I´m a big girl now


Idag är det min dag, för idag fyller jag 18 år!! Wihooo

På lördag blir det krogen med underbara tjejor,  a w e s o m e  :D

Nu ska jag dock gå upp och lägga mig, tröttheten börjar ge ganska klara tecken, jag menar - när man nästan somnar på bussen hem från skolan; då är det rätt illa!  Hursomhelst så har min dag varit jättebra, tack allihopa för alla gratulationer! Nu ska jag upp och säga hej till kudden,  god natt på er!


Veckan inleds med filmdag!


Hejsan svejsan!

Solen skiner smått utanför även fast klockan tickar närmare kvällen,
how lovely isn´t that? :)

Glömde helt bort att skriva om gårdagen, som i övrigt innebar starten på hela au pair resan (kan man nog säga). Jag var nämligen på ett informationsmöte om au pair i USA. Mötet var så grymt bra så det finns inte, de två tjejerna som höll i det var vädligt vänliga och berättade om hur deras år hade varit i USA, och självklart massvis med annan superviktig information! Jag som sa innan att jag hade bestämt mig för att åka till USA efter studenten som au pair,. Jag kan ju säga att.. NU VILL JAG ÅKA ÄNNU MERA!! Det är helt crazy, vill bara ha sommar 2011 nu nu nu! Men därinnan så väntar mycket arbeta med ansökan och allt därtill, vilket jag faktiskt längtar till också. Ska börja smått i sommar med ansökan har jag bestämt, sen gå på ett ytterligare informationsmöte och göra en sån där svensk/engelsk intervju efteråt, som man måste göra för att visa att man kan göra sig förstådd på engelska. Looking forward!

Idag i skolan så har det varit allt annat än en tuff dag. Under första lektionen så kikade vi på Livet är en schlager och på den andra lektionen blev det en film om rugby och hur de svarta och vita förenades ca 1995. Nu tror ni väl att det är som vilken annan "historia" film, men nej ni - den var så mycket mer än det! Awesome


Bild på vår klass (Alvida som vi heter) och klassen under oss (lillebror) när vi var uppe i Stockholm och kollade på allsvensk fotbollsmatch mellan Djurgården och Bromma-pojkarna


Nu är det dags att äta lite kvällsmat, och resten av kvällen kommer bestå av att komma på ett tal till muntliga nationella.. 

Later alligator




Let´s get sweaty


Hej på er!
Uppdateringen är usel, men det är ni förberedda på nu i början (läs första inlägget). Men som ni ser så har jag i alla fall gjort små framsteg med min design här på bloggen. Väldigt nöjd över att ha klarat det  n ä s t a n  helt på egen hand ;) Det viktigaste som saknas nu är en fräsh header..  I´ll do my best!

Lördag idag då och klockan är redan två, fort går det. Hade planerat att åka in till Gympozz för ett BodyAttack pass klockan tre, men jag byter ut det mot en joggingtur här hemma i området istället. Träning som träning, kind of. Ikväll kommer min bäste vän lisa över, eller så kommer jag över till henne - inget närmare planerat än men ses det ska vi, det var ett tag sen sist..

Nej ni, nu ska löparkläderna på och ipoden ska i öronen.
OVER AND OUT


Välkomna till min blogg allesammans!

Hejsan!  
Emelie heter jag, är 17 år (18 år den 22:a april) Jag går andra året på Hälsa och Idrottsprogrammet på John Bauer gymnasiet, och efter studenten ska jag åka iväg på min livs resa! Jag ska nämligen åka iväg som au pair, någonstans i USA  :D  Så, som ni kanske listat ut, så kommer den här bloggen att handla om alla förberedelser inför resan, väl i USA, och såklart allt annat som inträffar i mitt liv!

Jag vet att denna grund design inte är den finaste och mest intressanta, så när jag får tid så ska jag absolut fräscha till det här! Men just nu ligger mycket fokus och  a lot of hard work  med att klara av körkortet!! Men jag lovar er, snart så sätter jag igång med skrivandet så tangenterna ryker. Så för att inte missa rivstarten, lägg till mig på bloglovin och håll utkik.  

Ta hand om er, - OVER AND OUT