning, så kommer bli en uppdateringslös vecka. På ett sätt ska det bli skönt att komma iväg och bara kunna slappna av, ta sig tid att faktiskt sätta sig till ro och läsa den där boken som man alltid tänker att man ska göra men så hamnar man framför datorn istället. Jag är taggad på en vecka i naturen och få ladda batterierna inför två sista månader i Seattle och USA. Har dagen till ära varit här i 10 månader. Jag vet, helt crazy!!!! Kan knappt tro det själv.

Hur som, hoppas ni får en fin vecka så hörs vi mer när jag kommer hem till Seattle igen! Hejs så länge :)

Emma & Mickis häng


Hallå där, sitter här och målade precis på naglarna litegrann i sista minuten innan jag måste åka och hämta kidsen från skolan & sedan ta dem till poolen. Imorse när jag slutat vid nio så packade jag ihop det sista inför Glacier så nu är väskan så gott som klar. Det enda som jag får packa med imorgon sen är löparskor (eftersom jag använder dem på gymmet) samt alla hygienprodukter, tandborste osv. Men den stora väskan med alla kläder och saker är klar. Sen i alla fall så åkte jag till TJ och köpte massa trail-mix till resan, med nötter och torkad frukt osv, kommer bli smaskens och precis det rätta att ta när man är ute och hajkar eller bara är lite sugen. Därefter åkte jag ut till Emma och Mickis, kikade lite fotboll och åt mega god lunch.  Här kommer ännu en bild på mat, verkar vara ett återkommande tema haha.


Köttbit, potatissallad, sallad samt lite spaghetti & köttfärsås!

Nu ska jag ta och stänga ner här för att åka och hämta barnen på skolan. Imorgon är det midsommar, min överraskning till kidsen skulle ha varit att göra en pannkakstårta, men påväg till skolbussen imorse så sa O att han ville gå till bageriet uppe på avenyn som frukost imorgon, så vi får la se vad det resulterar i. Hörs senare i alla fall, ciao!

Here comes the sun , 20.06.12.


God kväll kära ni! Hoppas ni haft en fin dag, min blev fulländad med Menchies såhär på kvällen med fintöserna. Nåväl, tar dagen från början för det blir smidigast så ;)  Körde kidsen till skolan imorse för M hade med sig frusna godsaker till sin klass som skulle ha smält under bussturen. Skulle sen egentligen gått till gymmet, men Hanna skulle inte gå samt att solen strålade ute vilket fick mig att inte alls vilja spendera tid inomhus på gymmet. Så jag drog ut på en lång powerwalk istället, solen glassade på och med musik i öronen gick jag ända till Greenlake, gick en bit runt sjön och vände sedan tillbaka hem till Queen Anne igen. Allt som allt tog det 2 timmar och sträckan blev ca 9 miles, vilket är ungefär 15 km. När jag kom hem igen drack jag en hel liter vatten och märkte sen att jag faktiskt fått färg under promenaden, catjing!!

Hämtade kidsen från skolan vid 3 och sedan bar det av till poolen och så simmade dem en timme. Kom hem och åt lite snack innan mina värdföräldrar kom hem och dem åkte allesammans ner till båten. Jag fixade ihop lite middag och fick sällskap av Hanna, middagen kan väl beskrivas med ett ord , ihop-plock! Smakade väl la helt okej.


Efter middagen kikade vi lite klipp Svensson Svensson samt Parlamentet innan Emma o Mickis kom över o vi begav oss iväg till TJ och sen Menchies där vi spenderade kvällen. Fin fina tjejor vad ni är underbara!



Var väl hemma här igen vid strax innan kl 10 så från dess så har jag packat till Glacier. Tycker alltid det är lika svårt, och jag vet att jag i slutändan alltid packar med för mycket. Men hellre det än att komma på därborta att "åh det där hade jag behövt nu!". Ska packa klart imorgon bitti när sista maskinen tvätt är klar. Nehe jaha, nu är det dags för mig att krypa till sängs för att få i alla fall några timmars sömn. Höres mer imorgon, dagen innan midsommar ♥  Försöker att inte tänka på det för mycket, att jag missar midsommarafton med både vänner o familj. Det är inte lätt, för mig är midsommar speciellt! Men nästa år, då jäklar ska jag fira så svenskt som det bara går!!!!! Ser redan fram emot det haha. Missförstå mig inte, jag uppskattar verkligen att jag får följa med till Glacier, har sett fram emot det hela året och jag känner på mig att det kommer bli en skön vecka. Jag har mina små planer inför midsommaraftons morgon i alla fall. Just wait and see, surprise surprise... Godnatt!

Solglimt # Starbucks 19.06.12.


När jag klev upp imorse möttes jag av ett grått och tråkigt Seattle väder, när jag kommer ut från gymmet vid tio tiden så verkar det som att det ska spricka upp, & när jag sitter och skypar med Lisa vid 12 tiden så tränger sig solen fram och förvandlar Seattle till den stad som jag fallit för så mycket, älskade Seattle! Skulle ha skypat med Malin men hennes internet funkade inte så lade mig ute på terassen och solade lite grann istället med Melissa Horn i högtalarna. Vid 3 åkte jag som vanligt och hämtade kidsen och vi åkte sedan till tandläkaren på en vanlig kontroll av deras tandställningar som dem fick för sisådär 6 veckor sen (vart tog dem 6 veckorna vägen...)  Kom hem o bara tog det lite lugnt, M och jag byggde korthus medans O läste lite. Senare blev det middag och därefter mötte jag upp Hanna för att ta en sväng med våra datorer upp till Starbucks. Minns hur vi gjorde det flera gånger i veckan, ja nästan varje kväll, under hösten och vintern. Vi var ju försjutton på Starbucks hela tiden haha. Nu var det hur länge som helst vi hade med datorerna och satt där. Fick faktiskt en hel del gjort på Starbucks, bland annat påbörjat ett CV så jag kan börja söka jobb i Norge, funderat på vad jag vill äta för svenska delikatesser när jag kommer hem, kom fram till att detta är lite av det :


Nu sitter jag i sängen och lyssnar återigen på Melissa Horn, skönt med lite svensk musik för omväxlingens skull. Ska försöka påbörja en packlista till Glacier innan jag går och lägger mig tänkte jag. Vet inte om jag berättat det men på fredag så åker jag med min värdfamilj till Glacier National Park i delstaten Montana. En vecka ska vi vara borta, över midsommar och allt men det börjar kännas "lättare att smälta" ju närmare fredag vi kommer, för jag är väldigt excited för denna tripp. Ska vara superfint där och vi har massa roliga saker inplanerade, nöjesfält exempelvis. När vi kommer hem från Glacier så har ju barnen sommarlov (slutar skolan på fredag) vilket innebär att jag kommer ha ett helt annat schema, blir inte alltför pjåkigt ändå. Som det ser ut nu så kommer kidsen göra alla möjliga camps samt summer swimming under dagarna så jag kommer ha lite ledig tid då jag kan gå till gymmet eller liknande. Har även en lång helg ledigt i mitten av juli, från fredag kväll kl 6 till tisdag morgon, så då ska vi nog försöka att åka till Forks eller planera in en roadtrip till något annat coolt ställe som vi vill besöka, svenska maffian.

Nehe ni, känns som klockan bara rusar förbi såhär på kvällskvisten, dags för mig att stänga ner här. Vi hörs mer imorgon, godnatt!

One of those weekends , #


Hej jag heter Emelie och är utomordentligt duktig med att helgblogga. Inte min starka sida, bara att inse. Hur som helst så har det varit en jättebra helg. Fredagen bestod av middag hemma hos Sandra ute på Mercer Island med Amanda, Anna, Elin, Emma-Stig, Emma, Mickis och Hanna. Hur mysigt som helst och oj vad hon bodde fint. Jisses vilket hus! Det var så himla coolt inrett och stilfullt så man bara drömde sig bort mot sin egna lägenhet någon gång framöver. Jättegod mat bjöds det på också, klyftpotatis & kyckling bitar med varsinn bit fin skinka på, i en mycket god sås, samt en stor smarrig sallad. Till efterrätt blev det glass, kokade hallon samt smält vit choklad. Kan det bli godare eller, muuummmms!

Lördag morgon ringde klockan 05.30. Tvättade ansiktet o vaknade ordentligt för att sedan möta upp en nyvaken pyjamasklädd Hanna utanför i gränden och sedan åka och hämta Emma-Stig för att skjutsa henne till flygplatsen. Sorgset att säga hejdå till henne, hon passade så bra in här i vår härliga lilla svenska maffia. Men, är otroligt glad för hennes skull som hittade en ny värdfamilj som verkar passa henne kanonbra, synd bara att dem var tvugna att bo i Princeton, New Jersey vilket så gott som är på andra sidan landet..   Kom hem vid sju tiden från flygplatsen igen och återvände då direkt till sängen och sov ytterligare ett par timmar. Åt frulle och begav mig iväg till gymmet vid 11 tiden. Senare tog jag en tripp till Renton där jag spenderade natten hos en kompis, kikade Greys o så.
Söndagen dagen till ära var det dags för au pair möte, "Party Boat Cruise". Alla au pairer runt om i Washington state hade blivit inbjudna och vi blev en hel del på båten som åkte runt i ca 3 timmar. Det bjöds på gott att äta, speciellt några snittar av tunnbröd med massa gott i (sallad, tomat, röra, skinka och ost), påminde så väldans mycket om Sverige så herre jisses. Åt med glatt humör 4 stycken ;)  På båten fanns även en DJ som på övre plan spelade massa musik och så kunde man gå ut på ett litet "deck" där alla tog kort med Amerikanska flaggan. Träffade en massa folk och hade det gött.
















Också värt att nämna är att söndagen till ära så var min 300 dagars dag i USA. Helt sinnessjukt galet crazy att tiden går så himlans fort!
Idag måndag, började jag veckan med hårdkörning på gymmet. Spinning pass 50 minuter följt av pilates en timme. Helt slutkörd i kroppen efteråt men oj så skönt ändå. Tog en snabb dusch när jag kom hem, fixade ihop en snabb ceasar sallad med pasta och mini morötter och intog sedan plats i matrummet och skypade med mamma. Lillebrorsan gjorde en snabbvisit till datorn också, trevligt trevligt. Dagen passerade sedan på rätt fort, hämtade kidsen från skolan som vanligt och medans dem hade simning så gjorde jag lite grocery shopping. Safeway och senare även TJ för att köpa en viss sort energy bars som M gillar. Mannen i kassan gjorde mig lite smått ställd när han efter att artigt frågat hur min måndag var säger "When is it you´re going back to Sweden?" haha you said what?! Antar att jag handlar på TJ så pass ofta och småpratar med så pass många att dem flesta numer vet att jag är svensk au pair. Hahah lite komiskt.
Nu inväntar jag att Hanna ska komma över, vi åker förmodligen hem till Emma o Mickis en snabbis för lite mys. Hörs mer imorgon,
xoxo Seattle Girl

Melissa Horn#Urban Outfitters


Fick ett sms av min värdmamma i eftermiddags med infon att jag endast behövde släppa av kidsen vid simningen och sen skulle hon hämta upp dem osv. Så jag vart off vid 4, åkte hem, packa upp barnens väskor osv & gick sedan till TJ och handlade lite behövligt till barnens lunchlådor samt så jag kan göra en fruktsallad ikväll, apelsin och päron blir smaskens med lite mandlar ;)
Nu sitter jag i sängen med nymålade naglar, så även tånaglar, och lyssnar på underbara Melissa Horn. Är också inne och kikar lite på Urban Outfitters hemsida, farligt farligt jag vet men jag har min orsak. Jag är nämligen på jakt efter ett par snygga "gubbskor" som jag kallar dem, dem har säkert ett annat lite mer klassiskt namn men men. Har hittat två par tidigare på Urban men då har dem kostat sisådär 150 dollar vilket inte direkt är i den prisklass jag tänkt mig. Samtidigt som jag INTE vill köpa från typ Forever21 eftersom de senaste paret jag köpte därifrån började slitas ut redan efter andra anvädningen.. Nu är klacken helt förstörd så kan inte ens gå i dem längre. Man får vad man betalar för , right? Nej men så nu när jag var inne på Urbans hemsida igen så fann jag dessa godingar, snygga enkla och vad jag letat efter. Catjing!


Wednesday/Thursday


Tjenis! Hann aldrig uppdatera någe igår, satte på ett avsnitt Greys när jag kom hem från stan på kvällen och somnade sen rätt skapligt. Vi var ett gäng som åkte in till stan & käkade middag på kvällen, hur trevligt som helst! Linn är äntligen tillbaka i Seattle efter ett långt Sverigebesök samt så var Sandra med som också varit ute och rest så har inte träffats på riktigt länge. Vi åt på Pf Changs igen, god mat så whatahell. Åt samma som förra gången också haha, Ginger chicken with broccoli.



Idag torsdag så är det lång dag för min del, mina värföräldrar ska ut på datenight så jag passar kidsen ikväll. Blir nog inte alltför jobbigt, brukar det ju aldrig bli så. Efter skolan så ska dem simma till typ kvart över fem halv sex, sen lovade jag dem att vi ska ta en sväng förbi Farmers Market som startade igång förra veckan och är varje torsdag eftermiddag hela sommaren här på Queen Anne precis bredvid poolen. Det är en liten marknad med godsaker att köpa, smaka osv som barnen älskar att kika runt bland. Sen blir det la en film på kvällen och sen ska dem sova, vilket resulterar i lite lonelytime för min del = Greys Anatomy & fruktsallad!

Just nu sitter jag nere på mitt rum och lyssnar på KissFm och har precis uppdaterat min iPad och iPhone med ny fräsch musik samt lite klassiker. Ska ta tag i den stora tvätthögen som ropar efter mig ute i allrummet och sen är det dags för Body Pump kl 12-1. Love it!

PS. Mamma och pappa, om ni läser detta hör gärna av er fortast möjligt ang Atlanta!

Kvällsäventyr#svenska brudar 12.06.12.


Hej på er, kom nyligen hem från ett litet "kvällsäventyr" med Nina, Mickis, Emma-Stig och Hanna. Åkte iväg till West Seattle med bilen och kikade den fina utsikten över hela staden, rullade sedan vidare & försökte hitta något ställe som var öppet för en liten kvällsfika. Menchies var vår räddare i nöden. Namnam!





Idag skypade jag förövrigt med mamma, pappa & lillebror. Satt och gäspade mig igenom hela skypesamtalet (absolute INTE pga av tristess) för att jag var så sjukt trött. Så efter att vi skypat så tog jag faktiskt en powernap på 30 min, så himla skönt och behövligt. Sen hämtade jag kidsen från skolan, skjutsade M till simningen och tog med O, åt stort snack och så åkte vi till hans baseball match. Det har gått väldigt bra för deras lag hela sässongen, dem har knappt förlorat någon match alls och har vunnit över alla lag här uppe på Queen Anne trakten. Så idag spelade dem mot ett lag från Ballard om storvinsten, pokal och allt. Tyvärr gick det inte alls bra, dem förlorade med 11-1.. Kan ha berott mycket på nervositet, för så dåligt som dem spelade har dem aldrig spelat förut. Men man kan inte alltid vara bäst heller, synd bara att det inte kunde gå bra hela vägen. I alla fall så tog jag bilen hem från matchen vid 7 för att hinna äta middag och sen möta upp tjejorna.

Nu tänkte jag stänga ner här och bädda ner mig i sängen, imorgon är det onsdag och middag med bästa tjejorna nere i downtown på kvällen! Godnatt  :)

SUNDAY 10.06.12.


Har varit en härlig söndag med en riktigt lång sovmorgon, blir nästan lite jobbigt att sova så länge som till klockan 11, känns liksom som hela förmiddagen har passerat då. Att äta frukost vid tolv är nog inte riktigt min melodi. Nej, att komma i säng lite tidigare än kl 02 kanske och sen vakna vid 9 tiden, äta en lång och god frukost och sen ha hela dagen framför sig, ja det känns mer lagom bra! :)
Hur som, vid tre tiden var jag klar med gymmet, duschen och allt annat och begav mig in till stan där jag mötte upp Emma-Stig och Mickis. Blev en snabb sväng på Forever21 innan vi gick och köpte lite lunch och tog med ner till parken vid Pike Place Market. Solen har strålat över Seattle hela dagen så det var en perfekt dag för lite parkhäng. Kollade på folk, skrattade åt söta små knubbiga barn som flörtade med oss samt checkade in smör med ful svart gympa påse på ryggen.. Gick ifrån parken vid halv sju tiden, var hemma på Queen Anne igen vid halv åtta, tog då en snabb sväng in på TJ och handlade lite frukt. Min värdfamilj var ej hemma när jag kom hem, så jag lagade bara iordning lite havregrynsgröt till middag (behöver jag ens nämna att jag saknar hemmalagad söndagsmiddag så som grytor, grillat eller whatsoever???!).  Här följer lite härliga bilder från dagen






Hörs mer imorgon, godnatt USA godmorgon Sverige!

Weekend baby


Då var det söndag och dags för en liten weekend update för fredagen och lördagen. I fredags kväll så följde jag med min värfamilj till Swedish Cultural Center för att lyssna på den svenska spelaren (Adam Johansson) som spelar för fotbollslaget här i Seattle nu, The Sounders. Han höll en liten "föreläsning" om hur det var att komma hit och spela fotboll och så fick alla ställa frågor osv. Vi åkte sedan hem och åt middag och vid nio tiden så mötte jag upp Hanna, Emma-Stig och Mickis utanför, vi gick upp till avenyn och hyrde film (We bought a Zoo) samt gick förbi Safeway och köpte lite gottgott till filmen sen tillbaka hem till min källare och mös. Filmen var jättebra men vi var alla väldigt trötta efter veckans så vi somnade och missade det viktigaste plus hela slutet.. Vaknade sedan vid niotiden på lördagsmorgon, käkade lite frukost och så skypades det och pratades lite i telefon med Sverige.
Jag fick även det bästa skypesamtalet på länge från min älskade vän Malin som tog studenten därhemma! Ååååååh vad underbart det var att få prata en kortis med henne, sjunga lite studentsång och gratta så mycket. Önskar mer än något annat att jag kunde varit hemma just den dagen, firat hennes stora dag och bara njutit av studentlyckan. Malin, jag hoppas att du hade en helt underbar dag! ♥

Vid halv fyra tiden så åkte vi in till stan, Emma-Stig & jag gjorde lite shopping medans Hanna & Mickis spenderade tiden på Starbucks. Vid halv åtta tiden på kvällen så mötte vi upp Emma som äntligen slutat jobba och så åt vi god middag inne på Pf Changs. Det blev sedan bio kl 10 på kvällen, alldeles för sent och alldeles för tråkig film, Dark Shadows med Johnny Depp. Ingen höjdare så rekommenderar den inte. Helt ärligt så sov jag väl mig igenom säkerligen en tredjedel av filmen, känns som att det är ett tecken..
Här kommer lite bilder eftersom jag för en gångs skull hade kameran med mig ;)


Emma-Stig & jag kände för en liten lunch som resulterade i inget mindre än kååårv me bröd. Så himlarns gott!!




Nu är kl snart 1 på förmiddagen och jag ska kila iväg till gymmet en timme och sen åka in till stan och möta upp Emma-Stig och Mickis. Solen tittar fram litegrann idag så det känns lovande, inge regn är ju alltid en höjdare! Vi hörs mer sen, puss oh kram


Thursday 07.06.2012.


Vaknade upp imorse med ett glatt humör, hade nämligen en morgon-skypedejt inbokad med bästa Malin. Kvart över 6, vad gör man inte för en liten pratstund. Det blev mycket studentprat, kan inte förstå att hon tar studenten på lördag, jösses!!! Och ännu mindre förstår jag att det var ett helt år sedan en själv stod där i sin fina mössa och klänning. Ett helt år sen. Minns den dagen som igår, vilken oslagbar dag det va!

Gick sedan till gymmet som vanligt och körde lite, hem och duscha och fixa äggsmörgås med kalles randiga till lunch och kikade lite greys anatomy. Skypade även med Palle för första gången sen hon lämnade Seattle. Sjuuuukt att få se henne igen men på hemmaplan i göttiga Göteborg, för en liten del av mig vill fortfarande tro att hon är kvar i Seattle. Oj så du är saknad Palle P!

Har varit kasst väder här idag också, regnat i stort sett hela dagen fram tills jag skulle åka och hämta barnen från skolan. Då blev det uppehåll och solen försökte titta fram bakom molnen. Barnen simmade och sedan hade M pianolektion. Jag satte igång med middagen till mig och barnen (mina värdföräldrar var iväg på en insamlings-gala) som bestod av svenska köttbullar. Första gången någonsinn jag gör egna köttbullar, men med recept och alla ingredienser  så satte jag igång. Fick ihop några fina runda bollar som faktiskt smakade helt ok, kunde väl ha varit lite mer kryddade, bra att veta tills nästa gång. Smakade fint tillsammans med pasta, ketchup och så en ceasar sallad på sidan.



För en gångs skull så ska jag nog ta och komma isäng tidigt, klockan är bara lite efter 10 på kvällen här. Blir ett bra antal timmars sömn.. Hörs mer imorgon, fredag fredag freeeeeedag!!!

Svenska Nationaldagen 06.06.12.


Inleder detta inlägg med att säga Grattis Sverige på nationaldagen! Här i Seattle har vi dagen till ära firat med lite extra svenskt på kvällen hemma hos Emma och Mickis. Hanna och jag kom på den brilljanta idéen att överraska & baka en pannkakstårta med grädde och jordgubbar och allt mumsigt. Så jag gjorde pannkakor under dagen efter att jag skypat med Anna. När jag sedan slutade för dagen vid sjutiden så kom Hanna över och vi fixade klart tårtan och dekorerade den fint med svenska små flaggor som Hanna ska ha stor cred för. När vi kom fram till töserna i Mt. Baker så sjöng vi nationalsången (vi tog det verkligen hela vägen haha..) och Mickis öppnade i Sverige tröja och ansiktsmålning ;)  Svenska partylandslaget, oh yeah!





Nu har klockan passerat halv tolv så det är dags för mig att stänga ner här och sova. Är helt proppmätt efter all kladdkaka och pannkakstårta samt massa jordgubbar. Jisses, det får bli en lååång löprunda imorgon!
Jag har förresten fått alla Vancouver bilder nu (eller ja de flesta iaf) så inom snar framtid kommer det där bildbomb inlägget som jag nämnde tidigare ;)  Ta hand om er , puss och kram!

Body Pump


Var ju som tidigare nämnt hemma med M hela dagen idag för att hon var "sjuk". Jo visst, hon verkade ju pigg som en lärka efter en timmes tupplur och lite frukost. Så mycket var det med den sjukdagen. Hur som, skypade med Lisa en stund medans M kollade på tv en stund. Vi spenderade sedan över en timme på biblioteket och tidigare under dagen gick vi och handlade. Nu har precis min värdpappa åkt iväg med M till hennes basketträning, eftersom hon mådde bättre, och O har sin saxofon lektion med sin lärare i vardagsrummet. Själv sitter jag i matrummet och väntar på att klockan ska bli 6PM och min värdmamma kommer hem så jag kan kila iväg till gymmet. Klickade nyss mig in på deras hemsida för att kolla schemat och det är ett pass Body Pump ikväll 6.40-7.40 som jag tänkte gå på. Sen kommer Hanna till gymmet när hon lagat middag så då ska vi köra gärnet och sen hem till mig och kika lite Svensson Svensson, Emma-Stig kommer även förbi efter sin engelska klass. Suverän tisdag kväll med andra ord ;)

Tuesday 05.06.12.


Dags att visa lite livstecken antar jag, insåg att jag inte har skrivit sen innan vi åkte till Vancouver, alldeles för länge sen. Inväntar fortfarande alla Vancouver bilder så dem får komma i ett senare inlägg i en så kallad bildbomb. På tal om Vancouver så var det en helt underbar helg, förmodligen en av de bästa av dem gångerna vi varit där. Vi kom fram sent på fredagkvällen, partyhumöret var på topp och klackarna snörades på innan det vankades utång på allas vår favorit - Venue. Lördagen bestod av strålande solsken, short och linne väder. Vi spenderade förmiddagen med lite parkhäng och promenerade sedan över den långa bron ner till hamnen där vi hittade ett mysigt lunchställe vid vattnet. God mat, solen i ögonen och fint sällskap, ja livet lekte verkligen! Tog en liten shoppingsväng inne på Urban Outfitters där jag fyndade ett par snygga vintage levis shorts och sen var det dags att tagga till för kvällen. Klackarna åkte återigen på och humöret var på topp. Vi hade en superduper sista utekväll, med blandade goa minnen nerifrån Bävern (baren på hostelet) där det blev lite "allsång" samt sexonthebeach drinkar följt av utgång på Republican. Träffade trevligt folk och hade mer allsång men denna gång ute på gatan tillsammans med en "Bob Marley" med gitarr.

Veckan som följde bestod av ledig måndag eftersom det var Memorial Day (en dag för att hedra de män och kvinnor som dött under krig/armén för USA). Eftersom det var en röd dag så var mina värdföräldrar lediga vilket resulterade i att jag också fick dagen ledig. Vi var några tjejor som åkte ner till Seattle Center där det hölls en musik festival. Hängde där ett tag och bara lyssnade på lite musik och kollade på allt roligt folk som befann sig där. Veckan rann sedan förbi fort och jag blev efter vår hemkomst från Vancouver sjuk. Vaknade upp med feber och svinont i halsen tisdag morgon så jag behövde inte jobba förrän eftermiddagen. Innan man visste ordet av så var det fredag igen. Hanna och jag åkte hem till Emma och Mickis, lagade tacos medans dem sövde tvillingarna och senare kom även Emma-Stig. Vi kikade lite tv innan vi slocknade. Lördagen bestod av lite powerwalk på gymmet och sen tidig middag nere på Lower Queen Anne tillsammans med Amanda, Anna, Hanna och Emma. Efter middagen mötte vi upp Mickis utanför Key Arena, konsert dags! Denna gång LMFAO. Konserten var grym!!!! Förbanden var grymma och det spelades den bästa partymusiken just nu, sååå galet kul. LMFAO bjöd självklart på en sjudundrande show, alla i publiken sjöng och dansade för fullt.

Idag tisdag så är jag hemma med M som är sjuk. Hade väl inga större planer för dagen förutom att gymma och att skypa med Lisa, men det kommer jag kunna göra ändå. Gymmet får jag däremot ta ikväll istället. Annars rullar allt på som det ska, att vi redan är inne i Juni månad och att det är Sveriges Nationaldag imorgon känns så himla långt ifrån verkligt. Pratade med mamma och pappa häromdagen och tydligen så har det varit den kallaste Juni månaden på 80 år, how crazy isn´t that?! Aowell, här är det inge höjdar väder för tillfället heller, regn regn regn. Hoppas det blir bättre till helgen, både här och hemma i Sverige med tanke på alla som tar studenten. Håller alla mina tummar och tår för lite solsken.  Nu ska jag pallra mig ner i tvättrummet och vika lite tvätt samt ladda en ny maskin, vi hörs mer senare! :)