Katastrofal träningsinsats..


Attack passet gick väldigt väldigt dåligt för min del. Kände mig bara trött i hela kroppen och varken benen eller armarna ville göra de rörelser jag ville. Usch. Bara att tagga om till löpningen med Camilla imorgon bitti, innan Religionen börjar. Springer Odlaren rundan som är på drygt 1 mil, känns så otroligt bra efteråt. 

Efter träningen så har jag skrivit en del på Samhällskunskaps uppgiften, så nu känner jag mig lite säkrare på att jag kommer hinna lämna in den på fredag.
Hur som helst, nu ska jag gå och sova, är i STORT behov av sömn så kommer nog somna direkt huvudet landar på kudden.

Godnatt!


Dags för ett härligt Body attack pass


Sådär, nu har jag faktiskt skrivit en hel del på religions uppgiften, så nu är jag verkligen värd ett break. Ska ta bilen in till gympozz och köra body attack. En perfekt onsdagskväll alltså! Måste stanna på vägen och köpa smör, så borde nog börja byta om till träningskläder och kila iväg.

K a n s k e  uppdaterar mer ikväll. Beroende på hur bra det går med samhällskunskaps uppgiften. Hej så länge!


Jarå, nu är tredje och sista året igång på riktigt!


Hej, jag ville bara skriva ett snabbt litet inlägg och meddela att det är väldigt mycket som rör skolan just nu. Uppgifter i stort sett i varje ämne.. Tufft? ohja. Men man får tänka att det är sista året och kämpa för sina slutbetyg. Hur som helst, idag slutade vi skolan halv tolv. Jag kilade iväg till Gina och köpte en transparent blus och ett par svarta jeans. Kändes bra. Kikade därefter in en snabbis på Dinsko, och ja vad hittade man inte där om ett par otroligt snygga kängor till vintern. Tur som jag har så står mor&far för vinterkängor, så det jag ska göra är att lägga fram lite snyggt att jag hittat ett par. Efter det så mötte jag upp Michis och vi började promenera mot Donkens parkering för att möta upp en kär vän. Det roliga var att michis och jag går på ena sidan mot parkeringen, och Sofia (vännen) kommer gåendes på andra sidan men märker inte oss. Så vi vänder och går åt samma håll som henne, på andra sidan gatan, går och fnissar och skrattar. Tillslut upptäckte hon oss, he he! Vi begav oss mot 21:an för en fikastund och där satt vi ett tag. Pratade resor, kärleksproblem, sommarjobb och lite av varje. Kändes som gamla tider på EEM. Mycket trevligt var det.

Men nu sitter jag hemma och har det inte fullt lika trevligt. Sitter nämligen och skriver på Religions uppgiften. Kämpigt är nog ett bra ord för hur jag känner. Aja, det blir ju inte bättre av att jag sitter här och skriver ett inlägg som var menat att bli kort och snabbt men som blev motsatsen. Duktig tjej ;)

HEJDÅ FÖR STUNDEN!


Viva la vida


Hej på er, då var en ny vecka igång och jag tycker nog att den startat hyffsat bra. Började Engelska C 11.40, så hade lite "sovmorgon" vilket var härligt. Åkte hem efter skolan och halvsov framför teven samtidigt som jag åt lite mellanmål. När mamma och pappa kom hem så lånade jag bilen och åkte till coop för att köpa bland annat hårinpackning. Hem igen, packa träningsväskan och iväg till Gympozz på Body Attack mellan 19.30-20.30. Kom hem, duschade, åt och nu sitter jag här - redo med skoldatorn för att skriva på debatt uppgiften i samhällskunskapen. Både religionen och samhällskunskapen ska in senast på fredag, och det känns redan nu som om det kommer bli en väldigt sen torsdag kväll.. Men så får det väl bli, sova får jag göra på helgen!

Som sagt, nu ska jag inte fortsätta att pladdra på här utan börja skriva på min uppgift. Ha en trevlig kväll, ciao!



Fredag, lördag och söndag


Hej kära vänner, är som alltid lite seg när det gäller uppdateringar på helgerna. Men den här helgen har gått fort och varit händelserik.

FREDAG: Slutade skolan halv fyra, sprang runt mellan Nilson och Monki där jag köpte sammet tights och de älskade kilklackarna som jag nämde i tidigare inlägg. Och vet ni vad? Jag hade riktig tur och fick först 10% clubrabatt och sedan 10% Vagabond rabatt! Så istället för att betala 1000 kronor så betalde jag 800! Känns verkligen som jag gjort ett kap, är helt galen i skorna, bäst!
                                   


Efter min rusning runt på stan så tog jag bussen hem, skyndade iväg på promenad med hunden, tog en dusch, fixade mig, åt mat och blev skjutsad till Bettan i torshälla på lite förpartajj. Tog sedan en tidig buss in till city för att komma in gratis till Harrys (vilket innebar att vi var där innan klockan 22). Aldrig mer så tidigt. Visst, sällskapet var kanon och blabla, men tror alla kan hålla med mig om att det kändes lite dött. Hursomhelst så var det trevliga människor på Harrys och man småpratade med folk hit och dit. M&M kom och hämtade mig strax efter tolv, åkte hem och åt lite yoghurt och somnade inte förrän vid två.

LÖRDAG: Klockan ringde 07.00, promenad med hunden, hem och äta frukost, duscha, fixa matlåda och sedan tog jag moppen in till Stadium för jobb mellan 9.50-15. Klockan tio över tre satte jag mig supertrött på mopeden för att åka hem, gick och lade mig direkt och sov i två timmar. Åt lite kvällsmat med familjen och tog sedan bilen för att åka till Bettan och hämta min väska som blivit kvar där sen gårdagen. Lisa och josse följde med som sällskap. Stannade där några minuter och på hemvägen stannade vi på Coop och köpte choklad. Lika gott som alltid. Därefter hem till Lisa och kika på film.


SÖNDAG:
Idag stod storstädning av rummet på min dagsplan. Vilket jag anser att jag verkligen har lyckats med. Jag har rensat ur garderoben på sommarkläder, rensat ur min byrå på kläder som bara skräpar, sorterat alla kläder och prylar som låg under sängen, smått chockad över hur mycket det faktiskt får rum under en säng. Damsugit, putsat speglat, skakat mattan och bäddat rent. Nu känns det fräscht i mitt rum må jag säga.


Men jag har även varit på avslutning för Bollskolan på Tuna Vallen. Jag, Jossan och Fia har ju som sagt under tio tillfällen varje onsdag haft en grupp med småtjejor och lekt lite med fotbollar, koner, hinderbanor, kullekar och massa annat skoj. Och idag var det dags för avslutning. Eskilstuna United mötte Västanfors på Tuna Vallen och våra småtjejor skulle stå för halvtidsunderhållningen. Vi samlades lite innan det var dags att gå ut för att gå igenom det hela, och dom små var lite nervösa. Men oj så den uppfattningen ändrades sen, för väl ute på planen när vi ställde upp mot publiken, och speakern ropade upp alla tjejers namn, så såg man på dom hur dom sken upp. Sen var det dags för en tio minuters match. Superduktiga var dom, passade bollen och sprang som bara den! Man såg verkligen hur dom gillade situationen, och efteråt var dom jättenöjda och glada. Efter mycket beröm så gick vi in till ett rum för lite korv med bröd och festis. Alla föräldrar samlades i rummet, tillsammans med barn, ledare och arrangörerna av Bollskolan. När vi satt där och fikade så kommer de barnen i vår grupp fram till Jossan, Fia och mig och ger oss varsitt paket. Och OM vi blev chockade, för inte hade vi räknat med att få presenter. Ett bio-presentkort på 100 kronor och en chokladkaka! :D   Kommer sakna bollskolan på onsdags eftermiddagarna, jättemycket! Det har varit lärorikt, positivt och minst sagt roligt. Det som är bra är att Bollskolan ska vidare utvecklas i höst och bli som ett lag, jag förstod inte riktigt detaljerna, men jag sa ja till att vara ledare iallafall. Det gjorde även Jossan och Fia.

         
          

Ikväll har jag tittat på Ensam mamma söker, och nu känns det som att det är läggdags. Skriver mer imorgon, godnatt!



It don´t matter if you´re black or white!



Sådär, nu sitter jag här vid köksbordet och gör inte ett dugg. Eller jo, jag kollade nyss min summa på Ica banken (mitt au pair/rese konto), kan väl säga att jag blev glad över vad det visade, nämligen 2700 kronor. Alltid en bra början att bygga vidare på i alla fall ;)

Skoldagen gick väldigt fort idag, vi slutade vid halv fyra så då följde josse med mig först till Ica för att sätta in pengar och därefter till Telia. Där kände jag mig smått vilsen som för det mesta när det gäller telefoni, bredband och annat tekniskt och sånt. Iallafall så tror jag att jag hajjade till mot slutet men vi får väl se när nästa faktura kommer. Allt visar sig då. Hur som helst, åkte hem med bussen, åt lite grann och bättrade på lockarna från imorse (allt hade nästan gått ur under dagen). Sen cyklade min familia hem till kusinerna mellqvist på kalas. Trevligt, och så kikade vi idol. Oj så många det var som tabbade sig! Vad hände egentligen? Nervositeten är nog det största problemet, det var få som satte hela texten..

Nu ska jag kika vidare på nätet, klicka in på några sko sidor och leta efter ett par vinter kängor. Är sugna på ett par ljusbruna eller någon djup brun nyans. Tycker det är snyggt och uppiggande! Nåväl, vi hörs mer imorgon, kramiz


Trött tröttare tröttast


Feeling sleeeeepy! Speciellt såhär efter ett hårt attack pass på gympozz och efter en mörk moppe färd hem. 
Känns nästan som jag inte fått någon sömn på flera dygn (vilket jag verkligen har fått egentligen), förstår inte riktigt vad min hjärna pysslar med. Imorse sov jag ifrån alarmet också, vaknade kvart över sju.. Vilket är att försova sig för min del. Jag är en trogen morgonmänniska som går upp strax efter klockan 06, går eventuellt ut och hämtar tidningen, om inte pappa sovit hemma för då har han tagit in den, gör iordning frukost och sitter och läser tidningen och äter frukost i sisådär en halvtimme/40 minuter. Så när jag vaknar senare och inte hinner med min ljuvliga morgonrutin, så känns hela morgonen totalförstörd och jag stressar sönder för att hinna i tid. Blä! Imorgon är det ingen risk att jag försover mig iallafall, vi börjar nämligen Religionen 11.30 imorgon så det är lugnt. Hade dock tänkt att ta en löprunda mellan ca 08-08.45 imorgon bitti innan lektionen.

Hur som helst, gissa vad jag gjorde på eftermiddagen innan träningen? Jo jag lagade gulaschsoppa till middag åt familjen! Och vet ni vad, den blev supergod  :D  Vi äter väldigt sällan soppa, eller rättare sagt: vi äter aldrig soppa. Men min gulaschsoppa går alltid hem, så god och mättande. Nog för att det tog drygt en och en halv timme att laga klart allt, men det var värt besväret.

Nu ska jag nog ta och sätta mig en stund vid teven och göra mamma sällskap. Sen sova såklart, tagga inför löpningen imorgon bitti. Något säger mig att jag kommer behöva ha skapligt mycket kläder på mig, med tanke på att det var minusgrader imorse..  Good luck chuck på den!

Hörs imorgon, ha det bra sålänge! Kramkalas


Bakom mina solglasögon kan jag vá mig själv


Nu är det inte solglasögon utan vanliga glasögon, mina svarta bågar sitter på. Har märkt på sista tiden att jag ser allt mer suddigt, vilket blir jobbigt och irriterande i längden. Med glasögonen ser jag så mycket bättre. Grejen är bara den att jag gärna inte bär glasögon utanför detta hus. Vilket i och för sig är ganska knasigt, eftersom jag tycker det är jättefint med glasögon på andra, det ser lite mer vuxet ut liksom. Och jag kan väl inte säga att jag ser superful ut i mina heller, men det känns ändå inte som jag. Kanske borde fundera på att skaffa linser? Fast då är frågan om jag kommer våga trycka in den där tunna linsen i ögat..

Nu är klockan snart 22 så det kanske är dags för mig att läsa lite New Moon? Gör jag det så har jag följt det jag ville och behövde göra ikväll. Jag har nämligen kollat bloglovin, kollat på Idol och även börjat på samhällsuppgiften. Så nu återstår det bara att läsa lite engelska vampyr drama. Är totalt fast i Twilight böckerna, så bäst!

Nej ni mina kära vänner, detta inlägg får avsluta min tisdagskväll. Godnatt och sov gott!



I´m ready to get going!


Såhär lång tid tog det för mig att kika igenom bloglovin, där ser man på! Alltid lika roligt att läsa vad människorna runt omkring har för sig. Också de som är bosatta i USA som au pairer. En dag säger jag bara, en dag!

Hur som helst, nu ska jag ta mig i kragen och starta upp skoldatorn. Så ska jag jobba med samhällsuppgiften tills idol börjar klockan åtta (så ca en timmes arbete alltså).

Tjenixen!


Körkortet är i min hand!


Sådär ja, nu har jag hämtat ut mitt körkort!




Nyss hemkommen från posten och sitter nu här vid köksbordet och funderar på hur jag ska pussla ihop kvällen. Det jag vill göra är att kolla au pair bloggar, läsa New Moon och kolla idol. Det jag behöver göra är att kolla igenom både Samhäll och historia uppgiften. Blir nog Samhällsuppgiften angående politik, för religion uppgiften innehöll så många svåra ord så det känns inte som att det kommer gå så värst framåt. Anyway, nu ska jag läsa lite bloggar och sen får jag se vad som hittas på.

Hej så länge!


Sitter i skolan och har lektion


Hej allihopa. Sitter i klassrummet och har en väldigt slapp lektion. Vad gör vi egentligen? Jo, vi sitter och kollar på en hemsida som är skapad av och för John Bauer, där människor som går på John Bauer kan lägga in "sin grej". Gå in och kika, här är hemsidan: http://www.dingrej.se/
Förresten, idag på lunchrasten lade jag undan skorna som jag kollade på i söndags. Dom är jättesköna och jag gillar dom skarpt! Det braiga är att dom just nu har ett cluberbjudande för alla medlemmar, nämligen 10% rabatt på alla Vagabond skor. Alltid något.

Nej, nu är det fem minuter kvar tills jag slutar. Då ska jag åka hem och gå en promenad med hunden. CIAO!


Magen har gjort sitt för idag!


Lider lite grann med min stackars mage nu. Körde magstyrkan på attacken och det känns verkligen nu må jag säga. Det började med att jag fick träningsverk av lördagens magträning, och som grädde på moset blir det ännu mera träningsverk. Positivt nu, träningsverk syftar ju till att jag har tagit i och tränat. Undrar om jag ska belöna den med lite äppelkaka? Eller kanske en sked keso eller två? Eller bara ett glas vatten, gud så törstig jag vart. Lär ju vara vaken en timme till eller så, kolla lite på Navy CIS på trean.
Nu ska jag gå och ta plats i favoritfåtöljen, ni läsare får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi mer imorgon, loveyou!


You´re amazing just the way you are


Ännu en måndag avklarad och nu sitter jag med fötterna i fotbad och ska snart ta busssen in till träningen. Body Attack en timme, kämpigt men så nödvändigt! Behöver nog torka av fötterna och börja packa iordning alla träningssaker nu. Hörs mer mot kvällen, take care!


Rödgröna eller Alliansen


Det är frågan det.. Jag ska i alla fall sitta uppe tills svaret ges i TV. Har börjat tyckt att det här är spännande, säkert för att vi blivit hjärntvättade på samhällskunskapen med all denna politik. By the way, nu är Sverige demokraterna inne i riksdagen. Snacka om en omrörning i grytan! Tiden får visa vad som väntar, nu ska jag tillbaka till teven och hålla mig uppdaterad.

Hörs mer imorgon kära läsare, hejs!


Ensam mamma söker

Sitter och kikar på Ensam mamma söker på trean, samtidigt som jag är väldigt förväntansfull inför resultatet av valrösterna. Blir att sitta uppe inatt för att få veta vilket parti som kommer styra Sverige vidare.

Nu börjar programmet igen, ciao!


I got a pocket full of sunshine

Hej!
Ledsen över att meddela att helgen börjar lida mot sitt slut, men det är så det ligger till. Och precis som varje helg så frågar man sig vart den hel-lediga lördagen tog vägen?  Men nu ser vi fram emot ännu en skolvecka och sen helg, och inte vilken helg som helst, LÖNING! Hur underbart som helst. 

Denna kyliga höst dag så har jag varit iväg och röstat och gått på stan och kikat i affärer med Anna. Vi fann båda två skorna i våra liv typ! Hon lade undan sina på Bianco för att pröva imorgon och jag detsamma fast på Nilson. Hennes var ett par höga stövlar med klack och mina var ett par kilklackar från Vagabond. Kan tänka mig att hon, precis som jag, sitter och föreställer sig skorna i famnen. Grejen är den att, och inte sån liten grej heller, skorna som jag hittade hade en väldigt smaskig prislapp.. 1000 kronor. Det känns. Men jag vill så himla gärna ha dem. Prövade dem och de satt som en smäck, plus att det faktiskt inte var så svårt att gå i dem, trots att klacken var på 8 cm. Som sagt så lade jag undan dem tills imorgon, så då ska jag gå in dit och prova dem en gång till. Känns dem fortfarande lika bra och jag är 99 % säker på att jag vill ha dem, så får jag lägga undan dem tills den 25:e. Men då måste jag vara helt säker på att jag tänker köpa dem. Saken är den att jag tror jag är säker redan nu, jag vill ha dem! Priset får jag leva med, skorna var perfekta och jag är i stort behov av ett par festligare skor än mina converse..

By the way, visst har jag varit duktig med att fixa designen? Känns lite roligare att läsa nu i alla fall, vilket kommer göra det lite roligare att skriva ;)




Äntligen helg!


Gud så skönt det är med helg! Inatt sov jag 11 timmar, så jag kan nog inte känna mig mer utvilad. Igår kväll var Lisa här, vi kikade på Idol och drömde oss tillbaka till London. Kollade på videos och bilder därifrån och skrattade så tårarna rann. Herre jesus! Jag vill verkligen tillbaka, London finns i mina tankar minst varannan dag.. Skulle så gärna vilja åka dit i vinter och under julhelgerna. Kan bara föreställa mig vilken mysig och trevlig stad det skulle vara då. Men så vill jag även åka till Miami och New York.. Ja drömma kan man ju göra i alla fall.

Idag var jag och tränade BodyAttack på gympozz och så hem för att duscha och äta. Nu sitter jag här och låter håret självtorka och ska snart göra mig iordning. Sen ta bilen till Hanna och Ellen, kvällen kommer bestå av att hyra film och köpa gotti gott.
Tänkte att mamma skulle hinna komma hem innan jag åker iväg bara. Hon har nämligen varit i Ullared sen i torsdags, så det ska bli roligt att se allt hon köpt.

Nu ska jag upp och byta om/fixa mig, hej så länge!


Glädje var det här


fyfabianbabianrumpasugmulearsleprutt!!!! Sitter och är precis klar med projektet, ska klicka mig fram och logga in på fronter. Problem redan där, hade en kort black out och kom inte på lösenordet. Just toppen. Det blir bättre. Kommer in på fronter och klockan slår om till 57. 23.59 stängs mappen för inlämningar. Smått stressad letar jag hetsigt efter den där jäkla inlämningsmappen. Letar bland alla ämnen, och hittar inget ämne som heter projekt och företagande. Klockan slår om till 59. HELVETE. Jag leter fortare och fortare, i hopp om att det kanske hålls öppet några sekunder till. När jag väl hittar mappen så är jag nära till tårar. Den är stängd! Ilskan tog över, men gråten var nära. Över en uppgift, ja jag förstår att det låter småskumt. Men den här uppgiften har jag lagt ner så sjukt mycket jobb på så ni anar inte. Har haft kontakt med massa kunniga personer som jobbar med ditten och datten och tagit hjälp av främmande folk och betett mig vuxet. Att då mappen är stängd när jag väl hittar den var droppen. Borde den inte vara inlagd precis på startsidan? Ska det vara meningen att man ska behöva leta leta leta och ändå inte hitta den förrän det är försent.. Nej shit, men vet ni vad jag gjorde? Bredvid mappen där vi skulle lämna in projektet så fanns det en mapp där vi ska lämna in våra ower points på fredag. Där hamnade mitt dokument. För inte sjutton tänker jag strunta i att lämna in och inte få nå betyg på den här grejjen. Nu hoppas vi på det bästa och jag ska gå och lägga mig för natten, orkar inte med stressen som den här dumma skoldatorn medför.

Godnatt!


Ingen lugn och ro här inte


Bollskolan gick bra, hemfärden var svinkall och den långa duschen blev en kortdusch. Och ingen bastu. Varför? Jo för att vi tydligen ska lämna in Flytta hemifrån uppgiften senast ikväll kl 00.00. Då stängs nämligen inlämningsmappen på fronter. Good luck chuck! Gillar verkligen inte sånna här situationer. Jag som trodde att det skulle lämnas in och redovisas på fredag, oj så fel jag hade. Känns ju verkligen som om jag kan glömma idol ikväll, och allt annat braigt som brukar visas på tv om kvällarna..

Nej nu kan jag inte skriva längre, jag har en uppgift att bli klar med!
CIAO

Bollskola på Skogsängen!


Har fått väldigt mycket gjort idag på projektet, så det kanske hade sina fördelar iallafall att jag mådde dåligt imorse. Nu börjar klockan närma sig fyra, så det är dags att ta på sig oömma kläder och bege sig till skogsängen för att möta upp en grupp spralliga barn för ett bollskole-pass. Är väl hemma strax efter 18 skulle jag tro, då ska jag ta en låång dusch och kanske till och med basta lite? Vore ljuvligt.

Aja, ciao ciao!


Keep it up


Dom flesta är väl i skolan för tillfället, men inte jag. Vaknade upp med huvudverk imorse och en riktig äcklig illamående-känsla.. Har tagit en ipren som håller på och gör sin verkan nu, så förhoppningsvis kan jag åka ut till bollskolan i eftermiddag. Eftersom Jossan är borta så blir det bara Fia och jag, så känner att jag inte kan vara sjuk nu. Hur som helst, nu ska jag fortsätta skriva på flytta hemifrån projektet som förövrigt ska redovisas på fredag.
Måste leta upp numret till energi och miljös kundtjänst också, höra efter lite vad det kostar med el, vatten och värme. Jippi.

Goodbye for a while!




Tålamod är en bloggares bästa vän!


Dagen har gått fin fint, slutade strax innan halv ett och då kilade jag iväg till de goa människorna på Stadium för att prata lite. Var ett tag sen jag jobbade nu och det känns i hjärtat, saknar det verkligen! Så det var roligt att få träffa några av dom alla. Lyckades förresten att få en jobbtid på fredag efter skolan, lovely! Så ska direkt dit när vi slutat halv fyra, och jobba till stängning. Nya personaltröjor hade vi fått också, läckert.

Påtal om min design, så vet jag om att den ser för bas aktig ut. Nej, jag gillar den inte iallafall. Så håller på och kikar runt på andra bloggar som ger tips på hur man ska göra och bla bla. Ärligt talat så tycker jag det är riktigt svårt att få till det, så det kommer nog ta ett tag innan jag blir nöjd. Hur som helst, nu ska jag jobba lite på flytta hemifrån projektet.

Simma lugnt amigos

Plans for the evening: work out!


Hej där, har inte varit speciellt aktiv på senaste tiden, men som man brukar säga - allt har sin anledning! Så även det här. Det är nämligen så att jag har tagit körkort!! :D  I know, happy happy happy. Känns så otroligt fritt och ja, helt underbart att slippa plugga teori mer. Gosh, hela mitt sommarlov gick i stort sett åt till att plugga teori, hemskt. Men NU känns det såå gött, och jag förtjänade det verkligen.

Hur som helst, helgen var jättetrevlig. I fredags umgicks jag med lilla Moa, vi spenderade kvällen med att handla lite tacos till kvällsmat och sedan kolla idol på tv. Lovely. I lördags åkte jag in till city och fyndade en grovt stickad marin blå tröja, second hand för ynka 10 kronor. Så värt det! Därefter bar det av till Gympozz för ett hårt attackpass, jag var slutkörd. Åkte hem, duschade och fixade och sen kom alma och hämtade mig, lisa och madde. Så åkte vi in till staden och köpte Spicy hot med oss hem till mig. Sen kom josse, och vi alla umgicks, kollade television och åt mat, popcorn/godis/chips och drack fanta. Härlig kväll helt enkelt. Söndagen gick precis lika fort som alla söndagar har en tendens att göra.. Jag följde med mor och far för att kika på lillbrorsans innebandy match mot västerås. Dom fick tyvär stryk med 6-2. När vi kom hem skrev jag lite på en skoluppgift och kikade sedan på den efterlängtade sässongspremiären av Ensam mamma söker!

Nu är det måndag eftermiddag och jag ska släcka ner datorn nu för att ta moppen in och träna attack. Har bestämt mig för att köra extra hårt idag. Var nämligen lite osmart och köpte ett helt kakpaket med ballerina idag i skolan, åt upp halva. Känns mindra bra må jag säga. Vill ju vara lite nyttig. Men man ska leva livet också, och då kan man inte dra in på allt det goda right. Ballerina kakor är gott, så också choklad! ;)

Hörs ikväll, hej svejs!