Hej mitt vinterland, nu är jag här!

Hey you guys. Idag har det verkligen varit kallt och snöat till och från, ett riktigt vinterväder alá Sverige vill säga. En till dag på praktiken avklarad, idag har jag fått bytt väldigt många blöjor (vilket jag har mig själv att tacka för), har nämligen sagt till att det är något jag vill lära mig. Och det må jag nog säga, jag blir bättre och bättre för varje blöja som byts! Visst, det är äckligt och luktar allt annat än hallon, men eftersom jag är van att plocka upp efter hunden så är lukten ingen big deal.

När jag kom hem idag så gjorde jag lite havregrynsgröt, knäckesmörgås med ost och leverpastej samt ett glas kall mjölk. Startade sedan igång datorn och satte mig för att äta mitt mellanmål till filmen Alla vi barn i Bullerbyn. Underbar barnkänsla! Jag är kär i Astrid Lindgrens barnfilmer! Tror att många håller med om att hennes verk är något som nog ingen någonsinn kommer kunna klå. Så där satt jag och småskrattade när Lasse föll ner i isvaken under skridskoåkningen. Then it was time to go back to the serious stuff - slutuppgiften i religion! Har jag nämt att jag är skoltrött? En sista uppgift, den största någonsinn, gör mig småledsen. Tog mig i kragen idag iallafall och skrev klart nästan allt på G. Innan söndag kväll så ska även hela VG vara klart, och veckan därpå gäller det att skriva allt på MVG, för att kunna lämna in den i slutet av veckan. Så ser min plan ut för att hinna med. Men shit vad jag måste kämpa, det är nu det gäller!




Egentligen skulle jag behöva..

S O V A! Men nej då, nu ska jag sätta mig och skriva på religionsuppgiften. Vilket känns sisådär, vet nästan till 98% att jag kommer skriva typ en rad och sen gå upp och sova, men en rad är väl ändå en rad. Blev lite sent idag med pluggandet i och med att jag körde pump och attack på gympozz och var inte hemma förrän halv tio ca. Dagen har förövrigt varit bra, svängde förbi in på stadium en snabbis innan träningen för att kolla mina arbetstider över jul (väldigt nöjd!) och sen även lägga undan ett par löparskor tills på onsdag kväll. För på onsdag kväll så är det julkväll på stadium, för de anställda och familjerna. En liten procentuell rabbat kommer det även vara, toppenbra! Så löparskor, tjocka löparbyxor och en sporttop är vad jag skulle behöva handla.

Nu ska jag väl sätta mig med religonen en snabbis och sen kika på paradise hotel över nätet. Ching ching


     Lilla vän, hoppas du har det toppen i Thailand!  xoxo


Mätt i magen, OH JA!

Har precis ätit en väldigt god middag bestående av kyckling och klyftpotatis + sallad. Så nu är magen allt annat än hungrig, shit vad mätt jag är! Det gick bra på jobbet iallafall, mycket folk för att vara en söndag. Nu var det ju inte vilken söndag som helst, julmarknads-söndag, men ändå. Härligt att jobba idag ;)

Nu ska jag springa in till teven och kolla på Ensam mamma söker, därefter blir det att skriva på religionsuppgiften tills jag slocknar.. 


En riktig advent-frukost!

God morgon, idag är dagen då man börjar förstå att julen närmar sig med stormsteg - första advent! Har nyligen ätit en väldigt god frukost bestående av kokta ägg, smörgåsar och the. Väldigt mumsigt. Sitter just nu och leker lite i ett fotoprogram som jag nyligen laddat hem, här kommer resultatet:



Nu ska jag upp och borsta gaddarna, fixa iordning mig och.. shit jag måste göra en matlåda! Nu blev det lite bråttom, heh.. Jobbar mellan 12-18 idag så är inte hemma förrän ikväll. Take care!


Stadium och lite julmarknad alá John Bauer style!

Hallå där! Det har börjat blivit ruskigt kallt ute nu, känns som om istiden är påväg. Dom säger ju att den här vintern ska klå den förra.. Isånnafall kan vi ju vänta oss många dagar med över 20 minusgrader, för minns ni att det faktiskt var uppåt 30 minusgrader förr vintern? Hemskt kallt, man fryser överallt och det är bara jobbigt att vara ute. Imorse visade våran termometer 12 minusgrader, men sen under dagen så blev det väl en aning mildare, på omkring 6-7 minus. Men ändock - solsemester JA TACK!

Hur som helst, började jobba på Stadium imorse klockan 9.50, men åkte in lite tidigare till stan för att kunna kika lite på John Bauers lilla julmarknad. Bord står uppställda i smedjan och där sitter elever och säljer lite blandade saker. Jag köpte ett fjäderörhänge och en sten med specialbeställd text som jag beställt av Johanna, Michis och Denise. Mycket nöjd köpare! Sen bar det av till Stadium för att jobba till klockan fyra. Väldigt bra med folk i butiken idag, många som ville ha hjälp och allmänt var det fartfylld dag. Vilket självklart gillas, alltid roligt med mycket kunder. Men det finns undantag, och då syftar jag på de kunder som stannar kvar i butiken till kvart över fyra.. Ärligt? Fastän jag sa till en dam och hennes barn att vi har stängt (då var klockan tio över fyra) så sa hon bara "aha okej", och så strosade hon vidare och kikade på lite tröjor. HALLÅ? Ville egentligen bara ryta i - "Vi stängde för tio minuter sen, visa lite respekt!!" Men jag häjdade mig och gick upp till kassorna istället. Finns kunder av alla slag helt enkelt.

Nu sitter jag i soffan och inväntar finbesök, hanna och ellen kommer hit. Blir en slapp kväll med lite au pair ansökan, tv tittande och prat. Ha det bra sålänge!


First Class med bästa Malin!

 

                              

I eftermiddags, eller ja egentligen mer mot kvällningen, så tog jag bussen in mot staden för att träffa min kära barndomsvän Malin Q. Vågar inte äns tänka på sist vi sågs, det var alldeles för länge sen. Vi bestämde igår kväll att vi skulle ta en sväng i en del butiker först, och sen göra oss bekväma i sofforna på First Class för en bit mat/fika. Och det var precis vad vi gjorde! Först lite shopping, Malin unnade sig själv tre toppar inne på Gina och jag köpte hem ett par militärgröna byxor från H&M och en ansiktsskrubb. Får väl se om jag behåller byxorna eller ej, tycker om dom väldigt mycket, men stör mig lite på rump-fickorna.. Aja, får fundera och prova lite, dock så är jag kär i färgen! Hur som helst, efter våra köp satte vi oss och åt/fikade. Malin beställde naco tallrik och kladdkaka och jag tog något som hade ett knasigt namn med svår uttalning, men man kan väl säga att det var en matig kyckling smörgås. Sallad till förstås, och så även en varm choklad med grädde Och där satt vi, pratade om allt mellan himmel och gjord, haha! Underbart verkligen, kunde inte blivit mycket mer på topp än vad det blev.
Observera hur fint jag har petat undan det som jag inte gillade på min tallrik ;)

Men nu är jag hemma, klockan är redan mycket och det är väl snart dags att sova. Men först ska jag kolla på parcermonin i Paradise Hotel, den får man ju absolut inte missa!  Sweet dreams huh, later!


Paradise Hotel wtf!

Hey you guys!
En snöig, kall och blåsig dag på praktiken har passerat och ikväll har jag kört dubbelpass på gympozz. Passen bestod av Body Pump och Body Attack, har verkligen börjat bli mina favorit pass nu för tiden! Jag som verkligen var såå emot att köra dubbelpass förut, det är inte bra att slita på kroppen bla bla bla. Min uppfattning har verkligen ändrats, och till stor del är det tack vare Camilla. En inspirationskälla helt klart!

Nu har alla gått och lagt sig, typ, och det är bara jag som är vaken. Sköönt! Nu ska jag kika på gårdagens avsnitt av paradise hotel och sen dagens avsnitt. Ska blir underbart att bara slå ner rumpan i fåtöljen och ha det riktigt bekvämt med filtar och kuddar. Ha en fortsatt bra kväll! Puss och kram


Bartenderskolan

Sitter och kollar på Bartenderskolan nu och jag måste bara medge att det verkar sjukt roligt med bartenderyrket, i alla fall om man är skicklig! Häftig teknik, skulle kännas coolt att kunna ;)  Hur som helst, direkt när det är slut ska jag upp och sova, behöver all sömn jag kan få. Imorgon är det Vreta som gäller mellan 8-16, och sen på kvällen blir det dubbelträning med Body Pump och Attack. Lovely!

Men ja, godnatt people!


Snöblåst, mörker och snorhala gator - det är Sverige det!

Idag har ännu en rolig dag på förskolan passerat förbi, obeskrivligt lärorikt och skoj. Samtidigt som det ibland blir väldigt segt (när barnen sover en och en halv timme), men det är å andra sidan då som man bara kan sitta och göra ingenting. Annars är det full fart om dagarna: frukost, blöjbyten, lek inomhus, lek ute på gården, in och äta lunch, blöjbyten, sovdags, leka lite till, mellanmål och sen lite mera lek. Idag fick jag veta av tjejerna på 2,5 år att dom dansar till Erik Saades låt Manboy hemma. Lite otippat vid två årsåldern men okej.

Slutade klockan fyra och då var det redan mörkt ute, trist! Kom hem och vände i dörren för att ta ut hunden på en promenad. Blåste gärnet utomhus och det var inte mysigt alls, ville inget hellre än att komma in i värmen. Och nu sitter jag här, på golvet i mitt rum och sorterar in lite viktiga papper i min mapp. Ska snart logga in på onlineansökan och skriva lite. Även skriva upp lite barntimmar och hur det ska läggas upp. Gillar att knåpa lite med ansökan, känns som att det blir framsteg efter varje gång.

Hörs senare hörreni!


The Black Cat

Sådärja, äntligen hemma efter två pass på gympozz. Eller jag har varit hemma ett tag nu, har hunnit duscha och äta mat, och nu är det dags att skriva klart engelska uppgiften "The Black Cat", fönstret på fronter stängs 22.44 så det är dags att sätta fart. Har sisådär en fråga och sen diskussionsfrågorna (2 stycken) kvar. Saken är den att jag inte har någon att diskutera med.. Så vi få la se hur bra det här blir. Hopes for the best!


"Man svänger bara här, där och sen är man framme hos mig!"

Idag började min praktik på Vreta, med alla goa busungar! Har haft en jättebra dag som började halv nio och slutade vid halv fyra. Resterande veckor kommer jag att vara där mellan 8-16, vilket jag själv fick vara med och välja, jag måste ju få ihop så många timmar som möjligt så detta känns jättebra! Hade en liten härlig pratstund med en tjej idag, vi satt i soffan och hon frågade om jag hade några djur. Jag svarade att jag hade en hund och frågade sedan henne om hon hade några djur..

Hon: Ja, jag har kattungar hemma!

Jag: Åh har du, är dom gulliga?

Hon: Ja det är dom, du kan få komma hem till mig och klappa dom om du vill?

Jag: Gärna, bor du långt ifrån förskolan?

Hon: Nej det är inte långt alls, man svänger bara här, där, här och sen svänger man där och sen är man framme hos mig
.

Logiskt ohja! Hon var väldigt nöjd över sin vägbeskrivning i alla fall ;)

Nej, nu är det dags för mig att ta på träningskläderna och snart bege mig mot bussen in till Gympozz. Där ska det tränas Body pump och Body attack, 18.30-20.30.  Ha det bra, ching ching!


Att uppskatta livet!


Hej på er,
Idag har jag jobbat på stadium mellan 12-15, en väldigt skön och slapp tid. Kundflödet i butiken var faktiskt rätt bra för att vara en söndag, det kom som i vågor med lite köbildning då och då. I alla fall, åkte bil hem med mamma och väl hemma drog jag på mig löparkläderna och stack iväg på en joggingsväng. Och det må jag nog säga, jag har nog aldrig uppskattat en löparrunda som jag gjorde ikväll. Kände mig bara så otroligt glad, lycklig och tacksam för att jag mår bra och har en frisk och fungerande kropp. Att jag kan sticka ut och jogga när jag känner för det och att jag kan göra så mycket olika saker, utan att ha något som egentligen hindrar mig. Nej så där sprang jag omkring i det dunkla höstmörkret, med ett leende på läpparna och I´m walking on sunshine i hörlurarna. Var ute i ungefär en halvtimme och sprang, kände att det fick räcka med tanke på att det förmodligen blir dubbelpass imorgon kväll (pump och attack).

Imorgon är det förresten första dagen på praktiken och jag ska ju som sagt vara på Vreta förskola. Ser väldigt mycket fram emot de 4 kommande veckor som jag ska spendera där. Miljöombyte från skolan plus att det ska bli superskoj att leka med barn och få nya erfarenheter hela dagarna! :)

Nu till något inte lika roligt, jag har nämligen en engelska uppgift som ska skrivas klart och helst lämnas in ikväll, men fönstret på fronter är öppet till klockan 22 imorgon. Supersvår uppgift enligt mig, men det är den sista uppgiften i engelska innan jullovet så den ska göras bra! Ohyeah.  Hörs mer imorgon, take care!


Tröttheten börjar krypa sig inpå

Nu är det snart dags för beskedet om vem som åker ur idol, ska väl försöka hålla ögonen öppna, shit vad jag är trött nu! Blir att sova direkt efter, för imorgon ska jag upp tidigt, börjar jobba 9.50.

Hörs mer imorgon mot kvällningen, puss och hej!


Jay Smith!

Ja, jag säger bara Jay Smith! Herre gudars vad den mannen sjunger bra! Speciellt ikväll, tolkningen av Madonna var nog bland det bästa jag hört. Rock n´ roll!


Idol

Tjenamors, sitter hemma och kikar på idol efter att nyss ha ätit hemma gjord pizza med tomater, väldigt gott. Slutade skolan idag vid tre tiden, gick förbi Stadium för att kolla helgens jobbtider, ser verkligen fram emot att jobba i helgen, var ett tag sen sist. Tog i alla fall bussen hem och var hemma vid fyra tiden, funderade på att dra ut på en spring runda, men tvekade lite över kylan. Men då kom jag att tänka på Gympozz och tog därför bilen in och körde Body Pump i en timme, sååå härligt! Jag som alltid avskytt all slags styrketräning förut, just för att jag verkligen inte vill bygga muskler utan bara bli slank och slim. Men för att uppnå det så krävs lite styrketräning, och då passar Body Pump mig perfekt! Det blandat med konditionsträning, ja det kan inte bli bättre ;)

Ska återgår till teve tittandet nu, dobido för tillfället, men snart slås det över till idol igen. Hej så länge!


San Agustin, Gran Canaria

Sökte runt lite på sista minuten, och hittade självklart bland annat en tvåveckors semester på San Agustin, en liten bit ifrån Playa del Ingles på Gran Canaria. Det som är lite häftigt är att det är på San Agustin som dom spelat in mycket av "Sällskapsresan" filmerna. Take a look!


Temperaturen är några grader varmare på San Agustin i jämförelse med Playa del Ingles, och två veckor med boende och flyg (såklart) skulle kosta ca 6900 kronor! Åker från Arlanda den 1/1 klockan 06.05 och landar på Gran Canaria ca 11.15. Hotellet har pool, det är ca 300 meter till centrum och 200 meter till stranden. Det vore så otroligt underbart, sol bad och värme. Att få ladda upp batterierna inför kommande vårtermin helt enkelt. Ska kika vidare efter fler "wow jag vill åka" resor. Hej så länge!


Förfrågan om att sitta barnvakt

Sådärja, nu är jag hemma från skolan (eller ja det har jag varit ett tag nu), sitter i köket med datorn framför mig, som för det mesta. Nu hade jag väl tänkt att ta fram fotbaljan och sitta fotbad med fotsalt och sen fila hälarna. Perfekt för fötterna! Samtidigt ska jag klura ut mina barntimmar, hur mycket på ett ungefär som jag kommer upp i efter min praktik på Vreta förskola och lite sådär. Och påtal om det, barntimmar alltså, idag när jag kom hem från skolan så berättade mamma att det var en förälder på hennes förskola (där hon jobbar) som undrade om jag ville vara barnvakt till hennes dotter på 4 år under lite kvällar och helger. Perfekt! Det är precis vad jag behöver, extra timmar och att sitta barnvakt är ju superbra! Är villig att börja direkt ;)  Barn är så otroligt söta och härliga, åh!


(Bild tagen från google)

Nej, nu blir det fram med fotbaljan, fram med au pair ansökan och fram med sista minuten resor till solen och värmen. Jag SKA iväg på en solresa över/på/precis efter nyår, det bara är så!


Sovmorgon till 11.40

Sitter framför teven och zappar mellan olika kanaler. Börjar inte skolan förrän tjugo i tolv idag, så har lång tid på mig innan det är dags att bege sig mot bussen. Väldigt skönt :)

Igår kväll innan jag åkte in till träningen, så ringde min kontaktperson Caroline från CC med lite råd och tips om ansökan. Har helt klart fått lite mer klarhet i vad som återstår att göra och hur jag ska göra det. Vi snackade även lite om att det snart är dags att skicka in ansökan, för gör man det i god tid så har man längre tid på sig att matchas med familjer, och man har tid på sig att hitta familjen som känns helt rätt! Jag är klar med min ansökan med 86% nu, det som återstår är att skriva personligt brev, barnerfarenheten, lägga till ett foto-kollage och sen finslipa allt som redan är skrivet. Jag måste ju även gå på ett till informationsmöte för att göra intervjuen som krävs för att få ansöka och åka iväg som au pair. Den 12:e december (en söndag) kommer det hållas ett sådant möte i Västerås, och jag funderar på att åka dit och göra intervjuen då. Skulle få mer information i veckan om det är så att intervjuen måste göras inom 6 månader tills det att man åker iväg. Pratade med henne i drygt en timme, men som sagt så fick jag mer klarhet i ansökan och hur jag ska gå vidare.

Nej, ska kila upp och borsta gaddarna nu! Hejs svejs

Farväl Camilla Skancke, jag kommer sakna dig!

Imorgon klockan åtta åker Camilla och Malin (hennes kompis) till Arlanda, Stockholm och vidare mot Thailand för att ha praktik fyra veckor och sen semester. Så sammanlagt är dom i Thailand i två månader!!  Hoppas verkligen att dom får det bra därborta, och att det är fint och soligt väder och så lite regn som möjligt. Önskar er en superdupertrevlig resa! Men jag säger då det Camilla; det kommer bli tomt utan dig här i stan. Gympozz, skolan, fritiden. Snyft. Men du lär ju ha det så mycket bättre än vad vi kommer ha här hemma i kalla och tråkiga Eskilstuna. Ta hand om dig, ha roligt och kom inte hem med en liten chipp-choppare nedsmuglat i bagaget nu, okay? Love you

OBS! Gå in på hennes blogg och håll er uppdaterade om hennes Thailand vistelse! (www.skanckes.blogg.se)

Ikväll tränade jag Body pump och Attack, dryga två timmar. Vissa delar var bara för jobbiga, men efteråt kändes det otroligt bra (och gör fortfarande). Jag har nyligen fått lite mat i magen och hade nu tänkt kolla på kvällens avsnitt av Paradise Hotel, över internet dårå. Sen blir det väl bums i säng efter det, är så trött så jag har ont i huvudet, på grund av sömnbrist. Just ja, imorgon har det blivit ändrat så vi kommer ha vår vanliga sovmorgon. Hallelujah! Då ska jag sova lite längre än vanligt, och även ta en morgonpromenad med hunden.
Men nu blir det som sagt PH, hörs mer imorgon!


INTERNET - HELL YEAH!

Sitter i skolan nu och väntar på att Camilla ska skriva klart en grej sen ska vi skriva en reflektion om Humanitas tillsammans. Såååå roligt! Men det är något som måste göras i alla fall, helst innan praktiken. Idag skulle vi ju egentligen vara utan internet eftersom dom skulle programera om våra datorer idag, men det är flyttat till imorgon. PÅ VÅRAN SOVMORGON! Inte okej för fem öre. Vi måste alltså vara i skolan vid tjugo i nio för att lämna in datorn. Det enda positiva med allt det här är att vi har lyckats få internet idag, sista dagen innan själva omprogrameringen. Slutar skolan om mindre än en timme nu, då ska jag springa iväg och sola och sen ta bussen hem till hunden som vill ut på promenad.

Hörs ikväll, ciao ciao!

Bartenderskolan

Sådär ja, nu har jag skrivit lite viktiga frågor som kan vara bra att ha till hands när det väl är dags för matchningsprocess för att hitta en familj. Väntar även svar från min kontaktperson på CC, lite tips och råd. Men nu är det färdigjobbat med ansökan och au pair delen för ikväll. Nu är det dags att kolla på Bartenderskolan som börjar nu klockan tio. Sen är det hög tid att sova! Kanske, om jag orkar, så stannar jag uppe och kollar på Paradise Hotel, annars blir det internet tittande imorgon bitti.

Nu väntar tevesoffan, hejs svejs!


"Tydliga spår efter björn i Skogstorp"

Sådär löd rubriken i kuriren imorse, kan ni fatta? En livs levande bamse björn befinner sig förmodligen i lilla lugna skogstorp! Tänk om den är aggresiv och vill attackera någon. Ussccch. Nej men den lär nog vara räddare för oss människor än vad vi är för den, så det ska nog inte vara någon fara egentligen.
Hur som helst, idag när jag var hemma vid ett tiden tog jag lite mellanmål, sedan kopplade jag hunden och vi stack iväg på en joggingrunda. När vi kommit en bit på grusvägen i skogen där vi brukar springa, så minns jag vad som stod i tidningen imorse. Shit - björnen! Smått skraj sprang jag vidare, men höll hela tiden blicken in mot skogen ifall det skulle vara så att där fanns en björn. Jag vill inte bli ett björn byte, no fucking chans! Som tur var så såg jag inte till någon björn på hela joggingturen, men vem vet, den kanske gömde sig därinne.

Ni som läser det här sitter säkert och tänker, "Jo tjena att det finns björn i skogstorp". Men då ska ni få höra, det är nämligen så att man har sett björn i näshulta för några veckor sedan, och ni som känner till omgivningarna vet att avståndet mellan näshulta och skogstorp inte är speciellt stort.

Det är så det ligger till här i Skogstorp i alla fall, hörs senare! Take care


Hemma efter en internet-lös dag i skolan

Hej på er, kylan har återvänt och det är bara att plocka fram de tjockaste halsdukarna man har. Inte för att det var typ 20 minusgrader eller nått sånt idag, men tre minusgrader är tillräckligt kallt. Inatt sov som sagt Camilla här, mycket trevligt! Efter x antal snoozningar imorse så gick vi upp, åt frukost, borstade gaddarna och fixade litegranna. Sen promenerade vi hem till josse och åkte med hennes mamma in till stan. Mycket behagligare att åka bil i jämförelse med buss. Väl i skolan så hade vi klassråd och sen fördrev jag timmarna med att sitta och spela "I want bamboo" på telefonen.. Okej inte bara det kanske, men eftersom vi inte har något internet på skolan för tillfället (vi ska byta till trådlöst den här veckan) så finns det inte speciellt mycket att göra där man inte är i behov av internet. Morgondagen kommer bli lika internet-lös som idag, men det är även imorgon som vår klass ska lämna in datorerna för den nya uppdateringen, och  trådlöst internet ska fixas. Hoppas att det inte kommer strula längre fram bara, internet är så behövligt när man går på John Bauer!!

Har nyligen duschat nu och eldar i braskaminen för fullt, så himla kallt inne! Men snart så, är nog värmen här. Nu ska jag skriva lite på min au pair ansökan, har fixat ytterligare en referens för barnpassning. Känns så bra nu. Aja, vi hörs senare kamrater.


Ännu en måndag avklarad och avslutas med sovgäst

Hej där!
Hemma nu efter träning på Gympozz, core och attack. Kom tydligen för sent till pumpen så jag fick inte rum. Men det gick väl bra att köra core också, attacken sen var rolig som alltid! Hur som helst, nu sitter jag tillsammans med Camilla här på rummet och lyssnar lite på musik och kikar bloggar. Alltid lika trevligt!



Nu ska vi återgår till det vi gör. Ha en bra kväll! Ciao ciao amigos


Club Maspalomas ll, kanarieöarna


Okej, nu är det serious talk här, jag söker resekamrat den 1 januari - 15 januari. Vill så sjukt gärna ta en resa ner till Playa del Ingles, två veckor för endast 6000 kronor. Flyg+boende ingår. Lisa, om du läser detta så snälla överväg att åka med mig haha ;)  Vill ju ha med dig ju! Ser inte dessa bilder underbart härliga ut? Tänk att slippa all slask och kyla här hemma i sverige och åka och bo i en två rums bungalow istället. Freaking awesome right? Dock så kan jag väl inte säga att jag har de pengarna för tillfället, men hinner ju få två löner innan dess, och så hinner det vara julafton. Åh vad jag vill åka härifrån!



Update: Lade till en liten karta på höger sida, längst ner där pilen är så ser ni Maspalomas. Alltså inte långt från själva civilisationen i Playa del Ingles.


Måndag/Söndag

Godmorgon gott folk. Regnet öser ner utanför, vilket det har gjort hela morgonen - supertrist. Känner verkligen inte för att gå ut med hunden, hoppas det hinner sluta tills jag ska ut. Hur som helst, sitter i pyjamasen och kikar teve, samtidigt som jag kollar mailen och lite annat, har ju som sagt studiedag idag så är ledig hela dagen lång! Ringde nyss till Vreta förskola och pratade lite med min handledare, jag ska nämligen praktisera där V. 47-50. Så på måndag börjar jag 8.30, ser väldigt mycket fram emot de kommande veckorna där. Både för att jag samlar på mig barntimmar, men också för att det ska bli skönt med lite miljöombyte. Att vara på en förskola och leka, lära och umgås med barn är ju bara för underbart.

Hur som helst, såhär ser mina dagsplaner ut:

- Skriva på au pair ansökan
- Bädda rent i sängen
- Åka till Jysk med mamma och kolla på säng
- Gå en promenad med Atlanta
- Träning mellan 18.30-20.30

Så det jag ska börja göra nu är att skriva lite på ansökan, kanske ska ta fram fotbaljan och sitta fotbad under tiden, vore skönt med lite värme :)

 


Dags att inviga de nyinköpta kuddarna

Mhm, jaha.. Nu har jag fyllt på ansökan med lite ord och tagit bort en del. Hade i alla fall fått svar av Caroline (hon som är min handledare eller rekryterare, kontaktperson eller vad man ska kalla det) att hon ska läsa igenom lite av min ansökan i veckan och återkomma med svar. Känns bra att få lite tips och råd, det är alltid välkommet!

Men nu är det nog dags för mig att kila uppåt och sova, känner hur ögonen bara vill stängas. Ska även inviga mina två nyinköpta huvudkuddar, supersköna om man lägger dom på varandra! Så nu sover jag sammanlagt med en dunkudde, en långkudde och nu dessa två vanliga fluff-dun kuddar. Så nu säger jag god natt för mig, vi hörs mer imorgon, då väntar en ny dag med nya möjligheter.


Skoltrötthet kontrar The United States of America!

För första gången under hela gymnasietiden så känner jag mig grymt skoltrött! Har jag gjort nu de senaste två tre veckorna. Hemskt är det. Känner absolut ingen lust till någonting som har med skoluppgifter att göra. Känner bara att jag vill bryta av med allt och åka iväg till USA nu. Men självklart förstår jag att jag måste bita ihop och kämpa den sista tiden som är kvar, och gå ut med bra betyg. Ska nog försöka fixa en nedräkning till studenten här på bloggen, skulle kännas enklare varje dag! Det ska jag göra.

Nu ska jag sätta mig och skriva lite på au pair ansökan. Skrev faktiskt en hel del tillsammans med Hanna när hon och Ellen var här igårkväll. Det är så mycket enklare att ha någon att bolla frågor och svar med. Så från att ha skrivit klart den med ca 70% så är den nu klar med 82%  :D  I looove it! Nu ska jag tillägga lite saker under "my hobbies", och även strukturera upp lite andra grejor.


Söndag, men egentligen som en lördag

Hej kära läsare!
Idag började dagen med att jag gav pappa min lilla farsdag present, nämligen en påse med hans favorit godis - choklad! Av alla olika sorter och storlekar. Vi åt frukost allihop tillsammans och sen åkte mamma och jag iväg till IKEA, jag fick köra både dit och hem. Väldigt nöjd! Vårt biggest mission på Ikea var att hitta en ny säng till mig, eftersom att min nuvarande säng är allt annat än himmelsk. Så, idag har jag provlegat säkert ett tiotal sängar, och tillslut hittade jag min number one! Både resårbottnen och bäddmadrassen var gjorda av naturmaterial och var därför väldigt luftande, vilket skulle bidra till att man inte blir varm eller svettas lika lätt under sömnen. Kombinationen var perfekt och jag kände mig verkligen som dom som somnar i den där sängreklamen, så skön var den!

Vi gick runt på Ikea och plockade på oss lite annat krimskrams och begav oss sedan mot bilen och resan hem. På hemvägen tog vi en sväng förbi mormor och morfar för lite farsdag firande. Där bjöds det som vanligt på kaffebröd, plus mormors hemlagade saft. Den här gången hade hon blandat blåbär, hallon, rabarber och jordgubbar. Och himmel vad den saften smakade gott! Fick med mig en flaska saft hem, snäll mormor och morfar som man har.

Påtal om min rubrik, anledningen till varför idag känns som en lördag är för att jag är ledig imorgon!! (wihoooo) Har nämligen studiedag. Ska bli otroligt skönt, och jag vet redan hur dagen ska spenderas. Nog om det, nu ska jag kila upp och slå på teven till Ensam mamma söker.


Mitt första trafikbrott!

Hej!
Sitter här nyduschad efter träningspasset och är väldigt väldigt hungrig! Pappa håller på med maten därnere, så jag hoppas den snart är klart. Pommes frittes och korv blir det ikväll, kommer smaka bra.

Idag när jag kommer med bilen för att parkera innan träningen, så var den parkeringsplatsen där jag brukar ställa bilen igenbommad av stora bussar med handbollsspelare. Guif och andra killar. Så där kunde jag inte klämma mig in, körde därför vidare och kom in på en gata. Åker förbi en skylt som jag inte lade märke till så mycket, men kommer på efter en stund att det var enkelriktad gata, alltså att jag inte fick köra där eftersom jag kom från andra hållet! Fick smått panik och gasade på, för att kunna svänga upp på parkeringsplatsen lite längre bort. Plötsligt så får jag möte av en bil, så jag slirar in till trottoarkanten för att göra plats åt den andra bilen att komma förbi mig. När vi hade mötts så gasade jag iväg igen och upp till parkeringsplatsen och parkerade. Tur att inte farbror polis såg min impuls handling.

Ikväll kommer Hanna och Ellen hit, var ett tag sen nu så det ska bli jätte trevligt! Men nu är maten klar därnere så ska iväg och äta. Take care, hörs senare!


Känner mig fri som en fågel, fri som en fågel

God morgon muntergökar!
Den här helgen kommer bli den skönaste helgen jag haft på flera månader! Jag är nämligen HELT ledig. Inget jobb och inget plugg (förutom samhälluppgiften, men den kan vänta). Så dagens planer ser ut såhär:

- Åka in till affären och köpa fars dag present
- Träna Body Attack 15-16
- Skriva på au pair ansökan
- Umgås med Hanna och Ellen

Just nu så målar pappa och lillebror om trappen, från träfärgen som var innan till vit! Som det ser ut nu så kan det nog bli väldigt snyggt. Nackdelen är att det luktar målarfärg i hela huset, och den lukten är inte direkt mild. Ska nog ta och öppna mitt vädringsfönster för att inte få huvudverk.

Hörs senare!
/ Emelie


It´s all about the wordplay

Hej hej fredag!
Den här dagen har varit väldigt tung och känts väldigt jobbig på alla sätt och vis. Började dåligt med att jag försov mig imorse, skulle ha utvecklingssamtal med Helena klockan halv åtta. Skulle därför ta fem över sju bussen, och vaknar av väckarklockan vid sju! Perfekt Emelie, verkligen. Usssch, då kände jag bara att jag lika gärna kan vara hemma idag. Jag har endast en engelska uppgift kvar i skolan, och den ska fia, denise och jag göra på tisdag. Så den här veckan har varit väldigt död, om man uttrycker sig så. Vi har i alla fall kommit en bit på UF biten, så det är ju positivt.

Hur som helst, jag kände flera gånger idag att jag bara ville åka hem. Men jag körde igenom  n ä s t a n  hela dagen och är glad för det. Jag behövde komma hem lite tidigare (vid tre tiden). Dock så måste jag skriva en liten sammanfattning och lämna in i samhällskunskapen. Men det fixar jag på måndag, för då har vi studiedag.  När jag kom hem så städade jag rummet, igen. Kläder låg överallt och damråttorna hade hittat fram från sina krypin. Men nu är allt putsveck!

Snart kommer Lisa och Camilla hit, vi ska titta på idol, äta tacos och prata ikapp om allt och inget. En perfekt fredagskväll med underbara vänner helt enkelt, det kan inte bli så mycket bättre än så.


Slänger in en lite smårolig bild från "Adventure Camp". Pausgympa på ett berg runt josse, hah!

Nej nu kommer snart Camilla tror jag, om hon inte trillat omkull i en snödriva någonstans. Hörs mer under kvällen, lite idol-snack och mycket annat!  Ciao


Frisörbesök

God kväll!
Glömde ju helt bort att nämna i tidigare inlägg att jag var hos frisören idag. Klippte en hel del, men det var vad som behövdes. Var väldigt länge sen jag klippte mig så det var väldigt nödvändigt. Visst att det känns kortare (det ÄR kortare) men det växer väl snart ut igen, mycket fräschare än innan. Så jag är nöjd. 

Nu har mamma och jag nyss varit ute en sista sväng med Atlanta, så nu ska jag väl släcka ner här snart och kila upp och sova. Imorgon bitti har jag nämligen utvecklingssamtal halv åtta, så måste ta bussen klockan sju! Kämpigt - ja en aning! Men men, hellre det och ha det gjort än spara det och få en opassande tid. Jag hör av mig mer imorgon, nu ska jag sova. Natti natti.


Mör i kroppen efter gårdagens hårdträning!

Hallå!
Det börjar verkligen kännas i kroppen nu från gårdagens dubbel pass. Körde först Body Pump och sedan Attacken, allt mellan halv sju till halv nio. Kände inte av någon träningsverk när jag vaknade och gick en promenad med hunden imorse, utan det har kommit under dagen. Men vad spelar det för roll med träningsverk egentligen, känslan efter Attack passet var awesome! Kände mig så himla duktig, åh! Det var absolut inte den sista gången jag kör dubbel-pass, snarare den första gången :)

Nu sitter jag här hemma med datorn framför mig, ska ta fram fotbaljan och sitta fotbad, ha fotfilning och insmorning. Bra för fötterna i dessa tider. Sen ska jag kika på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel och sen ska jag laga middag till familjen. Det blir kassler i en utsökt krämig smörja, i ugnen och till det så blir det ris och grönsaker. Smarrigt (om jag lyckas vill säga).


All work work

Good morning!
Snön ligger kvar på marken idag också men det är inte lika kallt i alla fall, skönt! Imorse fick jag springa till bussen för jag trodde att jag var sen, det visade sig att jag tydligen var tidig. För bussen kom väldigt sent. Aja, jag fick mig en bra start på morgonen i i alla fall.

Sitter i skolan nu vid samma bord som josse, alla andra bord är fullsatta förutom det vi sitter vid. Skönt med lite utrymme, varför klämma ihop sig vid ett bord som redan är fullt liksom.. Nej vi sitter bra där vi sitter. Nu ska vi göra en sista toutch på affärsplanen inom Projekt och företagande, ska lämnas in idag hade vi tänkt.

Back to work, ciao!


Inget Paradise Hotel ikväll heller..

Nehe, lika besviken ikväll som de två tidigare kvällar. I och med att jag oftast har träningar eller gör annat vid halv åtta, då programmet visas så brukar jag alltid kolla på reprisen som går vid elva tiden. Men nu står det återigen att det är Scrubs ikväll, vilket det är. Men i tv-tidningen står det att det ska vara PH. Blir så irriterad, men det är väl inte så mycket att göra åt saken. Ska gå upp och lägga mig istället, sömnen behövs i och med att det är jag som ska ut med hunden imorgon bitti. Myspys i detta väder också..

Innan jag går upp och sover så måste jag fixa lite inställningar på mobilen. Det är det här jäkla iTunes som krånglar lite och jag som är så otroligt teknisk av mig förstår  z e r o. Ska gå upp och hämta en kabel nu så jag kan ansluta till iTunes på datorn, får väl se hur allt löser sig. Men tills imorgon MÅSTE jag ha fixat spotify till mobilen, för på bussresan hem behövs musik.

God natt!


Äntligen känner jag mig hel!

Hello there!
Idag har det varit en bra dag för jag har varit och hämtat ut min iPhone! Min älskade telefon. Dock så känns den inte riktigt bra än för jag har ett blått skal till och ville ha ett svart, men aja.. Får väl köpa ett svart sen när det finns pengar till det. Men hur som helst så känns det superbra att ha den "tillbaka" igen. Dock så har jag inte en enda kontakt på telefonen och heller inga appar, som spotify eller facebook. Så det ska jag fixa när jag kommer hem.

Nu sitter vi i skolan och jag och josse ska ta skogstorp bussen hem. Först ska vi upp till IT-Danne och lämna våra datorer och sen mot bussen, hej så länge!


En förstörande snöstorm!

Nu är mitt rum färdigstädat och golvet verkligen skiner, ehm nej. Men det är rent i alla fall. Nu den senaste timmen så har jag setat och knåpat lite med bloggen och ändrat lite stilmallar/kodmallar. Så härmed kan ni klicka på bilden på lisa och mig (min header) för att komma till själva startsidan. Sen har jag även fixat så att länkarna blir röda vid mouseover. Klicka och kika så får ni se.

Något som jag egentligen inte orkar lägga energi på, men känner ändå att jag måste är att den här snöstormen som råder över stora delar av Sverige, inte medför särskilt bra saker. Till exempel så får inte vi in NÅGRA tevekanaler över huvudtaget, inte äns ettan och tvåan.. Så det blir inge PH för mig ikväll heller, får kolla reprisen imorgon helt enkelt. Men det är väl okej antar jag, känns inte direkt som jag vill klättra upp på garage taket och ta bort snön från parabolen nu. No way. Hoppas bara teven funkar som den ska imorgon. Aja, finns inte så mycket mer för mig att göra vaken nu, så jag kilar och sover. Hörs mer imorgon!

/ Emelie

Uppdrag städa rummet!


Sådär ja, nu har jag kikat klart på PH, setat och mailat med tradera säljaren och nu ska jag äntligen (?) bege mig uppåt och städa rummet. En rejäl städning ska det bli, för shit så det ser ut!


En flopp och två tummen upp!


Hej igen, ja vad ska man säga? Från att ha tyckt att det var roligt med lite snö, så kommer det värsta snöstormen och nu är det inte lika roligt längre. Bara att ta sig hem från bussen gåendes med cykeln var en utmaning. Snön fastnade i däcken så jag mer eller mindre fick släpa cykeln med mig! Hemskt. Gick typ och suckade för mig själv och ville bara skrika SMÄLT JÄVLA SNÖ! Nej, en resa till solen och en kritvit sandstrand och ett klarblått hav vore inte helt fel nu..

MEN från något jobbigt till två väldigt roliga saker!


Sak 1:
Jag fick hem brev från Länsförsäkringar idag, gissa om jag var nervös för att öppna det. Där i skulle det nämligen stå om jag skulle få ersättning för min förlorade iphone, eller om jag skulle få köpa en ny själv. Öppnar kuvertet och mitt på papperet så står det: "Vi ersätter iPhone 3GS 8GB samt ett skal till den". Snacka om att jag skrek av glädje, detta innebär ju att jag kommer ha en iphone snart igen. Det enda är att jag måste betala självrisken på 1500 kronor, men det gör jag såå gärna. Hellre den summan än cirkus 5000 som telefonen kostar.. Så imorgon ska jag gå in till Telia butiken och hämta ut min nya iPhone och ett skal till. Så lycklig!

Sak 2: Jag vann ännu en auktion på tradera! En jättefin hålstickad svart tröja från Monki, som jag faktiskt kollat på i butik förut men tyckt varit för dyr. Nu är den min för 190 kronor.

 


Har nyss ätit varma mackor, som fick bli kvällens middag. Det funkar ibland, men det är väl ingen höjdarmat. Skulle mycket hellre äta wookad kyckling och stuvade makaroner! Skämt å sido om vår skolmat, suck!  Nej ni vänner, nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel som jag missade, och sen städa mitt rum som för tillfället ser ut som ett bomdnedslag. Ciao så länge!

 


Känner ni den vinterstämning som råder?


Good morning snowflakes! Ja, för kan ni förstå att det faktiskt snöade/snöar idag. Hur skoj som helst, för erkänn att man får som någon slags inre ro i kroppen när det snöar lugnt och lite. Däremot så är det andra bullar när det är snöstorm och snön piskar en som hagelkulor i ansiktet, inte så trevligt alls.. Men idag är det perfekt!

                        

Sitter i skolan för tillfället, har lektion som består av att göra ingenting. För ärligt talat - jag har ingenting att göra, som har med skolarbete att göra vill säga. Det enda jag kan komma på som jag skulle kunna arbeta med är engelska uppgiften som är helt ologisk. Förstår ingenting. Så den väntar jag nog med, får helt enkelt göra den senare. I och för sig, det jag kan göra är ju att skriva på au pair ansökan! Det ska jag göra nu. Ha en bra dag, ciao!


Inga konstigheter alls


God kväll kära läsare, jag är riktigt trött för tillfället så det här inlägget blir kort. Imorse skulle Camilla och jag sprungit Odlaren-rundan, men i och med att det var 10 minusgrader utomhus, så avböjde jag och så även hon. Dagen började 11.40 och slutade 15.30, började sedan jobba på stadium klockan fyra till stängning. Sen fick jag springa till gympozz tack vare att en del kunder inte kan respektera att vi stänger klockan sju.. Hur som helst så hann jag i alla fall till attackpasset och det kändes awesome! Riktigt rolig träning idag.

Ikväll hade jag tänkt kolla på Paradise Hotel (det avsnittet som går klockan 23) Men icke sa nicke vad lurad jag blev. I teve tidningen så står det att det ska vara paradise hotel klockan elva. Men när jag kollar på kanal 6 så står det att det ska visas Scrubs hela kvällen, och alltså inge PH. Blev väldigt besviken, så nu ska jag gå och lägga mig. Uppdaterar mer imorgon, det lovar jag er!

Godnatt och sov så gott, hejs svejs!


Big fan of the Toy Story movies!


Hallå mina vänner, redan lördar den 6:e november. Tiden går verkligen snabbt nu, snart är det julafton för tusan. Hur som helst, idag har jag jobbat på stadium mellan 9-16. Vi håller på och total renoverar butiken: rulltrapporna ska bytas, entrén håller på och görs om, väggar har tagits bort och byggts till, plus mycket annat. Så natten som var (alltså fredag till lördag) så var det byggarbetare som arbetade med att ta bort ena rulltrappan. Och nu inatt ska den andra också tas bort, och det ska sättas in nya natten mellan söndag och måndag. Det som är så underbart nu är att eftersom inga rulltrappor är i funktion så är det jättetyst och skönt! Endast den vanliga trappen finns att använda, och sen hissen för de med förhinder eller liknande. Underbart. Så har ni en titt förbi Stadium så kom in och säg hej, och checka in våra snygga spånskivor som skydd för hålen efter rulltrapporna.

När jag kom hem från jobbet vid halv fem tiden, så drog jag ut på en joggingrunda med hunden. Inte så långt, var ute i ungefär en halvtimme och sprang men det var hur härligt som helst i alla fall. Så nu sitter jag framför teven, kollar på Toy Story 2 och funderar på att göra en fruktsallad eller äta lite av min andra Ben & Jerry´s, half baked. Det vattnas i munnen haha. Imorgon är jag ledig och det ska bli  s j u k t  härligt! Jag har redan planerat att jag ska jogga en sväng, skriva på au pair ansökan, städa rummet och lite annat pyssel.

Men nog om mina planer för morgondagen, nu ska jag fortsätta följa Toy Story 2. Ha det bra, puss och kram


Hyde park, London -10

 


Köttfärssås slash Ben & Jerry´s


Hej på er, hoppas ni försöker vara glada i detta trista höst mörker. Man kan inte tro att det är sant när klockan närmar sig fyra och det är mörkt ute, fy tusan. Men såhär kommer det väl vara ett bra tag nu, mörkt och deppigt, innan den riktiga snön kommer. Ska jag vara uppriktig mot er så längtar jag faktiskt till julafton. Hur mysig är inte den dagen på en skala? Åh, ler bara jag tänker på den. Sen nyår är en helt annan femma.. Ska försöka göra allt för att hitta en billig sista minuten till solen och värmen över nyår, en resekamrat vore inte helt fel det heller.

Men hur har dagen sett ut då? Imorse gick jag upp skapligt för att skjutsa mamma till jobbet för att kunna ha bilen hemma under dagen. Sen tog jag en tripp ner till stan där jag gick till polishuset och fick min polisanmälan för mobilen, gick till telia butiken för att få veta lite saker om värdet på telefonen etc, sen gick jag till Länsförsäkringar och lämnade allt till en kvinna där som skulle posta allt redan under dagen. Så nu är det bara att invänta besked om jag får ut en ny telefon på försäkringen, eller om jag helt enkelt måste köpa en ny för 4900.. En aning surt, ja! På polisrapporten stod det i alla fall att ersättning styrkes. Så jag håller tummarna! Efter mitt stads besök så åkte jag till ICA stenby för att handla lite, dem hade en hel del medlemspriser som vi utnyttjade. Bland annat två stycken Ben & Jerry´s för endast 75 kronor! Så det ska jag smaska på till Paradise Hotel ikväll.

                      

En annan grej som jag gjort idag är att jag har lagat egen köttfärsås. Och det är inte allt, jag gick typ inte efter någe recept utan gick på smaken och klokheten. Fick toppbetyg av familjen vilket alltid gör att man blir extra glad ;)  Efter matlagningen åkte jag till gympozz och körde Body Jam och Attack med Camilla. En aning flummigt blev det väl däremellan, men det är tillåtet, hah!

Hur som helst, nu ska jag kolla lite solresor över nyår. Simma lugnt!



Måndag den 1 november


God dagens, tidigare idag så åkte mamma och jag in till Länsförsäkringar och pratade lite med dom hur vi skulle göra med min stulna telefon och om det är möjligt att få ut något på försäkringen. Fick en blankett som jag ska fylla i och posta det, tillsammans med polisanmälan och sen får jag ett besked om försäkringen täcker eller inte. Så det jag måste försöka hinna göra imorgon är att gå till polishuset och be dom skriva ut anmälan så hela proceduren går lite snabbare. Annars måste jag vänta på att polisanmälan kommer hem i brevlådan på torsdag eller fredag. Vill reda ut det här så fort som möjligt så det blir ett besök på polishuset.

För tillfället så sitter jag i soffan på övervåningen och fyller i lite på au pair ansökan. Men nu tänkte jag byta dator för att göra klart samhällskunskap uppgiften och skicka in den, så jag slipper bekymra mig över den under lovet. Kvällens planer är att träna attack mellan 19.30-20.30, kanske att jag hinner åka förbi tuna park nu innan och köpa de där kängorna som jag ringde och lade undan. Såhär ser dom ut:


Ska jag hinna ut till tuna park innan så betyder det att jag inte hinner göra samhällskunskapen.. Fast den kan jag göra ikväll efter träningen, den var ändå inte så fasligt viktig.

Vi hörs mer ikväll kanske, hej så länge!


En mardröm som blir verklighet


Godmorgon, ja ni jag kan inte smälta in vad som faktiskt hände mig och josse i lördags natt. Fyfan! Det var iallafall såhär allt gick till: Det börjar med att vi tjejer från klassen och några till är hemma hos Sofia N för att fira Sofia E som fyllde 18 på söndagen. Kvällens planer var att fira hennes 18 årsdag med krogen (Epic) och vi hade planerat att gå in vid elva tiden för att komma slippa betala. Sofia E var ju fortfarande 17 år då, men vi trodde väl att vakterna skulle ge med sig i och med att vi var ett tiotal som var 18. Men de två vakterna som stod vid ingången nekade sofia, vilket betydde att vi gick till Subway och fördrev tiden fram till tolvslaget. Två minuter i tolv blev vi insläppta på Epic och det blev grattis grattis Sofia! Vi hängde av oss sakerna i garderoben, och det var där allt börjar kan man väl säga. Josse hade med sig en vanlig stor väska med allt smink, plånbok, busskort och lite sånt. Plus hennes och min iphone (för att jag trodde att min phone skulle vara säkrare i hennes väska än i min byxficka, vilken idiot jag är!) Hur som helst, vi hängde in alla saker och stoppade nummerlapparna i skorna. Min låg bra där under foten i skon, men josses lapp gled ur någon gång under kvällen. Hon märkte att lappen var borta vid ett tiden, men inte tänkte vi på att vi skulle springa till garderoben då för att ingen annan skulle kunna hämta ut våra saker, nej nej. Vi dansade vidare och tänkte att det löser sig vid två sen, bara för oss att stå kvar och vänta på våra saker, trodde vi ja..  När klockan blev tjugo i två så gick vi till garderoben för att leta efter josses jacka och väska, vi berättade för tjejerna som jobbade där att hon tappat sin lapp, och fick till svar att vi skulle stå vid sidan och vänta tills alla andras jackor blivit uthämtade. Vi stod där och försökte leta med ögonen efter josses helly hansen jacka och svarta väska, och efter ett tag förstod vi att den inte var där. Inte förrän då bärjade vi väl förstå på riktigt att våra saker garanterat blivit stulna och att vi inte skulle få tillbaka varken jacka,  telefoner, väska etc. Paniken började komma samtidigt som man blev så jävla arg bara av tanken på att någon idiotisk jävel som inte kan skilja på mitt och ditt, hittat nummerlappen på golvet, gått till garderoben och hämtat ut sakerna. Våra saker!

När klockan passerat två och vi sett att våra saker absolut inte var kvar så lämnade vi Epic helt o kontaktbara. Ingen av oss hade telefon, och det var planerat att vi skulle ta nattbussen hem som vi nu missat. Fullträff verkligen. Vi stötte på Bettan utanför krogen och fick låna hennes telefon för att ringa efter skjuts. Därefter sprang vi först till en polis som stod på stan och berättade vad som hänt, sedan sprang vi till polishuset för att prata med vakten där. Tyvär ansåg han att det var viktigare att lösa lite "bråk i cellen" än att hjälpa stackars oss, så efter att ha setat och väntat på han i en kvart så begav vi oss vidare. På torget mötte vi Dennis och hans kompis. Sedan begav vi oss alla fyra till sporthallen där mamma väntade och vi åkte hem till skogstorp.

Väl hemma (strax efter tre) så ringde vi och spärrade mitt simkort till mobilen, så att de jävlarna som lagt vantarna på min iphone inte ska kunna använda kortet. Och nu idag (måndag) så har jag ringt till telia och spärrat hela telefonen. Så nu är den helt värdelös för tjuven eftersom den inte går att använda alls. HA HA. Men ärligt, ni som läser detta, vilka idiotiska människor det finns va? Människor som inte vet vad som menas med mitt och ditt, fyfan!