Halva reapriset hit och halva reapriset dit


HEJ , jag känner mig minst sagt sliten efter en dag som denna. Och då menar jag inte bara psykiskt efter mycket huvudtänkande och reapriser. Utan även fysiskt efter kvällens hårda attackapass. Idag började vi med halva reapriset på Stadium, vilket självklart resulterade i att de flesta kunderna plockade på sig hela famnen full med kläder och prylar de ville ha. Sen eftersom priserna går in i kassan imorgon, så gäller det att vara observant att det faktiskt blir rätt pris som kläderna och prylarna går in för. För man vill INTE ha kunder som kommer tillbaka missnöjda, glada kunder är det bästa! Och jag säger då det, kompotten på kunder under en dag är makalös. Vissa blir jättesura för att dom inte får ta hem galgarna som kläderna hänger på (även fast jag på ett artigt sätt förklarar att vi i butiken behöver dom), medans andra kunder kan stå och prata och skratta med en. Jag gillar mitt jobb, det gör jag verkligen. Men ibland blir det verkligen stressigt. Man ser hur kön ringlar sig mot rulltrapporna, och där står man vid kassan och blippar kläder, larmar av och hjälper kunder att ansöka om Stadium member kort. Aa shit pommfritt! Tur att man har superduktiga arbetskamrater som kan och vet!

Kollade nyss ner på klockan och ser att hon är halv elva, jag som skulle hinna plugga teori ikväll. Och helst hinna få lite rygg massage också, känner mig väldigt öm. Aja, teoriläsningen får ske i sängen förhoppningsvis innan jag somnar. Och ryggmassagen får jag lösa på nå sätt.. Imorgon jobbar jag också, mellan 9.50-19.10. Fulldag vill säga. Så jag säger godnatt för mig nu, hejs!


I guess this is me saying good night


Lisa åkte hem för ett tag sen nu, vi har kikat på lite hemsidor relaterade till vår flygtripp till The United States. Nog finns det mycket att läsa på inann man ska åka iväg såhär, all flyginformation.. OH LORD! Nog för att vi redan fattat att vi kommer att gå vilse x antal gånger, men för det så vill man ju ändå vara någorlunda förberedd. Så nu har vi väl lite bättre koll på vad som väntar, men ändå en bit ifrån fullt. Men vadå, våran första resa liksom. Kan inte förvänta oss att vi ska kunna hitta överallt och kunna massa saker vi aldrig upplevt förut. Allt är nytt, och det här ska bli så vansinnigt roligt! :D

Imorgon väntar jobb mellan 9.50-18.30 och därefter Body attack på gympozz mellan 19-20. Så en fulldag imorgon kan man lugnt säga. Därför behöver jag kila upp och sova nu. Eller inte sova direkt, först väntar lite kvällsläsning.. i teoriboken ,

good night!


Sista lediga dagen innan resan!


God kväll på er, härligt väder har det varit hela dagen vilket gjort mig på väldigt bra humör. Det är nämligen så att idag var det planerat att vara min sista lediga dag innan London resan med Lisa. Men att jobba fulla dagar, det vill säga 9.50-19.10 dagarna innan vi åker iväg gör mig jätte stressad, jag vill helst ha någon ledig dag innan till de förberedelserna som återstår, och ifall det är saker som måste handlas. Så jag har pratat med en tjej på jobbet att hon tar min onsdag nästa vecka. På så vis kan jag vara ledig dagen innan vi åker iväg, vilket skulle kännas underbart! Så jag ska bara checka av med chefen imorgon så vårat lilla byte är OK.

Idag har jag umgåtts med Ida "Idde" Dahlberg. Hon kom hit och vi började med att spela tennis i dryga timmen. Gick superbra om jag får säga det själv, vi fick igång ett spel då och då ;)  Gick sedan en sväng för att rasta hunden och sedan åkte vi bil hem till Ida. På ditvägen var vi nära att köra på en gubbes rumpa. Eller inte enligt Ida, men enligt mig (och jag satt ändå närmast gubbens rumpa). Okej en förklaring kanske: Det var en lastbil som hade stannat på stora vägen till coop foorum, och han som körde hade gått ur lastbilen och satt på sidan av den för att kolla vad problemet var antagligen. Så när Ida och jag skulle köra om lastbilen så kändes det som vi var liiiiite nära att snudda mannens rumpa. Men det gjorde vi inte, för Ida är trots allt duktig på att köra bil!

Vi kom hem till henne och spelade lite crocket med hennes syster och far, och sedan solade vi en stund. Lite senare skulle Ida iväg och jobba så då kom morfar och hämtade mig. Vi åkte hem till mormor som satt och väntade med saft och nybakade bullar. Tasted lovely! Sen passade jag på att fota lite med min kamera, det finns ju trots allt väldigt många inställningar och finesser.






Observera spindeln och humlan på de två sista bilderna. Humlan var rätt svår att få med på närbild dock, gjorde några misslyckade försök..




9 DAGAR KVAR TILL LONDON!!!!!


Jisses amalia, jag kan inte fatta att lisa och jag faktiskt åker till London om 9 dagar :D


Om ändå superkrafter existerade


Tänk vad skönt att faktiskt någon gång slippa träningsvärken, ellerhur? Att klara av dagen efter ett hårt träningspass lätt som en plätt. Riktigt så är det ju INTE, jag vet innerst inne i själen att jag kommer känna mig mör i kroppen efter dagens träningspass (cykla in till stan, en timmes attack, cykla hem). Men träningsvärken och det där med att känna sig mör är väl saker som kännetecknar att man tränat hårt. Och att det ger resultat! woho!  Känns skönt att ha varit ledig från jobb idag, på så vis kunde jag ha en skön dag hemma med besök av ellen. Och så träning på kvällen - lovely! Är ledig imorgon också, men jobbar onsdag-söndag.

Nu ska jag kika runt lite här på datorn, fast nej jag borde nog gå och läsa teori.. Tänk till julafton, då har jag lätt mitt körkort iallafall, då är det allt fokus på studenten och sen - U.S.A!

 

 


My exclusive weekend


Hejsan, gårdagen var ganska fullspäckad så någon uppdatering blev det då inte. Så här kommer den:

FREDAG: Jobbade mellan 09.50-19.10, åkte moppe hem från jobbet och när jag kom hem sisådär halv åtta så bytte jag om och stack iväg på en joggingrunda. Kom hem, duschade, åt framför teven och somnade bums.

 

LÖRDAG: Jobbade mellan 09.50-16.10, raceade hem på moppen och åt lite mellanmål och bytte om till maskerad kläder. Sen bar det av hem till lisa, eller ska jag säga Lady Gaga kanske.. Snygg look måste jag medge! Vi åkte ner till pizzerian och köpte sallader och sedan in till Dennis och Josse (maskerad värdarna för kvällen). Där bjöds det på välkomsbål och alla var väldigt utklädda, vilket var skoj. Det var allt från "Tomas DiLeva" till riktiga rockstjärnor. Blandad kompott helt enkelt. Vi åt mat, spelade kort, lekte lekar, pratade och drack. Timmarna sprang förbi och när klockan blev omkring ett halv två så var nog alla lite småtrötta. Lisa ringde till Annika som kom och hämtade oss. Jag kan lugnt säga att det var skönt med sömn!





SÖNDAG:
Jobbade mellan 11.50-16.10, fick skjuts hem av mamma och så åt vi allihop en god middag. Ett par timmar senare stack jag iväg på en joggingtur ner till skjulsta. Efter att ha vänt nere vid skjulsta rondellen så ringde mamma och sa att två kompisar varit och sökt mig. Hmm tänkte jag, aja jag får höra efter sen när jag kommer hem vilka det var. Men det behövdes inte, för bara efter några minuter så kom det en liten blå bil som tutade för fullt. Det var inga mindre än Lis och Ida. Dom skulle åka ut på en roadtrip till donken på västerleden och skulle höra om jag ville med. Helt omedvetet sådär bara, jag blev verkligen jätte chockad och jätteglad! Klart jag följde med. Vi åkte hem till mig en snabbis så jag fick duscha och sedan bar det av mot donken. Musiken i bilen var nog den bästa mixen jag hört. Oh my god! Ida satt och hoppade i framsätet och alla sjöng med till den kanske inte allt så populära musiken. Vi åkte som sagt till donken där vi beställde lite gott och smaskigt. Satt där ett tag och åkte sedan vidare in E-town. Väldigt roligt att ni kom förbi tjejer, love you girls!



TEMA MASKERAD


Hejsan mina vänner. Hinner inte uppdatera egentligen eftersom jag är i full gång med att fixa min utstyrsel inför kvällens maskerad. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Och gissa vem jag ska efterlikna? Jo, björn borg!! Var inne på att vara en "sportfåne" av nå slag först, men efter "björn borg" förslaget från en jobbarkamrat på stadium så var valet enkelt. Klart det blir björn borg. Ska skynda att fixa mig klart och sedan åka över till lisa. Vi måste förbi skogstorps pizzerian och köpa sallad innan vi drar till maskeraden. Uppdatering får ni förhoppningsvis imorgon, med bilder och allt därtill.

Ha en trevlig lördagskväll, ciao!





Min dag i punkter

 

* Vaknade klockan åtta, åt frukost, gjorde matlåda och fick skjuts in till stan.

* Jobb på Stadium mellan 09.50-18.30

* Skyndade iväg till gympozz för ett attack pass mellan 19-20.
* Pappa hämtade mig fem över åtta, cäl hemma hoppade jag direkt in i duschen och sen åts det tacos.
* Efter maten (som smakade väldigt bra) var jag duktig och diskade och gjorde fint på diskbänken.
* 22.45-00.00 sitter jag parkerad framför teven, Sex and the city!


Imorgon ska jag jobba mellan 09.50-18 och sedan skynda iväg till telia butiken i gallerian för att prata om iphone och abonemang etc etc. Hörs mer imorgon kväll, hejs svejs!


" Lillebror ba ba ba, bli inte som jag när du blir stor "


Tänk att grillade hamburgare kan smaka så bra, det är verkligen något som man underskattar. Nu ska jag upp och hämta mitt lepsyl och sedan spela ytterligare lite tennis med Rickard, tur att någon ställer upp på mina tennis behov. Sen blir det en lång dusch och därefter teoriplugg. Kvällen kommer garanterat sluta i favorit-fåtöljen med en skål favorit-keso framför teven med favorit-programmet ; Sex and the city

Hörs mer imorgon gott folk ,


15 DAGAR KVAR TILL LONDON


H a p p y f a c e

 

Nu kom mormor och morfar över så nu blir det grillade hamburgare och pommes till kvällsmat! Hörs senare, ciao!

 

 


Ögonlock i storlek XL


Hej hej, snacka om att jag blev lite obekväm när jag vaknade imorse och kände att ögon partiet inte var som det brukar. Gick in i badrummet, och synen som mötte mig i spegeln var lagom sagt läskigt. Mina ögonlock var tre dubbelt så stora, om äns det räcker! Dom hade svullnat upp rejält under natten, och anledningen måste helt klart vara att jag brände sönder mig igår.. Som jag nämnde i tidigare inlägg så ska jag aldrig sola så "hårt" som jag gjorde igår, måste verkligen tänka mig för och smörja in de områden där det behövs, det vill säga ögonlocken minst sagt.

Dagen har mestadels spenderats i en bil, har nämligen övningskört med mamma till västerås. Hämtade upp farmor hos henne och begav oss sedan ner till firman där pappa och rickard var. Alla satte igång och jobbade med vise versa medans jag satte mig i "lunchrummet" och pluggade teori. Efter några timmar skjutsade vi hem farmor, hälsade på farfar och åkte sedan hem till eskilstuna igen.



Väl hemma så blev det tennis spelande med bror. Och nog bevisar bilden att det är en tennisplan vi har på vår allmänning? Vad skulle det annars vara - en stenplan med nät? Nej, en tennisplan är vad det är, kanske inte en perfekt sådan, men nog duger den allt för oss amatörer. Den senaste tiden så har jag verkligen fått upp ögonen för tennis, inte bara att spela utan att följa på tv också. Senast häromveckan satt jag och kollade på en tennis match, och nog var det ganska spännande allt. Undrar om det finns korpen tennis lag? Ska nog googla runt lite och se vad jag hittar, för tennis är verkligen jätte roligt!


16 DAGAR KVAR TILL LONDON


Kan ni förstå?? Jag kan absolut inte förstå, det är bara 16 dagar kvar tills Lisa och jag åker på vår första egen resa till England, London. Förberedelserna är i full gång: jag har köpt en resväska (eller rättare sagt så fick jag en resväska av mormor och morfar i rese present), skickat efter ett sjukförsäkringskort, påbörjat en packningslista, fixat nytt pass.  Shit vad jag längtar, helt absurt! Lisa och jag har redan bestämt att under vår vistelse i London så ska vi besöka en typisk engelsk pub och vi ska även åka London Eye.  :D   kommer bli tok bra!!

Nej oj, nu börjar Sex and the city på trean, måste måste måste se. 
SIMMA LUGNT


bränd som en kolbit, röd som en kräfta


Hej på er,
Idag har jag endast latat mig ute i solen hela dagen lång. Eller inte bara, har faktiskt tagit mig tid att plugga lite teori och skriva ned frågor som jag svarat fel på innan. Känns bara som jag nöter och nöter in frågorna utan att faktiskt förstå dess innebörd. Men vad gör det, om det får mig att klara teoriprovet så är det okej. Det där med att förstå finns det tid för senare.
Fastän att det har blåst skapligt kraftigt idag så var ändå solen framme, och till och från så var himlen klarblå. Jag låg ute i några timmar, och tänkte väl att eftersom det blåser så mycket så skulle inte solen ta lika bra. Jo tjena va fel man kan ha. Har bränt mig lagom bra idag kan jag lova. Ansiktet, magen, bröstet, början av låren.. Värst är nog ögonlocken, där är huden som tunnast också - AJ! Framöver så ska jag alltid smörja in de ömma delarna i ansiktet, resten får gärna bli lite bränt, inte mycket men lite bara - för vi alla vet ju att den fula röda färgen efter ett tag övergår till den bruna snygga färgen!

Hur som helst, har inte skrivit något om lördagens lyckade partajj hemma hos Michis, så börjar med att bjussa på en bild


sofia, om man ändå vore lika brun som dig.. ;)


Lördagskvällen hemma hos Michis visade sig bli grym. Vi speciellt inbjudna matgästerna kom vid sextiden och då var det bål och tacos som gällde. Efter en mycket blåsig måltid under partytält ute i det fria, så blev det tårta som förövrigt var mycket mycket god. Omkring åtta och därefter klingade dörrklockan stup i kvarten och mer folk trillade in. Kvällen kan summeras med några sammanfattade meningar/ord: blåsigt, smutsiga och blöta fötter, spöregn, någon snodde mitt "fylle-godis", dans dans dans, sång, besök av helena, blandad smak på drinkarna.. Men det bästa med hela kvällen var helt klart att få träffa tjejorna igen! Kungsörbrudarna och ni etunabor, har saknat er så in i bomben! Vi ses alltför sällan okej, skärpning skärpning. Innan skolan drar igång igen så skulle jag föreslå att vi ses och fikar, plus att vi har en sleep-over hemma hos jossan i kungliga kungsör.

Nå, kom med era åsikter nu?


Solig lördagmorgon på altanen!


Hej alla morgonpigga! Nog måste alla ni som läser detta erkänna att man blir hyper glad att vakna, dra upp persiennerna och se att solen skiner ute. Att himlen är klarblå med dock några små moln. Så himla härligt. Tänk om det alltid kunde vara såhär? Iallafall, så ska jag jobba idag mellan 11-16.10 så jag kommer inte få njuta speciellt mycket av solskenet.. Kanske kanske, beroende på om solen är stark vid fyra halv fem tiden, att jag lägger mig en stund ute efter jobbet. Fast just ja, ikväll är det ju michis som ska firas, födelsedagspartajj på G! Ska bli mega skoj, speciellt att träffa de flesta från klassen.

Igår var min lediga dag, väldigt väldigt skönt! Den bestod av plugg på körskolan, en sväng på stan med Maria och Sofia, pool bad hemma hos Ida, godisköp på coop forum, lite motion och ännu mera plugg på körskolan. ( jag klarade Fas fordon igår - 68/70! Snacka om glädjen där )







För tillfället sitter jag ute på altanen och målar naglarna inför kvällen. Vädret är på topp, plus att det går snabbare för färgen att torka. Snart bär det av in mot city för jobb, matlådan är fixad och kläderna tvättade. Ha en fortsatt bra lördag,

SIMMA LUGNT!


22 DAGAR KVAR TILL LONDON


Hej och godnatt, jag lagade nyss makaroner och tog fram köttfärssås till morgondagens matlåda. Och vad är klockan - 00:44 ? Härligt emelie, härligt! Jag borde egentligen vara långt kommen in i min djupsömn nu, men ska man ha mat imorgon så ska man, ;)  Nu släcker jag ner här och säger godnatt för mig, godnatt!


26 DAGAR KVAR TILL LONDON


Lisa om du läser detta: jag sökte runt lite på google, bland annat på London eye. Och vet du vad jag hittade? Jo, en sida där man kan förbeställa biljetter så man slipper köa lika länge. Jag övergick i chocktillstånd när jag såg priset, hade väntat mig att det skulle kosta närmare tusen lappen, just för att det var en fin london atraktion och bla bla. MEN, priset per biljett var drygt 200 kronor!! Det kan inte bli bättre, right? Jag tycker lätt vi förbeställer, vad sägs käre resekamrat? :D

 




Landsvägskörning - check!


Idag har jag.. bara haft en skön ledig dag. Har tagit vara på solen, ätit frukost framför tv:n och promenerat med hunden. Dessutom så körde jag landsvägskörningen idag, och gissa vad? DET VAR SVINA KUL! Om man nu kan uttrycka det så ;)  Jag var jätte nervös innan för att jag skulle misslyckas att göra en ända bra omkörning (för det är vad man gör - kör om varandra) Men det gick faktiskt bättre än väntat, plus att det var superskoj! Gasen i botten var det som gällde. Sofia och jag hamnade i samma bil, vilket gjorde det hela mycket roligare.

Nu blir det lite teoriplugg som gäller, imorgon har jag dubbel körlektion med start kvart i åtta. Sen blir det jobb mellan 10-18.30.   Ha det gött, chingeling!


all work work!


Hej, tisdag idag vilket för mig har betytt jobb mellan 12-18. Imorse åkte jag in till trafikskolan och pluggade teori någon timma. Känns bra att jag tagit tag i detta lite mer än innan, för nog vill jag ha körkortet allt, oh yeah! Iallafall så har teori pluggandet gjort nytta, klarade nämligen av den första fasen idag (fas A). Haha, låter kanske lite dåligt att bara klarat den första. Men whatta hell, det är en början och jag känner mig taggad nu. Så imorgon är mitt mål att få grönt på den andra fasen också (fas B). Sen på torsdag så ska jag ägna hela förmiddagen åt att plugga teori och sen kl 16 så ska jag ha landsvägskörning. Och på fredagen har jag en dubbel körlektion inbokad. Hoppas vi kan träna på parkering och lite sådana saker. Ska fråga min körlärare om det kanske skulle vara dags att boka teoriprov och uppkörning snart. Har hört att det är kö fram till augusti..

Efter jobbet idag så gick jag först till ica för att köpa keso och jordgubbssylt, som förövrigt har blivit min nya stora kärlek. Väl på ica så passade jag även på att sätta in pengar på mitt "london-konto" och begav mig sen bort till kicks för att få lite råd om mineral puder mot glans i pannan. Tjejen som hjälpte mig var jätte trevlig och var till stor hjälp ;)  Jag hittade vad jag behövde och tog mopeden hem. Trött, ont i fötterna och huvudet och allmänt utmattad slog jag mig ned i vår snurrfåtölj för att zappa mellan tv-kanalerna. Underbart att bara slänga upp de stackars fossingarna på bordet och skratta åt töntarna på Jerry Springer show.

Nu ska jag fortsätta bläddra i teoriboken och samtidigt följa matchen som visar Holland till final!


dresscode saturday night!



Tog ju faktiskt kort på kläderna jag bar på lördagskvällen, har bara glömt att laddat upp den bilden här. Shortsen är från Åhlens, den svarta axel-lösa toppen är ifrån Bikbok och kavajen från Gina tricot. Det var verkligen ödet att den blev min. Fick sluta jobbet en timma tidigare, alltså klockan tre, i lördags. Så påväg ut från tjugoettan så tog jag en snabb titt in på gina. Där bakom en byxdress ser jag denna ursnygga kavaj hänga. Rätt storlek och perfekt pris. Den kommer bäras flitigt, det kan jag lova!




Update: bilder från i lördags!









(värt att nämnas att på den sista bilden så gör alla något skumt ansiktsuttryck) awesome anyway


går det att ha tråkigt tillsammans med er?
svar: nej inte en chans! Ni är alltid lika bra

puss och hej

 

 


Today it´s monday right?


Hej, jag kom att tänka på en sak häromdagen; att man verkligen blandar ihop dagarna med varandra när man inte går i skolan. Idag känns det som att det är söndag tillexempel.. Är det inte lite lustigt? Skolan medför kollen på vilken dag det är, iallafall i mitt fall! Ska jag vara ärlig så saknar jag John Bauer en liten aning. De underbara classmates och de roliga lärarna. Idrottslektionerna och engelska lektionerna med Alicia. Men å andra sidan så är det så väldigt välbehövt med sommarledigt. Hinna ladda upp batterierna till ett nytt år, och inte vilket år som helst utan det sista året. AWESOME! :D  Jäklar vad studentdagen kommer räknas ned till, "shit pommfritt".

Igår kväll hade jag en baktanke med att ställa klockan på 07.30 idag. Jo, jag skulle nämligen åka ner till engströms och plugga teori på datorn. Men imorse när klockan ringde just 07.30 så ville kroppen inget annat än att ligga kvar. Så det gjorde jag, på min andra lediga dag måste jag ju utnyttja det faktum att jag har sovmorgon! Men tro inte att jag skippade teori pluggandet för det, inte en chans. Jag tog cykeln ner till engströms till elva tiden istället och satt där till lite över ett. Har satt upp lite mål som jag ska klara av innan jag bokar teori och uppkörning. Mitt mål för imorgon är tillexempel att få grönt på den första fasen (än så länge är markeringen gul). Känns bra att jag har det lite mer strukturerat nu, för mitt slutmål är att ta körkortet innan allt tuffa skolarbete drar igång.
Nu ska jag äta en frukt och sen packa träningsväskan, ikväll blir det nämligen Body Attack 19-20 på Gympozz.

Ta hand om er!


Ljuvlig söndag med sol, bad och kallsup!


Hey you sunshines!
Idag var min första lediga dag på ett tag, och kunde den blivit bättre eller? No way! Har solat, badat, fått årets första kallsup och lirat fotboll med max, dennis och josse vid en badplats i närheten av näshulta. Eller ja, det är en camping men med en "öppen" badplats för allmänheten kan man väl säga ;)

MEN det som sannolikt bör nämnas är marias firade 18 årsdag igår kväll. En mycket solig och stekhet dag till ära. Började kvällen hemma hos maria med bål och festligheter, åkte sedan vidare in mot staden inte fullt så överräns om vart vi skulle gå. Vissa ville till O´learys medans andra ville prova på lite nya ställen. Första anhalten när vi klivit av bussen blev iallafall O´learys. Men endast för att gå på toaletten. Helt seriöst nu; jag har nog aldrig varit så kissnödig som jag var igår kväll!! Det gjorde liksom ont innuti. Allt jag ville var att gå på toa, men det är ganska svårt när man sitter på en linjebuss som ej kunde uppfylla mitt behov. Jag fick helt enkelt hålla mig tills vi kom fram till O´learys i sällskap av jonna och bettan. Efter vårt långa och nog så behövliga toalettbesök så begav vi oss mot Nybron där "the crew" (tjejerna) väntade. Så det blev Nybron. Värmen smällde emot på dansgolvet vilket gjorde att vi mestadels satt vid ett mysigt bord på uteserveringen. Maria dansade som en kung iallafall, och OM hon fick höra "ja må hon leva" om och om igen, alla kom och sjöng, folk som man inte äns kände igen. Väldigt snälla!

För tillfället så håller jag på och tar emot bilder från gårdagen, så snart blir det förhoppningsvis en bomb av bilder, en bildbomd helt enkelt. Men tills dess så ska jag ta och äta lite kyckling/pasta sallad. Det enda som är rimligt att äta i denna värme, eller?  Hej så länge gott folk,

SIMMA LUGNT!




fredag den 2 juli


Strålande solsken hela dagen och inte ett moln på himlen! Kan verkligen säga att det tog emot att jobba idag, instängd i en butik mellan 12-16. Men jag är glad ändå. Jag hann iallafall njuta lite av vädret innan jag begav mig in mot city. Satte mig nämligen med frukostskålen ute på altanen med teoriböckerna i högsta hugg. Blir irriterad på mig själv för att jag slarvar så med teoridelen. Måste måste måste verkligen plugga stenhårt framöver, om jag ska lyckas ta körkort innan skolan börjar!! Good luck chuck..






När jag kom hem från jobbet så bytte jag om till bikini på direkten och placerade mig ute i solen. Så underbart det var, solen gassade även fast klockan närmade sig fem snåret. En timma senare mötte jag upp Lisa i min korsning och så sprang/gick vi till sandbankarna för ett kvällsdopp. Tummen upp för att det var skönt med motion och kvällsdopp. Tummen ner i backen för att vattnet var jätte smutsigt!

By the way; jag har investerat en ny kamera. Perfekt såhär innan vår London resa, jag är verkligen supernöjd!

Nu ska jag upp och sova, imorgon väntar jobb mellan 11-16.10 och därefter fixa mig fort som tusan och tagga för en grym kväll med bästa flickorna :D   godnatt