Mina absoluta favoriter!


Okej, innan jag sätter igång med teori pluggandet så var jag bara tvungen att klicka in på Nilsons hemsida för att kolla om mina drömskor fanns kvar. Och gissa vad jag överraskas av? Jo att dom är nedsatta ännu mer än sist jag kollade. Dom har kostat 599 och kostar nu 199. Fast sen blir det 200 kronor i frakt också för dom finns bara i stockholm, så allt som allt 399 kr. Ändå wow! Har velat haft dessa skor sen jag minns inte när, och nu är dom på rea, det är ödet. Jag vill och måste nog klicka hem dom. Have a look:

 

 


Hej jag heter Emelie och är en näsblödare!


HAHA, för joggingturen gick ju som en smäck.. Hoppas ni tolkade min ironi i det där. here we go: jag började springa hemifrån och då kändes allt som det brukar göra i början av en joggingtur, man flåsar en del helt enkelt. Iallafall, efter en stunds springande så var jag äntligen framme vid skjulsta rondellen. Där stannade jag och stretchade lite grann, och det var då jag kände att jag var väldigt rinnig i näsan. Ni vet, sådär som det brukar kännas innan en förkylning bryter ut. Men jag tänkte inte mer på det utan började gå en bit tillbaka mot medbacken. Men så känns det verkligen som att det rinner massor ur näsan, och i ren reflex tar jag ärmen på tröjan och torkar min lilla näsa. Synen därefter var inte så trevlig, det var inte snor utan blod, näsblod! Om det finns någonting som jag verkligen avskyr så är det att blöda näsblod. Det smakar äckligt i munnen, känns ofräscht och är allmänt störande. Så där står jag, en bra bit hemifrån med en blödande näsa. Hallelulja! Jag måste ta mig hem fort. Tar och knögglar till tröjärmen och håller den mot näsan så att det inte ska rinna iallafall. Äckligt, jag vet! Alla de bilister som körde förbi måste ha trott att jag var knäpp eller nå. Hade lust att bara skrika, hej jag blöder näsblod. Men det skulle inte tjäna något till, dom skulle ändå inte höra mig. Så där gick jag, med handen mot näsan och blodsmak i hela truten. Att ta en ordentlig dusch när jag kom hem var toppen. Nästa gång jag tar en joggingtur så ska jag ha med mig bomulls rondeller i rumpfickan. Så om det skulle hända igen så är jag iallafall förberedd ;)

Efter att ha duschat och ätit så åkte jag (efter mycket om och men) över till josse. Beställde hem en del makeup prylar, ser fram emot dess ankomst till min brevlåda!


Nu är det dags att plocka fram teoriböckerna, igen, för att repetera lite kunskaper som jag förhoppningsvis redan kan. Jag kan ju avslöja att jag ser mållinjen, ljuset i tunneln, what so ever - det är näääära!!


I´m the man who can´t be moved


Hej på er allesammans! Vet att det var ett bra tag sen senast jag skrev (skäms lite smått) men jag har tillbringat många timmar på körskolan och på Stadium, så jag har haft det fullt upp. Men min vardag har rullat på som vanligt, och idag började det på riktigt för idag började vi skolan. Sista året, helt ofattbart! Drömmarna slår snart in, studenten och USA. Awesome ;)  Vad kan jag berätta för er som jag inte nämnt här då, jo kanske om igår kväll. Då åkte Lisa och jag nämligen in till stan vid sju taget för ett mycket kärt besök på Monki. Dom hade nämligen en ny tidning som dom skulle lansera så därför hade dom extra öppet igår kväll mellan 19-21 och hade 20% på allt i butiken! Jaa, wow ellerhur. Jag hittade ett par skor, en underbart härlig kofta och ett vitt linne (som det tyvär var ett litet hål i). När vi går ut från butiken, båda med shoppingpåsar i händerna, så konstaterar vi att eskilstunas shopping har blivit tusen miljarder gånger bättre sedan Monki kom. Så tack till affären där man kan hitta en helt unik blandning av alla sorters kläder.

Här är de saker som jag fyndade iallafall:







Nu ska löparkläderna på och jag ska ut och jogga! Förhoppningsvis innan det börjar regna igen..


Helt spontant bara


JAG ÄLSKAR MIN IPHONE!
Har nyss laddat hem spotify och nu när jag har premium så blir allt så mycket bättre! Underbart, jag säger då det - tänk om musik inte fanns. Oh my god! Man kan välja och vraka på allt möjligt, vilka möjligheter  :D

 

Idag då, åkte in till körskolan imorse för att plugga teori. Gick väl bra, känner mig smått pressad för det är inte långt kvar till det stora provet nu, men jag har fortfarande en del kvar att lära..  Efter ett par timmar där så åkte jag hem och lade mig i solstolen. Vilket jag verkligen förtjänade efter hårt bil tänkande. Vid halv tvåtiden åkte jag till vårdcentralen för att lägga om förbandet på min tå. Verkar som att det läker fint, får se hur det ser ut om någon dag. Hoppas verkligen allt ska gå rätt till nu, inga mera problem tack. I alla fall, åkte återigen hem efter det och lade mig i solstolen, sen kom mamma hem och strax därefter även pappa så då fikade vi och åt lite mellis. Sen åkte vi tre iväg på lite ärenden. Jag fick övningsköra. Först åkte vi till telia butiken för att kolla vad det var för knas med min iphone. Eftersom den inte fick kontakt med operatören. Men vet ni vad problemet var? Jo, det var nämligen så att kvinnan som jag köpte telefonen av igår, gav mig ett simkort som var ur funktion!! Smartskaft där va. Haha, aja nu fungerar den perfekt så - no hard feelings for that. Sen åkte vi vidare till Ica Maxi och handlade mat. Jag fick välja kvällsmat och tog ett säkert val, nämligen grillad kyckling, pommes och bea-sås. Smarrigt var det verkligen. Sen kom Hanna och Ellen hit, vi pratade lite om London, Au pair, smått&gott och spelade sedan lite Wii. Skojsigt.

Men nu sitter jag all alone vid datorn, och bara tänker på hur mycket jag gillar min nya mobiltelefon. Men det är nog dags att släcka ner här nu och sussa i sängs. Imorgon väntar jobb mellan 11-16. Skönt med lite sovmorgon i alla fall ,

God natt!


Idag blev jag med iphone!


Halloj! Hur har dagen varit, jo vars den har rullat på tycker jag. Jobbade mellan 9.50-14.00 (väldigt skön med en kort dag, en mjukstart såhär efter london trippen). Men idag gick jag hem med en liten spricka i hjärtat, Anna ska nämligen börja plugga till lärare långt långt härifrån och ska därmed sluta på Stadium. Hon har alltid funnits till hans när jag inte förstått, och har alltid varit så pratglad och härlig! Kommer sakna henne. Hon kommer verkligen att vara kunglig som lärare!

Efter att jag sagt hejdå till Anna en sista gång så gick jag till Telia butiken i Gallerian och tog en nummerlapp. Väntade jääääääätte länge och sen äntligen blev det min tur. Jag skulle skaffa mig en iphone. Efter krångel med vem mitt nuvarande abbonemang stod på och vare sig jag ville behålla mitt nuvarande nummer eller ej, och en massa mer krångel och prat, så bestämde jag mig för att börja om från skratch. Med en helt ny telefon, ett helt nytt mobilnummer och nytt nytt nytt. Supernöjd med mitt köp så åker jag hemmåt och äter lite mellis och njuter lite av solen som fortfarande står högt på himlen. Sen fick jag ett ryck och ville starta upp iphonen. Så, jag satte igång datorn och laddade ner nya versionen av itunes (som jag läste mig till att man skulle göra) sen kopplade jag in mobilen till datorn så den skulle uppdatera lite saker och allt verkade funka. MEN, tydligen inte allt. Det viktigaste funkade inte. Min iphone får nämligen ingen kontakt med operatören? Det står "ingen service" längst upp i vänsterhörnet. Och där ska det liksom stå Telia nuförtiden, och jag förstår verkligen inte varför den inte vill? Får kruppp på sånt här tekniskt som man inte förstår sig på alls. Så imorgon blir det väl återigen ett besök till telia för att få supporthjälp. Sen när min iphone börjar fungera som den ska, så ska jag ringa Tele2 och be dom stänga av mitt abbonemang hos dom. Jag smsar ut mitt nya mobilnummer till mina kontakter sen, just so you know!

Nu har jag nyss städat mitt rum, så nu väntar jag på att Sex and the city ska börja. Big love for that show!

CIAO!


Oh, I forgot to show you guys!

Har ju helt glömt bort att visa det jag shoppade, för det var faktiskt sådär lagom bra saker. Så här får ni en bild och en liten beskrivning ,



1: Stickad tröja från Primark

2: Svart cardigan från Primark
3: Spetstrosor från Primark

4: Jeans som jag ska klippa av till jeansshorts, också från Primark

5: Vitt baslinne från Primark

6: Stickat pannband från Primark

7: Militärgröna byxor från Zara

8: Väska från Camden Market

9: Marinblå Converse

10: 14 par vita ankelstrumpor från Primark

11: Bustier liknande top från H&M

12: Perfekta jeans shorts från Beyond Retro
13: Tygväska från Beyond Retro

14: Linne från Camden Market

 

Sen köpte jag även en underbart skön långklänning och en svart kavaj (äntligen!) har letat efter en svart kavaj i snart ett år. Så det var ett av de bästa köpen helt klart. Men jag måste nog ändå säga att jag är nöjd med allt jag köpt. Jeansshortsen är precis så som jag vill ha dom och väskan är lite unik.

 

Nu ska jag laga iordning lite lasagne. Eller, rättare sagt så ska jag bara värma den lite i micron för den står färdig i kylen. Men det ska bli gott i vilket fall som helst. Så ska jag fortsätta kika på landskampen mellan Sverige och Skottland. Zlatan gjorde nyss mål, han är nog rätt bra ändå va. Vet att en speciell tjej håller med mig till hundra tjugo procent, någon speciell tjej vid namn Jossii som är i Rhodos och missar Zlatans landskamp comeback tyvär. Men jag hejar på honom åt dig gulleplutt.

CIAO!

 


Solen skiner & himlen är blå, det är skönt att leva då

God morgon mina vänner, idag ställde jag faktiskt klockan på 8.00 för att hinna vakna till lite och göra lite behövliga saker (som att duscha). Hamnade tillslut här vid datorn, så jag kan lika gärna skriva ett litet inlägg. Dagens planer är att kvart över elva lägga om bandaget på tån, så m&m kommer och hämtar mig sisådär fem i elva så åker vi ner till fröslunda vårdcentral. Därefter skjutsar dom mig till Engströms och där ska det pluggas teori så det sjunger om det. Mamma slutar klockan fyra, så då ska hon hämta upp mig. Det innebär att det blir cirkus 4 timmar på körskolan idag, great! Börjar bli lite tidspressat nu, mer tänker jag inte nämna  ;)

I alla fall, tänkte lägga upp lite fler london bilder (jag lägger in dom i samma inlägg som de övriga bildera, så ni får fortsätta kika därifrån) och sen ska jag sätta mig ute i solen och lapa lite morgon sol. Bra för håret också så får det en chans att självtorka.


Photograps from London augusti -10


Sådär, nu sitter jag med foten i högläge precis som jag blivit tillsagd att göra. Så nu har jag verkligen tiden att lägga in lite london bilder. Titta, njut och fråga gärna om ni undrar något (jag berättar gärna!)  :)


I bilen påväg till arlanda, skapligt förväntansfulla


Äntligen framme vid arlanda, trötta men så himla taggade!


På flygplanet (jag fick fönsterplatsen, yes)



Utsikten var grym. Senast jag flög var jag bara 8 år, så detta var väldigt coolt!


Vårat Bed & Breakfast


Vårat rum på vårt B&B St George Hotel, två personer med en dubbelsäng och två enkelsängar. Hur tänkte dom egentligen? Men det gjorde inte oss något, dubbelsängen förvandlades snabbt till en plats för resväskorna och all shopping


Såhär såg våran frukost bricka ut varje morgon. Yoghurt, kakor, bullar med russin och gegga, smör, bröd, gelé-sylt och juice. Så varje morgon klockan åtta så kom en av ägarna upp och knackade på vår dörr och sa "good morning, it´s breakfast". Så himla trevligt, och visst hade frukosten kunnat smaka bättre. Men det var okej.


Här är en bild på vår inte så mysiga toalett. Eller alltså, toaletten i sig var det inge fel på men själva duschen, fläkten, och allt därtill var ganska äckligt. Duschen tillexempel var möglig, så när jag duschade på fredagsmorgonen så lukrades mögel lukten upp och det stank jätteäckligt. Men lisa och jag stod ut de fyra dagarna vi var där.


Vår jättevackra utsikt från vår jätte rena balkong, eller?




Första besöket i Hyde Park



Våra duv kompisar som bodde utanför vår ballkong



Provrummet inne på H&M, något bättre än våran H&M butik här hemma kan jag ju säga


Piccadilly Circus




När vi var uppe vid marknaderna i SOHO så stod det säkert fyra fem stycken silverfärgade människor som gjorde olika rörelser, lite rolig underhållning. Speciellt denne muskulöse man



Det här var när vi var uppe vid Covent Garden


Den här gatan gick vi på varje dag för att komma till bland annat Oxford Street


De berömda röda bussarna, som vi dock aldrig hann åka. Vi åkte mest taxi


De fula tavlorna på vårt rum



Madame Tussauds, vi åkte förbi i en taxi så passade på att ta kort


På lördagen besökte vi Camden Market vilket var en hit. Där shoppade vi lite och åt jätte goda munkar.




Kolla in alla munkar! Lisa och jag bara stod och gapade när vi upåptäckte detta munkstånd. Det var bara självklart att vi var tvugna att köpa varsinn.


Denna goding valde jag. Den hette typ "En chokladälskares paradis" och jag kan bara hålla med namnet. Den var verkligen jätte god. Det uppepå är choklad bitar och sen choklad fyllning. Helt säkert kalorier för en hel månad ;)


Nästan alla byggnader kring marknaden var utsmyckade med massa skyltar och saker, det fanns verkligen mycket att kolla på


En del av Camden Market där det fanns väldigt mycket köpstånd, var nästan som en labyrint. Man visste varken vilket håll man kom ifrån eller vart man varit.


Vi var även och kollade på Big Ben och London Eye, men tyvär så var vädret jättedåligt och det regnade oavbrutet.


Gigantiska Big Ben


London Eye, som vi faktiskt hade planerat att åka hem som inte hanns med. Är det bra och klart väder så kan man se 4 mil bort. Ett varv runt tar 30 minuter, hade varit väldigt coolt, men vi får ta det nästa gång.




Eftersom vi båda glömt våra paraplyer på vandrarhemmet så var vi tvugna att köpa nya på H&M. Men det visade sig ganska snabbt vilken kvalité det var på dom. Lisa drabbades hårdast, hennes paraply gav verkligen upp!


Den klassiska röda telefonkiosken som vi gick förbi och tyckte var så fin. Tills vi fotade den och upptäckte att hela insidan är täckt med naked women and some other stuff. Vi ändrade vår uppfattning lite grann yes.


Den berömda och väldigt billiga affären Primark








Här är bilden som gjorde att lisa och jag skrattade i flera minuter. Eller egentligen så är inte bilden så rolig i sig, utan kommentaren som sas precis när vi såg bilden som var det roliga."Sug mule". Ni som läser detta skrattar garanterat inte, men väl på plats när jag bara ville ha ett kort på hästhuvudet och det dyker upp en man mitt upp i allt så fanns det inget rimligare att säga än "sug mule".


Trafik systemet i london var galet. Alla körde superfort och struntade i att det passerade gående över gatan, bara tutade en massa och körde. Så bara för att man hade grön gubbe, så betydde det inte som i sverige att man verkligen hade grön gubbe.


Gatan utanför vårat Bed & Breakfast, ser ni längre bort på gatan med de finare ingångarna och balkongerna? Där trodde lisa och jag att vi skulle få bo först, så blev lite smått besvikna när vi märkte att St George inte var ett av dom finare.





 

Ett av alla jättevackra hus som fanns i de olika kvarteren som vi passerade


Såhär såg taxi bilarna ut, och utrymmet inuti var inget att klaga på, väldigt mycket plats




Update: här kommer fler bilder


Såhär kunde det se ut längs staketen, många av bilderna var väldigt skickligt gjorda

 


Hyde Park






 


Observera lilla lisa längst till höger i bilden, och förstå hur stor grinden och trädet var





På söndagen tog vi en taxi till Portobello Road, vilket var som en stor marknad plus en hel del små butiker längs vägen. Det var meningen att vi skulle hitta Notting Hill gate (ni vet grinden i filmen Notting Hill) och sedan även den blå dörren där han bodde, och bokaffären. Men hittade vi något av det? Nej. Efter att ha frågat flera stycken om vart det låg och fått olika beskrivningar, så frågade vi en gubbe som satt och sålde någe slags barnleksaker. Han var den första av de vi frågade som faktiskt verkade veta en del. Han sa bland annat att bokaffären för tillfället bara är en tom lokal, och att den blå dörren sålts till amerikanerna för flera tusentals kronor. Och att Notting Hill gate var en tunnelbanestation.. Vet inte hur mycket som verkligen stämde, men vi nöjde oss med att ha varit där i området iallafall.



Kolla alla roliga färger på husen, ganska coolt!



De två grabbarna som spelade så otroligt bra musik! Lisa smälte som glass en varm sommardag


När vi gått klart i Notting Hill området så tog vi en taxi till vägen som gränsar av Hyde Park och Kensington. Så det blev vår sista promenad genom Hyde Park innan hemresan.



När vi passerade dammen så lyckades jag fånga denna flaxande and på bild, mitt i prick!


 


På det här fiket fann jag den godaste dryck jag någonsinn druckit! Det var från grunden bara vanligt vatten, som dom sedan smaksatt med frukter. Min favorit var mango och passion frukt, såå god!


Here it is, my lovely drink!


Under resans gång så har vi gått väldigt väldigt mycket. Så när vi satt på Heathrow Express påväg till flygplatsen så passade vi på att ta av oss skorna och tycka lite synd om våra stackars fossingar. Blev att sitta fotbad och fila ordentligt när man kom hem.


Tillslut satt vi på terminal 5 och väntade på vårt flyg hem. Vi åt lite smörgåsar och slöade mest. Flygresan hem gick jättebra och landningen kändes inte äns. I bilen hem somnade lisa och jag nästan direkt, helt slut efter allt vi varit med om. Men oj oj oj vilken underbar resa det har varit!  :D

Update: Jag och lisa har inte utbytt våra bilder än, så när vi gjort det så kommer jag även att lägga upp en del av de bilder som hon tagit med sin kamera. Tills dess så får ni nöja er med dessa, ciao!







Krokodiltårar i extra mängd


Jaha, då var operationen gjord. Hade nästan glömt bort hur ont den där jädrans sprutan faktiskt gör. Minnet färskades upp en aning idag efter två oerhört smärtsamma bedövningssprutor. Läkaren och hans hjälpreda verkade veta vad dom sysslade med, så jag kunde känna mig lugn. Men lugn var nog det enda jag inte var. Låg och spände hela låret och foten bara krampade, tillochmed vänsterfoten och tårna krampade. Fastän det var höger stortå som dom grejjade med. Och när repliken som jag hört så många gånger, men fortfarande hatar mer än något annat kom "nu kommer det sticka till lite", så bröt jag ut i flodtårar. Herre gudars vad det kändes. Hemskt. När allt var klart så frågade doktorn om jag ville se nagelbiten som dom tagit bort. Jaa sa jag lite tveksamt men ändå nyfiken. Trodde inte den skulle vara så stor. Såg ganska snuskigt ut, och det var ändå bara nagelbiten. Tänk hur min tå kommer se ut. Usch. Men iallafall, jag ska till fröslunda vårdcentral imorgon för omläggning av bandaget. Så nu hoppas jag verkligen att jag aldrig mer ska behöva återvända till kirurg mottagningen. Heller inte till någon annan tå specialist. Nu ska det här bli normalt, eller ja - så normalt som det någonsinn kan bli!


Dags för nagel-operation 5!


God morgon, jag kom nyligen ut ur duschen efter en "mycket hård" tennismatch mot brorsan. Sitter för tillfället och kikar på London bilder, vilket jag inte kan få för mycket av. Älskar bilderna, och de äventyr som finns med i varje bild. Måste åka till lisa med mitt usb minne så vi kan utbyta bilderna med varandra, men det får nog bli senare mot eftermiddagen. By the way, idag smäller det igen. Det är nämligen dags för min femte nageloperation.. Om jag har tröttnat? JA! Kan inte jag få ha lite tur snart med mina stackars fötter och tår. Idag ska dom bara fixa till den ena stortånageln iallafall, övriga gånger har dom ju tagit bägge, så det är väl lite positivt. Har fått tid klockan 13, så jag ska väl snart börja klä på mig och sedan åker vi.

Uppdaterar när jag kommer hem igen, och då mina damer och herrar - då ska ni få se lite london bilder ;)
Här får ni en liten smyg look:






Destination Eskilstuna, Sweden


Hej ni söta läsare. Med gråten i halsgropen och krossat hjärta så är jag återigen hemma i Sverige. Kom hem till huset vid två tiden inatt, mamma tog emot mig på uppfarten med en bamse kram, kändes skönt att med igenkännliga hemma lukter. Hon dukade upp lite naturell yoghurt ch start till mig, vilket var precis vad min mage behövde efter allt onyttigt och sockerbombat som man ätit under resans gång. Sen tog jag en superlång dusch, den längsta jag någonsinn tagit. Så himla skönt att äntligen känna sig till hundra procent ren. För därborta, ja ni, jag ska nog berätta med en bild sen sanningen bakom vår toalett och dusch haha. Men iallafall, jag och lisa har haft en helt underbar resa med mycket skratt och promenader. Vi har tillsammans tagit hundratals med kort, så som ni säkert förstår så kommer jag INTE lägga ut alla här, men bilder kommer det lovar jag.

Känner mig glad och ledsen på samma gång när jag tänker tillbaka på våran London tripp. Det var verkligen underbart på alla sätt och vis. Jag ville inte åka hem, jag ville verkligen inte det!! Det kändes som man precis hunnit ställa om sig på omgivningen och det engelska språket, och så vips så var det söndag och dags för hemresa!? Ledsamt på hög nivå. De flesta människor där var så otroligt hjälpsamma och trevliga så det går inte äns att jämföra med befolkningen i eskilstuna. Tillexempel så råkade jag gå in i en kvinna på Primark, direkt så sa hon: "Oh I´m sorry darling". Fastän det var jag som gick in i henne. Hade det varit på H&M här i eskilstuna så kan jag garantera att effekten hade varit en annan. Ett annat exempel på deras vänlighet var när vi var inne i en liten butik längs Oxford Street, minns inte namnet på den, men iallafall, när vi betalat det vi skulle ha så sa killen (som förövrigt var good-looking) "Have a nice day ladies", liknande fraser fick vi höra när vi åkte taxi (vilket vi i stort sett gjorde varje dag haha, vi blev ganska bekväma) man blev på så bra humör och kände sig speciell. Shit, jag skulle kunan fortsätta med alla detaljer i alla oändlighet som att vårat rum på vandrarhemmet hade en dubbelsäng och två enkelsängar, att våran dusch var möglig, att vi hade ett gäng langare utanför vår port, att jag lärde mig säga "pardon" istället för "what did you say" när jag inte förstod, att lisa och jag fick beröm för vår engelska av en snäll farbror på Camden Market, att jag har ätit en choklad munk som innehåller kalorier för en hel månad, att vi har åkt i fyra olika taxi bilar, vi har lärt oss att grön gubbe vid övergångsställena i England betyder att man får korsa gatan, men riskerar att bli påkörd. Men kanske det viktigaste av allt, vi har lärt oss att vi faktiskt klarar oss själva. Utan varken vuxet sällskap eller svenskar i närheten, vi grejjade det galant. Och Lisa, jag är så himla glad att det var just vi som åkte!

Detta är lite av det vi hunnit se och uppleva:


* Promenerat genom Hyde Park samt Kensington
* Kört förbi Madame Tussauds
* Varit vid Big Ben och London Eye

* Gått till marknaderna i Soho och Covent Garden (det var väldigt långt, och det var efter den promenaden som vi bestämde oss för att åka taxi om vi skulle iväg långt)
* Sett Notting Hill gate (iallafall tunnelbanestationen..)

* Varit i Camden Town och utforskat Camden Market

* Promenerat längs Oxford Street och besökt Primark varje dag

* Sett röda dubbeldäckade bussar och röda telefonboxar (finns överallt)
* Varit och sett Piccadilly Circus





Update: Mer bilder kommer alldeless strax!


Hejdå Sverige, hello England!


Inte förrän nu har jag börjat inse att Lisa och jag faktiskt ska åka till London om x antal timmar (flyget lyfter från Arlanda 09.20) Vi ska flyga flygplan, vilket jag inte gjort sen jag var 8 år gammal, det var alltså 10 år sen! Tänk om jag blivit flygrädd nu? Nej fy, inga negativa tankar. Jag har tuggummi medpackat ifall öronen skulle slå lock. resväskan är så gott som färdigpackad och allt är i sin ordning. Alla viktiga papper och biljetter hit och dit, är på sin plats och flyg-godiset är köpt. Det som återstår att göra innan vi åker hemifrån sisådär 05.30 är att måla om tånaglarna och kanske även färga ögonfransarna om jag hinner. Sen en viktig sak, så ni som läser detta - ta till er: Skicka varken sms eller ring mig från och med imorgon fram till måndag. Det kostar onödiga pengar, plus att jag INTE kommer svara eftersom jag är på London besök med min bästa vän! ;)

Ha det supergött här hemma i tråkiga Sverige. Josefine och Dennis ni får ha det superbra i kroatien och rhodos-tjejerna - festa, sola och njut av veckan. Men snälla kom hem helskinnade! puss ni underbara, vi hörs mer i början av nästa vecka.

TAKE CARE


Update: I´m gonna pimp my bag!


Imorse vaknade jag utvilad och färdig för en tripp in till staden vid tio tiden. Jag åt en lång frukost och tog en promenad med hunden innan det bar iväg på moppen in till stan. Gick direkt till stadium och lämnade tillbaka en regnjacka som tyvär inte passade. Därefter gick jag till solfuxen och solade, very nice! Det stora plusset med solningen var att CD spelaren i mitt solrum endast spelade mamma mia låtar! Vilket gjorde mig på ett glatt humör, tänk vad rätt musik för dagen kan åstadkomma :D






Efter att jag solat tog jag en sväng in på Bokia för att köpa klistermärken som jag kan sätta på resväskan. På så sätt blir det mycket lättare att känna igen den när den kommer på rullbandet. Ska även lägga i en adresslapp eller nå innuti väskan, ifall den av misstag skulle komma bort. Men iallafall, nog om detta, nu måste jag återgå till packningen. Ska helst vara så gott som klar innan jag drar iväg på träningen ilväll, body attack mellan 19-20. Känns bra att avverka ett sista träningspass innan resan. För därborta blir det ingen träning alls, eller jo iochförsig så kommer vi ju gå en hel del. Men å andra sidan kommer vi äta en hel del mindre nyttiga saker också så det jämnar nog ut sig ;)


Nej ni, min resväska står och gapar tomt så nu måste jag sätta fart! Jag skriver ett sista inlägg ikväll, så håll utkik! 
hej så länge


Grönsaker, lax och potäter

Hey there you guys, just nu är jag helslut och proppmätt, snacka om härlig kombination! Helslut för att jag jobbade mellan 09.50-19.10 och efter det tagit en joggingtur. Och proppmätt för att jag nyss har ätit kvällsmat, bestående av apelsinjuice, lax, potatis, broccoli och hård smörgås! Idag gick det väldigt långsamt på jobbet, det var inte så mycket folk rörelse varken på stan eller på stadium.. Sa hejdå till de flesta idag också, eller hejdå - låter som att jag ska vara borta för all framtid. Men jag ska ju vara ledig från jobbet i en hel vecka. Har inte hänt på hela sommaren typ, så det känns lite tjorvitt. Men iallafall, på torsdag åker Lisa och jag till London - ÄNTLIGEN!! Har verkligen räknat ner till den dagen, och att den snart är här känns fortfarande lite ofattbart. Men så fruktansvärt roligt. Mamma var inne på Forex och växlade från svenska kronor till pund idag, så nu är valutan check iallafall. Hade tänkt hinna provpacka resväskan ikväll, just för att se med vikt och det dära. Men får se om jag hinner, annars gör jag allt imorgon. Dagen innan, men so what! Kan ju vara uppe hela natten och packa om det skulle behövas ;)  Jag är supertaggad!

Nej nu ska jag ställa in smöret i kylen innan det smälter mer än vad det redan gjort. Och sedan ta ut min långklänning från tvättmaskinen som nyss blev klar. Kruxet med den är att jag måste stå och dra i den på längden medans den är blöt, annars är det mycket troligt att den krymper. Och det vill jag verkligen inte att den ska göra. Långklänningen åker garanterat med till london; avslappnat och snyggt!

Hörs mer senare, ciao!